- 10 Haziran 2020
- 170
- 344
- 103
- 34
- Konu Sahibi krizanteeemmm
-
Dertsiz basiniza dert mi ariyorsunuz?
hanımlar merhaba,
Genelde bu platformda yazılanları okuyup yorum yapan taraftım ancak ilk kez bir konu açıp sizin fikirlerinizi almak istedim.
Sorun şu anda yeni yeni tanımaya calistigim kisiyle ilgili. Açıkcası iyi anlasıyoruz. Tanıdığım kadariyla anlayışlı, iyi ve dusunceli bir insan. Su anda asiri bir uyumsuzluk yasamiyoruz. Ancak kendisi genç yasta bir evlilik yapmis ve ayrilmis. Bu evliliginden iki cocugu var. Çocuklar cok asiri kucuk degil ve anneleriyle yasiyor. Bense hic evlilik yapmadim daha once.
Aranizda boyle bir seyi daha once yasayan ve evlenen var mi sormak istedim. Cocugu olan biriyle iliski yasamak ve evlenmek ileride aramizda problem olmasina neden olur mu? Boyle durumlarda karsi tarafa ve bana dusen seyler ne, nasil davranilmasi gerekir. Cocugu olan biriyle evlilik yapmak ya da iliski yasamak ciddi bir sorumluluk mu gerektirir. Sizin fikirlerinizi almak istedim.
Simdiden cevaplariniz icin tesekkur ederim
hanımlar merhaba,
Genelde bu platformda yazılanları okuyup yorum yapan taraftım ancak ilk kez bir konu açıp sizin fikirlerinizi almak istedim.
Sorun şu anda yeni yeni tanımaya calistigim kisiyle ilgili. Açıkcası iyi anlasıyoruz. Tanıdığım kadariyla anlayışlı, iyi ve dusunceli bir insan. Su anda asiri bir uyumsuzluk yasamiyoruz. Ancak kendisi genç yasta bir evlilik yapmis ve ayrilmis. Bu evliliginden iki cocugu var. Çocuklar cok asiri kucuk degil ve anneleriyle yasiyor. Bense hic evlilik yapmadim daha once.
Aranizda boyle bir seyi daha once yasayan ve evlenen var mi sormak istedim. Cocugu olan biriyle iliski yasamak ve evlenmek ileride aramizda problem olmasina neden olur mu? Boyle durumlarda karsi tarafa ve bana dusen seyler ne, nasil davranilmasi gerekir. Cocugu olan biriyle evlilik yapmak ya da iliski yasamak ciddi bir sorumluluk mu gerektirir. Sizin fikirlerinizi almak istedim.
Evlenme kardeşim. Cok okuduk burda da.hanımlar merhaba,
Çocuklar kaç yaşında ?birşeyleri anlayacak yaştalarsa anneleri size karşı doldurabilir.siz ne kadar iyi olursanız olun eşinizin bile aklında acaba olabilir.anneleri ile illa iletişimde olacak.siz kıskançlık yapar mısınız?sizin çocuğunuz yok.dolayısı ile empati yapamayabilirsiniz.belki bazı konularda eşinizi anlamakta güçlük çekebilirsiniz.
Birde aileniz kabul etmez gibi geliyor.yani genelde etmezler
Görüştüğünüz kişi kaç yaşında?
Bu forumda çok gördük. adam evlenene kadar annesi ile yaşayan çocuklar, adam evlenir evlenmez baba ile yaşamaya geliyor. Ve sonuç boşanma. Çok var burda öyle konuhanımlar merhaba,
Ozellikle cocuklarla iletisime dikkat etmeliyim sanirim tesekkur ederim cevabiniz icinBen varım esımın bır cocugu var ben hıc evlenmemıstım. Ben esımden yana hıc bır sıkıntı yasamadımda cocukla yasadık aslında kucukken benı cok sevıyordu aklı ermeye baslayınca bırazda anne doldurusuyla yanımıza geldıgı zamanlar benım cocugumu kıskanma asırı sımarıklık(arada bır gelınce her ıstedıgını yaptırmaya calısıyor) babasını kıskanıyor annesının degılde baskasının olmasını ıstemıyor.
Asla soz dınlemıyor sen benım annem degılsın dıyor. Bızımkı boyle ve bıde kv gorumce var cocuk soz dınlemıyor mesela aksam dısarı cıkmak ıstıyor babası evde yokken gondermıyorum(11 yasında) cıkıp babannesıne gıdıyor onlarda uvey anne algısıyla dogru bısey bıle yapsam bakmak ıstemıyorsun falan fılan bır suru cene.
Bızde durumlar boyle ama herkes aynı degıl gorumcemın esınınde var bı cocugu onlar hıc sıkıntı yasamıyor. Cıddı bı ılıskınız varsa buna karar vermeden once cocuklarla tanıs zaman gecır derım ben anlasabıleceksenız evlılık yapın yoksa cok zor
Bir erkek hem sevmeden evlenip hem de neden iki çocuk yapar? Hadi kadın baskı altında kalıyor, gidecek yeri olmuyor onu anlarım. Sevse 5-6 çocuk olurmuş herhalde.10 yasindan yuksek. 12 13 yaslarindalar.
Aslinda su an kiskanilacak bir sey yasamadik. Surekli haber veriyor bana yaptiklariyla ilgili. Esiyle bagi sadece cocuklari icin oluyor. Zaten genc yasta yapilan bir evlilik oldugu icin anlasmazlik olmus ve biraz sevmeden evlenmis. O yuzden akli onda gibi bir korkum yok.
Aile konusu benim de kafami karistiyor. Su an aileme yansitmadim. Acikcasi once kendim emin olmak istiyorum ki. Bir seylerin arkasinda durabileyim.
Empati konusunu da bilemiyorum. Cocugum yok evet ama okul oncesi ogretmeniyim o yuzden cocuklarla iletisim kurdugum bir yapiyorum. Tabii ki mesleki hayatla ozel hayat bir degil. Ama tereddutlerim var tabii ki
Daha gençsin ve hiç evlenmemiş bir eş bulabilirsin diye düşünüyorum. Daha büyük olsaydın ihtimal azalacaktı bana göre. Zaten eşimi sevmedim falan işin bahanesi, sana şirin görünmek için uydurmuş.Ben 30, o da 36
Adamın iki çocuğu olduğu gerçeği bir ömür sorumluluğu olduğunu
Bazen çocuklar için cocuklarinin annesiyle iletisim halinde olabileceğini kabul ediyorsanız
Buyrun
Ki boşanma neden oldu buda var
Ben ülke erkeklerinin boşanmalarda daha suçlu bulurum
Evlilik zaten risk
Bu durumda sizin düşündüğünüz evlilik çifte risk olacaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?