- 6 Kasım 2014
- 2.905
- 7.949
- 158
- Konu Sahibi zeytinagaci
-
Bu hayatta her sey mumkun mottosundayim
Gorduklerim duyduklarim karsisinda ..
Yani eger sapik degilse
Agir psikopat adam ...
Evlenmis barklanmis kiz
5 sene olmus nedir istedigin ?
O kagitta cinsel icerikli bi seyler olmamasina dua ettim oturdugum yerden
Okuduklarım karşısında ağzım açık kaldı, 15 yaşındaki bir kıza kardeşimi okutmak içim kağıt imzalatmak, sevgiliyle yazışmaları saklamak, kızı sevgili edindi diye hayırsız evlat ilan etmek
Sanırım babanız size aşırı bel bağlamış, ilk çocuk olmanız sebebiyle üzerinizde fazlaca hayaller kurmuş, istediği gibi olmayınca da kinlenmiş, çok özür dilerim ne olursa olsun babanız olduğu için haddimi de aşmak istemiyorum fakat babanız aşırı takıntılı biri gibi geldi bana çünkü aynı tavırda bir öğretmenim vardı, geleceğimle alakalı bir sürü planlar yapmış kafasında, onun dersinde bana olabildiğince yardım ederdi, sınavlara dahi kendi hazırlamak için çabalardı o kadar ilgileniyordu diyeyim size ama birgün ben okulu kırdım havalar ısınınca, beni durakta gördüğündeki yüz şeklini hala hatırlıyorum, hani böyle tepeden tırnağa süzerek yazıklar olsun der gibi bakılır ya öyle bakmıştı, sonrasında dersim iyi olmasına rağmen hep not kırdı, 80-90 alacağımdan emin olduğum sınavlarda hep 30-40 aldım, sınav kağıdımı da göstermezdi, asla benle konuşmadı, ki düşünün bu benim öğretmenimdi, baba olsa bu öfke ömür boyu sürerdi demek ki.
Sorma, sapkın falan değildi akla öyle birşey de getiriyor seneler sonra düşününce ama ben öyle birşey hissetmedim, babam yaşında bir adamdı, ortaokuldaydım bunu yaşadığımda, epey uğraştırdı beni, sınıfta bırakmaya kadar vardırdı takıntısını.
Ogretmene bak
takıntılı olmak çok kötüSorma, sapkın falan değildi akla öyle birşey de getiriyor seneler sonra düşününce ama ben öyle birşey hissetmedim, babam yaşında bir adamdı, ortaokuldaydım bunu yaşadığımda, epey uğraştırdı beni, sınıfta bırakmaya kadar vardırdı takıntısını.
İnanabiliyor musunuz? Tüm derslerim iyiyken bir tek fen dersinden sınıfta bırakılacak hale getirildim, anneme söylemek zorunda kaldım, okulu kırdığımda çıktı ortayafakat söz konusu geleceğimdi mecbur itiraf ettim durumu, müdüre gidildi sınav kağıtlarım için, ne konuşuldu ne yapıldı bilmiyorum ama o öğretmen bizim sınıftan alındı onu biliyorum.
Zaten o yüzden öğretmenimi örnek gösterdim, bence de zeytinağacının babası takıntılı birisi, takıntısı öfke ve kinciliğe neden oluyor, düşünün bir öğretmen takıntısını bir kızın geleceğinle oynamaya kadar getirirse baba versiyonu neler yapmaztakıntılı olmak çok kötü
bu durum başka versiyonu burada var bence
Alın hepsini imha edin. Babanıza da annenizin durumundan dolayı birşey demeyin zaten anlar aldığınızı/gördüğünüzü utanır belki yaptığından.aslında büyük bi kavga çıkarıp şu an evden çıkıp gitmek istiyorum ama evde yatalak annem var
o çok üzülür diye sustum oturdum
benim sadece 1 sevgilim oldu 6 sene görüştük sonra da evlendik 5 senedir de evliyiz
neden hala bu yazıları vs çıktılarını alıp başucunda saklıyor ki anlamıyorum gerçekten!
utanacağını pek zannetmiyorum hır gür kıyamet çıkarır zeytin yağı gibi çıkarAlın hepsini imha edin. Babanıza da annenizin durumundan dolayı birşey demeyin zaten anlar aldığınızı/gördüğünüzü utanır belki yaptığından.
Utanmıyorsa kızının özelini belgelendirmeye bunca yıl saklamaya çıkarır tabi.utanacağını pek zannetmiyorum hır gür kıyamet çıkarır zeytin yağı gibi çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?