Siz Nasılsınız?

Benim annemler 3 kız kardeş bayramdan bayrama .....belki birbirlerinin derdini bile bilmezler bilmiom

Bilemiyorum ki evlenmeden önce çok sorgulamiyordum ama evlendikten sonra bunu daha çok sorgulamaya başladım ve çok üzülüyorum

Malesef paralamak ise yaramıyor olmayınca bazı şeyler olmuyor ya

Malesef paralamak ise yaramıyor olmayınca bazı şeyler olmuyor ya
Yani eskiden çok yakındık o üniversiteyi kazanmadan önce o 19 yaşındayken ben 10 yaşındaydım her gidiş gelişinde ağlardım ilk seneler zamanla alıştık o iyice uzaklaştı sonra evlendi çocuğu var ve hayatına bakıyor annemle neredeyse ayda bir telefonda görüşür ben altı aydır falan görüşmüyorum yüzyüze görmeyeli 7-8 ayı geçti onun seçimi onun hayatı arasak 3-5 güne ancak döner genelde böyle istedi böyle yaşasın keyfibilir.

Ben abilerime ölürüm evliyim 5 sene olacak birisiyle aynı yerde çalışmamız görüşmemize rağmen 40 kere konuşuruz:) diğeriylede öyle günde baya bi konuşuruz mutlaka bişey buluruz kız kardeşim olsa güzel olurdu ama ben abilerimin prensesiyim oda güzel:)

Bende konuyu takip edicem aynı sorular benim kafamin icindddd dolaniyor cunmu

Şehir dışında ki abim gibi kendi hayatında bayramdan bayrama gayet resmi çerçevede görüşüyoruz demekki benimle aynı durumu yaşayan insanlarda var

Ne güzel ya Rabbim daim etsin

Benim de ablam ve erkek kardeşim var. Her ikisi de yurt dışında yaşıyor.. çok farklıyız biz üç kardeş. Pek anlaştığımız da söylenemez ama kardeşlerim çok kıymetlidir benim için ve inanıyorum ki ben de onlar icin öyleyimdir mutlaka.. Allah acılarını göstermesin..

Amin ben kardeş acısı yaşadım Rabbim kimseye yaşatmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…