Siz Nasılsınız?

Yok uzaklıktan kastım göz görmeyince daha kafan rahat oluyor ama yakın olunca yani en azından ben beyin olarak rahat olamıyorum çünkü ufak bir yerde yaşıyoruz

4 kız kardeşiz surekli gidip gelemeyiz
İş çocuklar odev derken zaman geciyo
Laf aramizda bi tanemiz çok catlaktir ama idare ediyoz onuda
Saatlerce telefonda konusuruz yazışırız
Önemli olanda bu değilmı zaten yüzyüze her zaman görüşmesende telefonda konuşursun msjlasirsin

Bende yeni evlendim ablami cok ozluyorum.. hergub illa mesaj atarim ararim onu oda beni arar benim 2. Annem o ayyy bak cok ozledimmm onu ben ya

2 abi 2 ablayla evin en küçüğüyüm. Abilerimle saygılı ve sevgi doluyum ikisine de. En büyük ablamla aramda 20 yaş var abla değil de daha çok anne gibidir benim için. Annemden sonra en değerlimdir.Küçük ablamla nadir konuşuruz pek haz etmiyoruz niyeyse birbirimizden.Ama onunda kızlarıyla yani yeğenlerimle kardeş gibiyim küçük kardeşlerim gibi ikisi de. Çok değerli çok sevgi doluyum ikisine de.Aramızda yaş farkı çok olduğu için abilerim ve ablam anne baba yerindedir benim için. Bende onlar için evlat gibiyim. Daha çok yeğenlerimle kardeşlik ilişkisi içindeyim. Abimin oğlu ve ablamın kızları. Yeğenlerimle iki güne bir,abilerim ve ablamla da hafta da bir konuşuruz.

Hikaye faslını geçip asıl konuya gelecek olursak ;

Hepsinin eksileri ve artıları var,yeri gelir kızarım küserim. Ama sonuçta kardeştir kalleşlik yapmadıkça canım ciğerimdir hepside.

Allahım bozmasın inşallah. Kardeşlerimle hiç bir sorunum yok.
2 gün görmeseler kafayı yerler. Mutlaka görüşürüz.
Başım ağrısa koştururlar. Maddi manevi hiç bir sorunumuz yok.
Sıkışsam sormadan her şeyi dökerler ortaya.
Herkese nasip etsin rabbim böyle kardeşleri.

Kardeşlerim benim canimm.her zaman iyi anlasıyoruz diye bişey yok.yaşımız büyüdükçe düzeldik.hergün olmasa da iki üç güne bir bazen haftada bir konuşuruz.arkadaş gibiyiz kız kardeşimle.o da büyüdükten sonra hep beraber plan yapıyoruz bana yardıma geliyor ben ona dersinde yardimci oluyorum.vs.Çok şükür sıkıntı yok.

Bir abim var. Babannem olacak yılanın dolduruşuyla annemle bana, ama özellikle bana düşman gibiydi. Ne kadar yaklaşırsam o kadar cemkirirdi. Yavaş yavaş herkesin yüzünü gördü. Şimdi kaymaklı ekmek kadayıfı gibi olduk çok şükür. Hatta ben hamileyken sıkıntım olmuştu. Senin bu bebeğe kavusman için elimden geleni yaparım, gerekirse ben kuru ekmek yerim, sana destek olurum dedi. 10 yıl önce birisi söylese yok artık derdim.

biraz siz adım atmaya çalışın eminim karşılığını alacaksınızdır
Ben fazlaca attim, Yani sürekli de benim atmam olmuyor açıkçası icinden de gelmiyorablamı hiç ne aramak nede gitmek abilerimin eşlerinden hiç hoşlanmıyorum ikiside kötü niyetliler

Ben gibisiniz sanırım benimde ablamla 20 yaş var abilerimlede baya yaş farkı var peki onlarla aynı evde yaşama durumunuz oldumu yani bizde çok şükür hani düşman deiliz sorunlarımız olmadı illaki ufak tefek şeyler oldu kötü günde hepimiz birbirimize koşarız ama insan istiyor ki her daim görüşelim yakınız sonuçta ama bu bağı kuramadım hiç bir zaman hep bir resmini var bu yaştan sonrada asılıyor bu durum

Amin bizde kötü günde her zaman destek oluyoruz ama sade bu kadar artık içimden görüşmek dahi gelmiyor şehir dışındaki abim zaten bayramdan bayrama görüyoruz birbirimii

çok yakın değiliz. bu durumda olanda çok insan var anladığım kadarıyla.

bütün yorumları okudum.

acaba aradaki bağların güçlü ya da zayıf olmasının sebebi nedir? bu durumda ailenin rolu var mıdır sizce?

İki abim var biri canımdır kanımdır belki sevgisini annemle kıyaslayamam diğeri ise çooo...k uzak ben kendimi iyi olmak için paralasamda kar etmeyecek biri...Çok şükür eksikliğini hissetmiyorum bir abim bana yetiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…