- Konu Sahibi krizanteeemmm
-
2 cocuk çok büyük sorumluluk degil mi? Bazen yasadigimiz seylerde bile empati kuranazken yasamadigimiz seylerle alakali empati nasil kuracagiz. Sabir denen sey bitebilir, sevgi denen sey tukenebilir. Çocuklar size gelip kalmak isteyecekler ya da velayet babaya geçebilir... bunlari düşünerek kararlar alin ve ben kesinlikle tercih etmezdim.hanımlar merhaba,
Genelde bu platformda yazılanları okuyup yorum yapan taraftım ancak ilk kez bir konu açıp sizin fikirlerinizi almak istedim.
Sorun şu anda yeni yeni tanımaya calistigim kisiyle ilgili. Açıkcası iyi anlasıyoruz. Tanıdığım kadariyla anlayışlı, iyi ve dusunceli bir insan. Su anda asiri bir uyumsuzluk yasamiyoruz. Ancak kendisi genç yasta bir evlilik yapmis ve ayrilmis. Bu evliliginden iki cocugu var. Çocuklar cok asiri kucuk degil ve anneleriyle yasiyor. Bense hic evlilik yapmadim daha once.
Aranizda boyle bir seyi daha once yasayan ve evlenen var mi sormak istedim. Cocugu olan biriyle iliski yasamak ve evlenmek ileride aramizda problem olmasina neden olur mu? Boyle durumlarda karsi tarafa ve bana dusen seyler ne, nasil davranilmasi gerekir. Cocugu olan biriyle evlilik yapmak ya da iliski yasamak ciddi bir sorumluluk mu gerektirir. Sizin fikirlerinizi almak istedim.
Simdiden cevaplariniz icin tesekkur ederim
2 cocuk çok büyük sorumluluk degil mi? Bazen yasadigimiz seylerde bile empati kuranazken yasamadigimiz seylerle alakali empati nasil kuracagiz. Sabir denen sey bitebilir, sevgi denen sey tukenebilir. Çocuklar size gelip kalmak isteyecekler ya da velayet babaya geçebilir... bunlari düşünerek kararlar alin ve ben kesinlikle tercih etmezdim.
Çok sorun var hemde. Hayatınızdaki insan çocuklarına maddi manevi bakmak zorunda böylece ikiye bölünecek sizin çocuğunuz olursa 3 e bölünecek ailesi hayattaysa dörde bölünecek. Gerçekten evlilik aynı dengede olan insanlar için bile oldukça zor. Isin içine girene kadar herseyin canim cicim olduğunu herseyiyle savaşacak güçte olduğumuzu düşünüyoruz ama gerçekten öyle olmuyor. Tanımaya çalışmayın bırakın o tanımadığınız haliyle kalsin bence.Açıkçası ben de aynı sekilde düşünuyorum. 2 çocuğun varligini kabul etmeden ya da onlarla yasabilecegim ihtimalini kabullenmeden ciddi bir adim atmak istemiyorum. Ne kadar karşı tarafi tanimaya calissam da aklimin bir kosesinde cocuklar nedeniyle dogabilecek sorunlar da var
10 yasindan yuksek. 12 13 yaslarindalar.
Aslinda su an kiskanilacak bir sey yasamadik. Surekli haber veriyor bana yaptiklariyla ilgili. Esiyle bagi sadece cocuklari icin oluyor. Zaten genc yasta yapilan bir evlilik oldugu icin anlasmazlik olmus ve biraz sevmeden evlenmis. O yuzden akli onda gibi bir korkum yok.
Aile konusu benim de kafami karistiyor. Su an aileme yansitmadim. Acikcasi once kendim emin olmak istiyorum ki. Bir seylerin arkasinda durabileyim.
Empati konusunu da bilemiyorum. Cocugum yok evet ama okul oncesi ogretmeniyim o yuzden cocuklarla iletisim kurdugum bir yapiyorum. Tabii ki mesleki hayatla ozel hayat bir degil. Ama tereddutlerim var tabii ki
Yüksek anlayış gerektirir. Çocuklarıyla görüşecek çocuklarının annesiyle görüşecek , çocukları için bir araya gelecekler . Karşınızdaki insan iki çocuklu bir baba çocuklarına zaman ayırması çok önemli. Bence bunlara bakın eğer çocuklarına yeteri kadar zaman ayırmiyorsa siz ondan ayrılın . Bunlar onun yapması gerekenler ve bunları yapmiyosa onda anlayış falan yoktur sizin de ona anlayış göstermeniz gerekmez. Eğer ben o kadınla görüşmesini istemiyorum ya da çocukları bana ağır gelir diye düşünüyorsanız hiç ilerlemeyin çünkü çocuklar annede kalsa bile babanın sorumlulukları vardırhanımlar merhaba,
Genelde bu platformda yazılanları okuyup yorum yapan taraftım ancak ilk kez bir konu açıp sizin fikirlerinizi almak istedim.
