Siz ne yapardınız

Sanirim sizde calismiyorsunuz, yani oyleyse sizde pek sorumluluk sahibi sayilmazsiniz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım geliri iyiymiş seninle birlkite hoş zaman geçriecek olsa ne güEl birlikte takılırsınız ama evde zaman geçrirken sana eziyet ediyor psikolojik olarak ve çocuğa da. Ayrıca baba çocuğa kötü örnek olur çocuk meslekleri tanımaya başladığı zaman. Çalışmayan bir rol modeli olacak kötü bir şey. Bir an önce iş bulmalı hatta bulamıyorsa istediği gibi gayrimenkullerden birini satıp kuruabilir rahatlıkla

Konuyu konuluktan çıkarıp tapu memurluğuna dönüştürdünüz ben sizce ne yaparım olur mu bundan sonrası veya iş bulmaya kurmaya teşvik edebilir miyim oluru var mı diyorum siz gelir gider hesaplarındasınız

Aylıkta net söylemem zor ancak 4000 5000 vardır

Bu esinizin havadan geliri mi?
Oyleyse varsin calismasin kendi kendibi ceviren bi dukkan acsa daha fazla masrafi olur kirasiydi vergisiydi.4000-5000 Turkiye sartlarinda cok iyi para.

Eşinin arkadaş çevresi var mı? Tüm gün evde mi?
Sen bize cevap verceksin ki biz de sana yardım edebilecek şeyler söyleyelim.

Arkadaşlar bir aile kurmak zor ama dağıtmak 2 dk ben çocuğumla bu yuva dağılmadan nasıl güzel bir hayatı yaşarımın derdindeyim yöntem fikir yapılabilecek bir çare anlattım sorgulama değil yarım istiyorum.

Canım yukarıda yazdım önerimi. Gelirini sorgulamaızın nedeni de ona göre yorum yapabilmek. Bak mesela bir arkadaş sormuş tapular kimin üzerine diye bunun cevabı çok şeyi değiştirir. Duruma göre farklı yorunlanır ve farklı öneriler gelir.

Offf nasıl durum :18: Allah size sabır versin bir an evvel hidayete erdirsin inşallah 3.5 yıldır nasıl sakladınız ki bu durumu siz aılenizden cevrenizden cok zor :26: nasıl geçiniyorsunuz peki bu durumda hemde cocuk var şimdi daha zor şartlar :26:

sorularımıza cevap ver konu sahibi !

4 yıldır neyle geçiniyorsun .. ??

aylık 2 bin tl gelir bize yetmiyo ..

bu değirmenin suyu nerden ?
?

Canım o halde birlikte yapabileceğiniz bir iş kurun böylece kontrolde senin elinde olur. İlk etapta büyük değil ufak bir işle başlayabilirsiniz.

Evet çok haklısınız ben de hep soruyorum çocuğun büyüyüncenerede çalışıyorum diyeceksin diye.İş kurmayı çok düşündü ama iyi bir iş olsun akanda gitmesin derdin de galiba veya güveni yok

Hayır yok arkadaşı

Eşinle karı koca bi iş kursanız, var mı böyle bir ilgi alanı?
Evde durmak çok sıkıcı, arkadaşı da yokmuş. Vaktini nasıl değerlendiriyor.
Boş duranı Allah sevmez. En azından kendini geliştirebilecek bişeyler yapmalı çalışmasa bile...

Aynen. Şimdiden çocuk olunca ne halt edeceğiz diye düşünüyoruz biz.

Konu sahibi dindar eşine hatırlatmalısın. İslamiyet erkeğin evinin, karısının ve çocuğunun ihtiyaçlarını karşılamasını emreder.

Çok ortak olacak ama üst düzey derenin suyunun kaynağını ben de öğrenmek istiyorum.

Nasil duzelteceginizi bilemem, ama esinizi assalayarak duzeltemeyeceginizi biliyorum.

Canım dediğim gibi o zaman birlikte yapabileceğiniz ufak çaplı bi işle başlayın zamanla başarılı olursanız büyütürsünüz işi. Böylece hem takıntılarından kurtulur hem sosyalleşir hem de birbiriniZe daha da yakınlaşırsınız.

İşe girmezsen boşanacam de
Çalışırsa senindir, çalışmazsa hiç senin olmamıştır zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…