- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi zeytinagaci
-
Yerinde olsam babamin hatalariyla dolu bir tomar kagidi o kagitlarin yanina koyardim. Gelip hesapta soramaz.
Ben fazla babacı bir kız olduğum için olacak ki babanız bana çok meraklı tatlı bir hafiye kendince işgüzar tontiş biri geldi nedenseben sormadım ki evlenmeme izin veriyor musun diye
evlencem dedim mecbur kaldı kabullenmeye. öyle yapmasam eşimle asla evlenemezdik
beni korumak için o zaman takip etmesini bir derece anlayabiliyorum
haklı bile buluyorum.
ayrılayım diye beklediler yıllarca
ben inatla ayrılmayınca mecbur kaldı göz yumdu evlenmeme
ama her fırsatta eşimle ilişkimi gizlememi yüzüme vurdu
hala sen 8 sene önce böyle demiştin filan diye eşimle konuşmalarımdan alıntılar yapıyodu,.ben de allah allah herhalde bilgisayarda kalmıştı okumuş ya da benden duymuş diyodum meğer arşivinde varmış.
Atsanız onları bir şey der mi, olay çıkarır mı? Bertaraf edebilirseniz atın gitsin, hoş değil.
Anne için susmanız uygun duruyor...
Ben fazla babacı bir kız olduğum için olacak ki babanız bana çok meraklı tatlı bir hafiye kendince işgüzar tontiş biri geldi nedense
Evet daha öncede dediğim gibi babanızın yaptığı kabullenilemez ama onca yıl sonra yaptıklarını yüzüne vurmak bundan sonra ki ikili ilişkiniz annenizin durumu o gerginlik küslük huzursuzluk bunların hepsini iyi hesaplamak gerek siye düşünüyorum.Sonuçta babanızın okuduklarını beyninden silemezsiniz değilmi?
Babanızı bir paranoyak yada şizofren olarak düşünürsek rahatsız bir insandan mantık beklemek de çok saçma.
Şahsi fikrim babanızın hiç yüzüne de vurmayın bişeyde sormayın. Yeri ve zamanı geldiğin de babanız okuduklarından birşeyler gevelerse "Babacığım bu dediğiniz elinizde mevcut bulunan konuşma kağıtlarımızın kaçıncı sayfasından" diye ufaktan laf sokun ki sizin bildiğinizi anlasın.
Şayet inkar ederse yüzleşin etmezse susarsa emin olun birdaha size karşı onları kullanmayacaktır
Yada işi tiye alıp "Köftehor seniii kendince ajanlıkmı yaptın benim yazışmalarımımı takip edip okudun? Telif hakkımı isterim" gibi birşey de söyleyebilirsiniz?
AOK nasılsın? Bayadır göremiyordum seni.Susmak isabetli olabilir lakin gene de yok et, anneni ziyarete gelen olur, önümüz bayram eş dost akraba komşu ne bileyim ola ki gördü okudu
senin bulman için o şekilde yerleştirmiş olabilir mi
9 sene onları saklamak hele yastığının altına koyması çok anormal ya, psikolojik bir rahatsızlığı olmasın
baban kaç yaşında merak ettim, bu teknolojileri kullanabildiğine göre genç olmalı
74 yaşında kullanır o geliştirir kendini :)
yok odasına zorla girdim girme diyip durdu
ortalık toz içindeydi evden çıkınca girdim silip süpüreyim diye
hatta geldiğinde odada olduğumu gördü tamam yeter temizlik falan dedi
AOK nasılsın? Bayadır göremiyordum seni.
Benimde aklıma geldi ama o adar değil değil dedim kendi kendimeYa ben mi manyagim bilmiyorum ama
O kagitlarda mahrem seyler var mi
Yani klasik seyler anladin sen
Of daha fazla yazmak istemiyorum
Hatim etse ne olur yani o zaman ki normal yazilanlari ?
Gecmisle yasayan biri bile olsa ergenlikte gunluk karistiran babadan oteye gecmzdi
Bu ne demek ?
Bu hayatta her sey mumkun mottosundayimBenimde aklıma geldi ama o adar değil değil dedim kendi kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?