Sorun şu anda yeni yeni tanımaya calistigim kisiyle ilgili. Açıkcası iyi anlasıyoruz. Tanıdığım kadariyla anlayışlı, iyi ve dusunceli bir insan. Su anda asiri bir uyumsuzluk yasamiyoruz. Ancak kendisi genç yasta bir evlilik yapmis ve ayrilmis. Bu evliliginden iki cocugu var. Çocuklar cok asiri kucuk degil ve anneleriyle yasiyor. Bense hic evlilik yapmadim daha once.
Aranizda boyle bir seyi daha once yasayan ve evlenen var mi sormak istedim. Cocugu olan biriyle iliski yasamak ve evlenmek ileride aramizda problem olmasina neden olur mu? Boyle durumlarda karsi tarafa ve bana dusen seyler ne, nasil davranilmasi gerekir. Cocugu olan biriyle evlilik yapmak ya da iliski yasamak ciddi bir sorumluluk mu gerektirir. Sizin fikirlerinizi almak istedim.
Aynı şey sizinde başınıza gelebilirdi. Sizde evlenip başarısız bi evlilik yaşayabilirdiniz insanlık hali. Hayatta başımıza her şey geliyor. Adam sizi, siz adamı seviyorsanız ve mutluysanız bunu dert etmemelisiniz. Siz çocuklara iyi davrandığınız sürece onlarda size iyi olacaktırhanımlar merhaba,
Çocuk bitmiş bir evlilikten olunca babalıkda bitiyor mu ?Bekar olup cocuklu biriyle evlenipte mutlu olan birini daha görmedim.
Ayni seyi annem yasadi, babamin ilk evliliginden bir cocugu var. Kücüklügümden beri hep söyler "evlendigin kisi sana denk olsun" diye. Gercekten de annem babamla evlenmeden önce kiymetsiz olup ortalikta birakilan cocuk, annem evlenince bir anda kiymete binmis. Düsün annem dogum yapicak, babam önceki evliliginden olan cocugunun pesinden kosturmakla mesguldogum da hastanede bile yokmus adam.
Çocuk bitmiş bir evlilikten olunca babalıkda bitiyor mu ?
O yüzden konu sahibi bu Adama şans vermemeli benceBitmiyor iste, zaten bitmemesi lazim. Ama bekar bir kadin neden bunu kendine reva görsün ki?
Evet ciddi sorumluluk gerektiren bir sey. Benim annem babamin ikinci esi. Babamin 2 kizi var ilk evliliginden. Annem bakti o kizlara da. Cok severek bakti,ikisini de elleriyle emekleriyle evlendirdi. Bir gun incitmedi,kotu soz soylemedi. Benden ayirmadi. Ama kizlarin anneleri cikip gelince kizlar anneme dusman oldu acikcasi. Simdi bir sorun yasanmasa da ileride cok da parlak bir gelecek olmayacaktir sizin adiniza. Eger ki benim annem gibi yapabilecekseniz,oyle dusunebilecekseniz evlenin cocuklu adamla. Yoksa da girismeyin hichanımlar merhaba,
Ne tıynetsiz adam.10 yasindan yuksek. 12 13 yaslarindalar.
Aslinda su an kiskanilacak bir sey yasamadik. Surekli haber veriyor bana yaptiklariyla ilgili. Esiyle bagi sadece cocuklari icin oluyor. Zaten genc yasta yapilan bir evlilik oldugu icin anlasmazlik olmus ve biraz sevmeden evlenmis. O yuzden akli onda gibi bir korkum yok.
Aile konusu benim de kafami karistiyor. Su an aileme yansitmadim. Acikcasi once kendim emin olmak istiyorum ki. Bir seylerin arkasinda durabileyim.
Empati konusunu da bilemiyorum. Cocugum yok evet ama okul oncesi ogretmeniyim o yuzden cocuklarla iletisim kurdugum bir yapiyorum. Tabii ki mesleki hayatla ozel hayat bir degil. Ama tereddutlerim var tabii ki
Şunu söyleyeyim 2 tane çocuğu olduğu için yeni evliliğinde muhtemelen çokta çocuk istemeyecek bunu kabul edebilecek misiniz ?10 yasindan yuksek. 12 13 yaslarindalar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?