Aylıkta net söylemem zor ancak 4000 5000 vardır
Konuyu konuluktan çıkarıp tapu memurluğuna dönüştürdünüz ben sizce ne yaparım olur mu bundan sonrası veya iş bulmaya kurmaya teşvik edebilir miyim oluru var mı diyorum siz gelir gider hesaplarındasınız
Eşinin arkadaş çevresi var mı? Tüm gün evde mi?
Sen bize cevap verceksin ki biz de sana yardım edebilecek şeyler söyleyelim.
Konuyu konuluktan çıkarıp tapu memurluğuna dönüştürdünüz ben sizce ne yaparım olur mu bundan sonrası veya iş bulmaya kurmaya teşvik edebilir miyim oluru var mı diyorum siz gelir gider hesaplarındasınız
4 senedir evliyim 3,5 yıldır kocam çalışmıyor benim ailem bilmiyor.Ha girdi ha girecek söylemeyim dedim bu zaman oldu.Kocamda duruma iyice alıştı salmış durumda umudu kalmadı galiba ayrıca kendisini bazı konularda takıntıları var.özellikle dini konular ve temizlik.Beni aşırı derece de bunaltıyor bu iki konu.Çok sinirli sinirlenince gözü görmüyor bana fiziki hiç zararı olmadı ama deli gibi davranıyor etrafı yumruklayıp bağırıyor bende rezil olmayalım apartmana diye hep alttan alıyorum.Ancak bu belittiklerimin yanı sıra da kendisi efendi dürüst ve birçok kişiye göre üst düzey geliri olan kişi.7 aylık bir çocuğum var.Şuan eşimle hiçbir şey paylaşmak istemiyorum sürekli evde sürekli takıntılı sürekli kavga halindeyiz bağırıyor çocuğum ağlama krizlerine giriyor ne yapacağımı şaşırdım siz ne yapadınız?
Arkadaşlar bir aile kurmak zor ama dağıtmak 2 dk ben çocuğumla bu yuva dağılmadan nasıl güzel bir hayatı yaşarımın derdindeyim yöntem fikir yapılabilecek bir çare anlattım sorgulama değil yarım istiyorum.
sorularımıza cevap ver konu sahibi !
4 yıldır neyle geçiniyorsun .. ??
aylık 2 bin tl gelir bize yetmiyo ..
bu değirmenin suyu nerden ??
Canım geliri iyiymiş seninle birlkite hoş zaman geçriecek olsa ne güEl birlikte takılırsınız ama evde zaman geçrirken sana eziyet ediyor psikolojik olarak ve çocuğa da. Ayrıca baba çocuğa kötü örnek olur çocuk meslekleri tanımaya başladığı zaman. Çalışmayan bir rol modeli olacak kötü bir şey. Bir an önce iş bulmalı hatta bulamıyorsa istediği gibi gayrimenkullerden birini satıp kuruabilir rahatlıkla
Hayır yok arkadaşı
Ya 3,5 yıldır ne yediniz, ne içtiniz? Neyle geçindiniz? Bi de neden çocuk yaptın, yazık değil mi?
Aklını neyle yedin sen?
Benim eşim parasız kaldığı vakit kafayı yiyecek gibi oluyor, ekstra mesailere kalıyor. Bizde mi bi problem var. Millet canını dişine takıyor ya çoluğuna çocuğuna bakmak için, tuhaf :44:
konu sahibi zaten kaç sayfa önce bunlara cevap vermiş
bi okusanız?
Evet çok haklısınız ben de hep soruyorum çocuğun büyüyüncenerede çalışıyorum diyeceksin diye.İş kurmayı çok düşündü ama iyi bir iş olsun akanda gitmesin derdin de galiba veya güveni yok
Sanirim sizde calismiyorsunuz, yani oyleyse sizde pek sorumluluk sahibi sayilmazsiniz.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?