Siz Nasılsınız?

Bizde bunlarla imtihan oluyoruz sanırım
 
Bizde bunlarla imtihan oluyoruz sanırım
Bizim üstelik birbirimizden başka çok yakınımız yok. Başka iyi anlaşan kardeşleri görünce çok özeniyorum maalesef biz öyle olamadık. Aramızda 3 yaş var.
Bence açık açık konuşun dertleşin belki düzelme olur. Ben herzaman ilk önce aile gelir diye düşünen bir insandım. Bakalım seneler ne gösterecek.
 
Malesef konuştuk. Hiç sanmıyorum Bu mesafe hep devam eder. Çünkü tek tarafın adımiyla olmuyor birşeyler yapı olarakta farklıyız bende çok özeniyorum sizin gibi
 
Kız kardeşim yok ama annemle sürekli konuşuyoruz. Arkadaş gibiyiz.

2 abim var evli oldukları için çok rahatsız etmiyorum. Ama her sıkıntıda yanımda dert ortağım. Birazda feminist yapıya sahip olduğum için. Gelinlerin yeri bende daha farklıdır kardeşlerimden daha yakınlar her zaman onları savunan bir ablaları gibi oldum. Rabbim herkesin aile bağlarını kuvvetlendirsin.

Önceden bizde çok kavga eder küser ve birbirimizin kıymetini bilmezdik, ben kendimi değiştirmeye başladıkça onlarda beni daha çok sevmeye başladı.
 
Kardeşim yok tekim ben eşimin kaç tane ablası abisi ve kardeşi var çok sevilen bir çocuk ben ise sanki Allahın lanetli kuluyum.Allaha şükür annm var oda beni üzüyor
 
Sanirim benim durumumda sizin gibi bazende uzak olmak daha iyi oluyor. Yani kendi adıma konuşayım
 
Benim 1 tane erkek kardeşim var. Arkadaşım gibi.Bir keresinde başım ağrıyordu sızıp kalmışım yatakta. Beni kucakladı. Zorla mutfağa götürüp kahve yapmıştı bol şekerli.Birde benim her halimden anlamasını çok seviyorum.
 
benim en yakın dostum kızkardeşim, erkek kardeşim de var, ben evliyim onlar bekar, hergün konuşuruz, haftada bir de görüşürüz zaten, hayatta her zaman benim için hep en iyisini isteyenlerdir onlar,
 
Abimle ablam var. İkisi de evli. Ablamla farkli sehirde, abimle farkli ulkelerdeyiz. Ablamla her gun whatsappda mesajlasir, goruntulu konusuruz. Abimle de haftada bir kac kere mesajlasir, arada goruntulu konusuruz. Bizde kardesler arasinda sogukluk olmuyo cok sukur. Bekarken de cok iyiydik ...
 
Kardeşlerimiz ruh ikizi sanırım. Bi an ben yazdım sandım. Tek fark benim kardeşim erkek ve aramızda 7 yaş var
 
Kardeşlerimiz ruh ikizi sanırım. Bi an ben yazdım sandım. Tek fark benim kardeşim erkek ve aramızda 7 yaş var
Erkek olunca bu davranışları hadi bir derece anlaşılabilir ama insanın adını kendi koyduğu kardeşinden de bunları görmesi üzüyor haliyle. Buradakiler demiş ya kardeş arkadaş değil diye haklılarmış. Şu hayatta yalnız kalmayayım diye kardeş istedim kardeşim oldu yine yalnız kaldım.
 
Hiçbir farkı inanın. Kardeşimin doğumunu hatırlıyorum çirkin kara Bi bebekti. Ama ben onunla Nasıl gurur duyuyordum anlatamam. Arkadaşlarıma Nasıl anlatırdım kardeşimi hepsinin kardeşleri vardı çok gıpta ederdim çünkü. Yanlızlıktan konusunda o kadar iyi anlıyorum ki. Oynadığımız zamanları hayal ediyodum. Kardeşimi çok sevdim en iyi o olsun en iyisi onun olsun istedim. Şu an baba araba benim ablamın değil demi ? Bi şey desem offff sen ne biliyosun daha neler neler diyen beni ezikleyen Bi kardeşim var. Böyle tahmin etseydim kardeş falan istemezdim sanırım :))
 
Sizin ki de az değilmiş :) Ben nasıl özlüyorum kardeşimin küçüklüğünü anlatamam. Ama canları sağ olsun karşılarına güzel insanlar çıksın.
 

Benim anlaşamadığım kız kardeşim yurt dışında. Ara sıra konuşurken bile tuhaf oluyor yani :) ben alttan almamış olsammşu yaşıma kadar konuşmazdık ben sürekli alttan alıyorum.
Ama son zamanlarda da bıkkınlık geldi tamamen iletişimi kestim.
Uzun bir süre de konuşmak istemiyorum. Yani anlayacağın şehir ile uzaklık ile alakası yok anlaşamayınca olmuyor.
 
Canım benimde bir kız kardeşim var ama yakın değiliz pek anlaşamayız kafa dengi değiliz.
İdare ediyoruz...
 
Ah ah yarama bastın . Kardeşim uzaklarda onu çok özlüyorum aramızda malesef çok iyi değil
 
4 kız kardeşiz surekli gidip gelemeyiz
İş çocuklar odev derken zaman geciyo
Laf aramizda bi tanemiz çok catlaktir ama idare ediyoz onuda
Saatlerce telefonda konusuruz yazışırız
 
benim en yakın dostum kızkardeşim, erkek kardeşim de var, ben evliyim onlar bekar, hergün konuşuruz, haftada bir de görüşürüz zaten, hayatta her zaman benim için hep en iyisini isteyenlerdir onlar,
Sizin gibi diyebilmeyi bende çok isteedim.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…