hanımlar konu benim çok sevdiğim bir yakınımla alakalı size danışmak istedim o kiza x diyelim x lisedeyken bi çocukla çıkmıştı aynı okuldalardı çocuk buna güzel sözler söyleye söyleye ikna etti çıkmaya ama çıkma dediysemde net üzerinden konuşuyorlardı x in ilk çıktığıydı yüzyüze görüşmeye bile çekiniyordu x hanımlar bu bahsettiğim x bir görseniz bebek gibi sarışın yeşil gözlü herkesin dönüp dönüp baktığı bir kız bunu niye söyledim bilmiyorum ama yazım dedim sonra oğlanla ayrıldı bu x çocuğu arağında bir kız açmış ben sevgilisiym mi ne demiş buda oğlana bitti diye mesaj atmış ondan sonra hiç görüşmediler x okulda bile onu gördüğünde uzaklaşır yakınından hanımlar yalnız aradan bir iki sene geçti oğlan şimdi başka biriyle ama heralde aklı hala x de hatta bu oğlanın sevgilisi x netten mesaj atıyor biri var sana çok asık istersen bi dene diye bana x in başını bağlamaya kalkıyor gibime geldihanımlar bu x e o kadar çok teklif geliyorki abartmıyorum x bir görsniz bana hakverirsiniz ama öyle hoppa bi kız değil ben sözümdende çıkmaz bana çok düşkn gelim şimdi asıl konuyo x bu oğlanla çıkarken abim dediği birçocuk vardı hatta x e seni abime gösterdim seni çok beğendi ağırbaşlı falan dedi demiş ama abisi filan değil ama ona çok değer veriyordu ama x in o kişiyle hiç konuşması felan olmadı aradan 1-2 sene geçti o çocuk x e mesaj atmış ortak arkadaşlar felanda var bunlar konuşuyorlar arkadaşca matrak bi şekilde yazışmaları bende okuyup gülerdim sonra o oğlan x seni seviyorum diyor x de boş değil çocuğa karşı ama eski çıktığının abim dediği insan şüpheye düşüyor yanlış mı yapıyorum diye ve çıkmıyorl oğlan istiyor ama x bana danışıp duruyor bende bilemedim size sorim dedim ben yazışmaları felanda okudm çocuk seviyor bence yanlış anlamayın yazışmaları okuduğumdan x in haberi var zaten kendi gösteriyor ne yapsam diye acaba eski cıktığı biliyomudur abim dedği insanın x e teklif ettiğini sizce burda x in bir yanlışı varmı onunla konuşması hatamı ama aradan 1-2sene geçmiş sonuçta ve o çocukta aldatmıştı yani bilemedim kafam çok karıştı siz ne düşünürdünüz? yazımda karışıklık varsa affola
Bir X var ama cinsiyetini bile anlayabilmiş değilim
x ve y uygundur. münasip bence görüşebilirler....
öss sorusu çözüyor gibi oldum bir an, durumum yoktu okuyamadım yarısından sonrasını da
anlayamadım ya
bayan x eski sevgilisinin abi dediği kişiden mi hoşlanıyo şuan
eee sonrası
Bu nasıl konudur yahu bir x var benden öte benden ziyade
x in eski sevgilisinin abi dediği insan mı x e aşık
Bir bilinmeyenli denklemi çözersek sorun ortadan kalkar.
Ben anladım sanırım :) Şöyle bir soru sorayım x neden o çocuğa abi diyor yaş farkı mı var? Uzak akraba mı? Yoksa abi gibi mi görüyor? Eğer abi gibi görüyorsa sevgili oldukları zaman bocalamaz mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?