Siz ne yapardınız

Hiç bir inanç boş oturmayı kabul etmezki..bu diyanet tarafındanda açıklandı.şayet başka bi işten anlamıyosanız banka finans borsa ile çalışmanızın hiçbir sakıncası yok. Çünkü yapabileceğiniz başka bi iş yok. Allah boş duranı sevmez demişler.benm eşimde bankacı. Bi devlet bankasında kobi. Şimdi ben ona dinimizce haram gel evde otur desem ne fayda. Çalışmak zorunda bende öyle. Çocuğumuz war sorumluluklarımız war. Bu benm inancıma uygun değil deyip ewde oturmak son derece hazırcılık ve kolaya kaçmaktan başka bişey değil.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İnşallah ben hep ayrı çalışalım ev de işte birlikte olmayalım dedim ama bundan başka yolu yok gibi Allah razı olsun yine ben çekip çevireceğim demek ki

biraz ayrı kalın o zaman hem kafanızı dinlersiniz ölçer biçersinz ne yapmak istediğinize karar verirsinz

İnşallah ben hep ayrı çalışalım ev de işte birlikte olmayalım dedim ama bundan başka yolu yok gibi Allah razı olsun yine ben çekip çevireceğim demek ki

Canım bencede bir de öyle dene dediğin gibi yuva yıkmak kolay ama elinden gelen her şeyi yap ki için rahat olsun çocuk da var hem. Bu arada eşini aşağılamaktan kötü söz söylemekten vazgeçip onu destekleyici güven verici ve teşvik edici konuşmalısın canım. Olumsuz yorumla kötü sözle kimse gaza gelmez. Pozitif ol enerji ver eşine gaz ver.

O da çalışılması gerektiğinin farkında ama dini konulara takıntılı dediğim gibi diğer işler de de şansı yaver gitmedi olmadı olmadı sonrası kavga sonrası ben sürekli yapanazsın senden bir şey olmaz dedikçe galiba iyice dibe çektim şimdi kara kuyular da((

Benimde gücüm kalmadı bir de önceden ben çalışıyordum hep evde değildim birlikte kaldıkça kavga dövüş arttı benim psikolojikman iyi olmam lazım ki gaz vereyim ama benim gazım bitti.

Benimde gücüm kalmadı bir de önceden ben çalışıyordum hep evde değildim birlikte kaldıkça kavga dövüş arttı benim psikolojikman iyi olmam lazım ki gaz vereyim ama benim gazım bitti.

Son bir gayret o zaman canım. Baktın böyle de olmuyor gerekeni yaparsın o zaman. Hakkınızda hayırlısı olur inşallah :)

Aylıkta net söylemem zor ancak 4000 5000 vardır

Şimdi 4000-5000 geliri varsa tutup da sabahtan akşam 10a kadar bir markette asgari ücretle çalışmak istemez. Ama kpss olayına biraz daha asılmalı bence. Sonuçta başka bir şehre gelmiş olsun olmasın kpss bir sınav, belli bir puanı aldıktan sonra girmemesi diye bir şey söz konusu mu bilmiyorum. Gelir iyi hoş da yarının ne getireceği belli olmaz. Tutup da o arsalarda tarlalarda bir sıkıntı çıksa, ya da ne biliyim miras yoluyla dağılsa geleceğe dair bir garanti olmalı.

Şimdilik ayrılmayı düşünme..
Onunla sürekli tartışmak yerine,
onu etkileyecek, vicdanına dokunabilecek şekilde konuş.
Her gün önüne gazeteden kestiğin ona uygun iş ilanlarını koymayı sürdür.
Vereceğin karar senden çok yavrunun geleceği açısından önemli.

ufak bir butik bile açabilseniz hiç değilse bebeğinizle siz orda durursunuz eşinizde bir zaman sonra evde yanlız kalmaktan sıkılıp kendi gelmeyi teklif eder bu sayade ortaklaşa ilgilenirsiniz 4000 maaş çok az bir para değil bu devirde eşimle ikimizin toplam maaşı bile 4000 etmiyo

minik bir dükkan açsanız ..

eşiniz orda otursa evde oturmaktan iyidir ..

Teşekkür ederim verdiğin fikirler için dua edin ne olur bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…