siz ne düşünürdünüzz?

ben seni gayet iyi anladım canım :) bu anlattığın olay bana kendi arkadaşımı hatırlattı benimde arkadaşım vardı tıpkı senin anlattığın gibi ilk defa biriyle çıktı hatta çocuk bana yalvardı kaç kere ikna et kabul etsin nolur seviyorum ediyorum filan kızda senin arkadaş gibi çok güzel sarışın yeşil gözlü fiziği filan düzgün neyse bu çocukla çıkarken çocuk sürekli arkadastan bişeyler saklıyodu başkalarıyla konuşuyomuş bunlar ayrıldı bunlar çıkarkende aynı sınıfta olduğumuz ve çocuğunda tanıdığı arkadaşı olan bi çocuk vardı oda bu kıza aşıktı oda bana anlatırdı bekleyecem seviyorum elbet bi gün ayrılırlar diye tabi bunlar ayrıldı sonra sınıftaki çocuk içini açtı arkadaşa senden hoşlanıyorum seviyorum diye günlerce uğraştı ikna etti arkadaşımla çıkmaya başladılar 4 yıl kadar çıktılar ama yeni ayrıldılar ayrılma sebebi de şu ; arkadaşım o ilk çocuğu pek unutamadı yaptıklarını kendine yediremedi faceden onun sayfasına bakmış bi kaç kez onuda çıktığı çocuk görmüş kabullenemedi baya sorun çıkardı o yüzden ayrıldılar.

kız gerçekten bişey hissediyosa neden olmasın ama ilk çıktığına karşı hala içinde bişeyler varsa hiç yanaşmasın sanki nispet yapar gibi abi dediği adamla çıkıyo olur.

3 bilinmeyenli denklemi çözdüm ve x ve y yi çarpanlarına ayırdım aman ne diyoduk bence x o abiye evet desin aradan geçmiş 2 3 sene madem hoşlanmada var haklarında hayırlısı olsun

Niye uzak dursun canım? Aradan tonlarca zaman geçmiş, hem de sevgilisi aldattığı için ayrılmış kızcağız. Sahip çıksaymış sevgilisi de hissettiklerine. Sevgili "X"imiz de birşeyler hissediyosa tabi ki görüşsün.

O x sen misin?
Eğer sen değilsen x in özel hayatını deşifre eden araştırmacı yazar falan mısın..
Yada o x in sevgilisini aradığında telefonu açan bayan mısın ?
Pardon ama bizene x den sen kimsin?

4 senelik Matematik bölümü öğrenciliğim + 2 senelik Matematik öğretmenliği bile bu sorunun karşısında saygıyla eğildi :)

x görüştüğü kişinin önce abisine mi meyletmiş ? bunu anlarsam soruyu çözeceğim hocam:)

milletin o kadar derdi varken x! y ile ciksinmi cikmasin mi abimi demis ablami demis saka gibi, birak tanissin gorussun ne olmus ki neyin hesabi yapilio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…