- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
Sizin arkadaşınız X'in ilk sevgilisi X'i aldatmış. Bu aldatan çocuğun abi dediği kişi de şimdi X'i seviyor. X de acaba uygun olur mu diye düşündüğünden reddediyor.
Doğru anlamış mıyım?
x: kız
c: kizin ciktigi çocuk
a: çocuğun yanı c'nin abi dediği kişi ama biyolojik abisi değil.
x ve c çıkıyorlar , c, x ' i aldatıyor , x, c yi bırakıyor, aradan bir iki sene geçiyor.
c biriyle hala çıkıyor(belki aldattığı kız ama belli değil)
x ve a birbiriyle konuşmaya başlıyor ve anlaşılan birbirlerinden hoşlanıyorlar.
c aradan çıktığına göre evet x ve a nın çıkması olasıdır.
aynştayn was here
süpersin ya.
Ben de kafamda böyle bir sonuç çıkardım hocam ama formül bilmediğimden ilerleyemedim.
x: kız
c: kizin ciktigi çocuk
a: çocuğun yanı c'nin abi dediği kişi ama biyolojik abisi değil.
x ve c çıkıyorlar , c, x ' i aldatıyor , x, c yi bırakıyor, aradan bir iki sene geçiyor.
c biriyle hala çıkıyor(belki aldattığı kız ama belli değil)
x ve a birbiriyle konuşmaya başlıyor ve anlaşılan birbirlerinden hoşlanıyorlar.
c aradan çıktığına göre evet x ve a nın çıkması olasıdır.
aynştayn was here
süpersin ya.
Ben de kafamda böyle bir sonuç çıkardım hocam ama formül bilmediğimden ilerleyemedim.
Ben de çözdüm ama işlem hatası yapmışım
hanımlar kusura bakmayın hepinizin aklını karıştırdımm
gelecek sefere sağlama yap elmy, 1 soru kaç kişinin arkasına atıyor biliyo musun?
konu sahibi, X'e söyle bir tatile çıksın, bıraksın 3 bilinmeyenli denklemlerde dolaşmayı
Ben anladım sanırım :) Şöyle bir soru sorayım x neden o çocuğa abi diyor yaş farkı mı var? Uzak akraba mı? Yoksa abi gibi mi görüyor? Eğer abi gibi görüyorsa sevgili oldukları zaman bocalamaz mı ?
güldügünüze sevindimm yo estağ. gücencek bişi yok doğru duzgun yazamamışımm zaten ara açık sanırım ama bu olay yüzünde değilValla ne güldüm ya.
Şu allahın cezası işyerinde tek eğlencem burası.
gücenme sakın yprumlardan ötürü.
bence arkasdaşın x birşeyler hissediyorsa bir şans verebilir.Abi denilen kişinin x in eski sevgilisiyle arayı açması lazım.
Hoş olmayan sonuçlar çıkabilir.
Ben risk budur diyip çıkıyorum sınavdan..
x ona abi demiyor x in eski sevgilisinin abi dediği insan o yuzden yanlış oldugunu düşünüyo
ya keşke acmasamıydın ne biçim yazmısımbu x in eski sevgilisinin abim dedği insan x e çok aşıkk x de ona karşı bişeler hissediyor ama yanlış olduğunu düşünüyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?