Siz ne yapardınız??.. Lütfen yardım edin

Haklısınız bende bugun anladımki psikologa ihtiyacım var doğru düzgün. Çünkü konuşmam lazım. Konuşa konuşa zihnim açılıyo aklıma yeni birşeyler geliyor ama arkadaşlarım ailemle pek konuşamıyorum bunları zor geliyor

Umarım bu defa işinin ehli bir uzmana denk gelirsiniz...

benim kızım da bu süreçten geçti....mahkeme günleri hepimiz gerilirdik...bunu kendinize ve ailenize yapmayın...anlaşmalı boşanın...ve bir an önce o soy isimden kurtulun...yolunuza ve hayatınıza bakın...3.5 yıl sürdü kızımın mahkemesi....Allah kimseye yaşatmasın...

Gercekten mi ya cok gecmiş olsun. Bende öyle çok üzülüyorum acı çekiyorum ailemde keza öyle. Bide ailem bana ben onlara üzülüyorum. Cok zor bir durum gercekten. Ama ailem çekişmelide devam etmem gerektiğini düşünüyorlar. Tabiki baskı yapmıyorlar ama fikirlerini böyle beyan ediyorlar. Bilmiyorum inanınki ne yapacagımı bende

ailenle birlikte hareket etmeni öneririm....ben sadece, yaşanılacak süreç cok yıpratıcı olduğu için....makul bir orta yolda buluşabilirseniz... hazır karşı taraf anlaşalım diye teklif getirmişken anlaşmanızın sizin açınızdan daha avantajlı olacağını düşünüyorum....mesela en basitinden o 3,5 yılda kızım sosyal medyada olsun işyerinde olsun hiçbir şekilde erkek kuzeniyle dahi aynı karede fotoğraf paylaşamadı...çünkü direk aldattı beni diye iftiraya mazur kalabilirsin diye uyarılmıştı avukatı tarafından...böyle bir şeyin olmadığını ispatlayabiliriz ama süreç daha da uzar o sebepten hayatına dikkat et demişti...bunun gibi bir sürü olay...yani karşı taraf tetikte bekliyor bir yanlış yapsa da aleyhine kullansak diye...

Çok haklısınız bende aynı durumdayım. Kardeşim gözüyle baktığım erkek arkadaslarımla dışarı cıkıp çay kahve içmeye muhabbet etmeye çekiniyorum. Hatta kızlarla bile çıkınca fotograf falan paylaştırmıyorumki mahkemede önümüze dann diye ne yıpranmışı bu kız gününü gün ediyo işte arkadaslarıyla diye çıkarırlar diye tedirgin oluyorum.
Ama dediğim gibi böyle uzamasa biraz karşı tarafta cekmese içiniz soğurmuydu? Böyle ağır şeyler yasadıgı halde anlaşmalı boşananlarda pişman oluyor keşke hakkımı alsaydım çektirseydim diye.

Bide davadan önce avukatımı kenara çekip kanatlarımyok çok iyi onurlu ve gururlu birisi ben onu cok iyi tanıyorum falan demiş. Bu nedemek oluyor? Av. Da biraz saydırmış ona oda haklısınız demiş. Bu konuşma ne demek oluyor. Av. ben anlamlandıramadım köşede konuşmak istedi kimse yokken bunu neden bana söylüyor banane ne düşündüğünden anlayamadım dedi bana . Bende aynı şekilde. Ne alaka? Dalga mı gecmiş kendince laf mı sokmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…