- 28 Aralık 2007
- 1.272
- 421
- 323
- 42
- Konu Sahibi Sucuku pasta
-
İyi Günler Hanımlar..
Ben Yeni üye Oldum, Uzun Zamandır Takip Ediyorum.
Beni Üzen Bir Konu Var, Zaten Yapı Olarakta Herseyi Kafayı Takıyorum.
Merak ediyorum
Kardeşlernizle Aranız Nasıl?
Yani mesela kiz kardeşleri Olanlar Hergün gorusurmusunuz Ararmisiniz birbirinizi Arkadaş gibimisiniz.
Yani böyle Kardeşleriyle Arkadaş Gibi olanları Giptayla bakıyorum çok üzülüyorum
Bilemiyorum ki evlenmeden önce çok sorgulamiyordum ama evlendikten sonra bunu daha çok sorgulamaya başladım ve çok üzülüyorumçok yakın değiliz. bu durumda olanda çok insan var anladığım kadarıyla.
bütün yorumları okudum.
acaba aradaki bağların güçlü ya da zayıf olmasının sebebi nedir? bu durumda ailenin rolu var mıdır sizce?
Malesef bizde öyleyiz herkes kendi hayatında bi haber akrabalık bağlarımız hiç kuvvetli deil gerçi artık akrabalık bağları çok kuvvetli olanlar çok azBenim annemler 3 kız kardeş bayramdan bayrama .....belki birbirlerinin derdini bile bilmezler bilmiom
Malesef paralamak ise yaramıyor olmayınca bazı şeyler olmuyor yaİki abim var biri canımdır kanımdır belki sevgisini annemle kıyaslayamam diğeri ise çooo...k uzak ben kendimi iyi olmak için paralasamda kar etmeyecek biri...Çok şükür eksikliğini hissetmiyorum bir abim bana yetiyor.
Yani eskiden çok yakındık o üniversiteyi kazanmadan önce o 19 yaşındayken ben 10 yaşındaydım her gidiş gelişinde ağlardım ilk seneler zamanla alıştık o iyice uzaklaştı sonra evlendi çocuğu var ve hayatına bakıyor annemle neredeyse ayda bir telefonda görüşür ben altı aydır falan görüşmüyorum yüzyüze görmeyeli 7-8 ayı geçti onun seçimi onun hayatı arasak 3-5 güne ancak döner genelde böyle istedi böyle yaşasın keyfibilir.Malesef paralamak ise yaramıyor olmayınca bazı şeyler olmuyor ya
Bende konuyu takip edicem aynı sorular benim kafamin icindddd dolaniyor cunmuİyi Günler Hanımlar..
Ben Yeni üye Oldum, Uzun Zamandır Takip Ediyorum.
Beni Üzen Bir Konu Var, Zaten Yapı Olarakta Herseyi Kafayı Takıyorum.
Merak ediyorum
Kardeşlernizle Aranız Nasıl?
Yani mesela kiz kardeşleri Olanlar Hergün gorusurmusunuz Ararmisiniz birbirinizi Arkadaş gibimisiniz.
Yani böyle Kardeşleriyle Arkadaş Gibi olanları Giptayla bakıyorum çok üzülüyorum
Sizindemi kardeşlik bağlarıniz zayifBende konuyu takip edicem aynı sorular benim kafamin icindddd dolaniyor cunmu
Aslında aramızda kötü birşey yok ama sadece tutkun deiliz birbirimize bu saatten sonra olabileceğini düşünmüyorum yinede çok teşekkür ederimCok sukur kardeslerim ile cok iyiyiz. En yakin arkadaslarim onlar. Insallah sizinde duzelir
Şehir dışında ki abim gibi kendi hayatında bayramdan bayrama gayet resmi çerçevede görüşüyoruz demekki benimle aynı durumu yaşayan insanlarda varYani eskiden çok yakındık o üniversiteyi kazanmadan önce o 19 yaşındayken ben 10 yaşındaydım her gidiş gelişinde ağlardım ilk seneler zamanla alıştık o iyice uzaklaştı sonra evlendi çocuğu var ve hayatına bakıyor annemle neredeyse ayda bir telefonda görüşür ben altı aydır falan görüşmüyorum yüzyüze görmeyeli 7-8 ayı geçti onun seçimi onun hayatı arasak 3-5 güne ancak döner genelde böyle istedi böyle yaşasın keyfibilir.
Ne güzel ya Rabbim daim etsinBen abilerime ölürüm evliyim 5 sene olacak birisiyle aynı yerde çalışmamız görüşmemize rağmen 40 kere konuşuruz:) diğeriylede öyle günde baya bi konuşuruz mutlaka bişey buluruz kız kardeşim olsa güzel olurdu ama ben abilerimin prensesiyim oda güzel:)
Amin ben kardeş acısı yaşadım Rabbim kimseye yaşatmasınBenim de ablam ve erkek kardeşim var. Her ikisi de yurt dışında yaşıyor.. çok farklıyız biz üç kardeş. Pek anlaştığımız da söylenemez ama kardeşlerim çok kıymetlidir benim için ve inanıyorum ki ben de onlar icin öyleyimdir mutlaka.. Allah acılarını göstermesin..
BendeTek kızım ne yazık ki
Keske yaşasaydi da gorusmeseydik....
Bağın olmadıktan sonra tek olmak daha iyi
Oooo Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Çok üzüldüm..Amin ben kardeş acısı yaşadım Rabbim kimseye yaşatmasın
Keske yaşasaydi da gorusmeseydik....
Amin Allah razı olsunOooo Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Çok üzüldüm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?