aloooooooooooooooo
konu sahibiiii
mesai bitimine kadar beklicez mi burda
işsiz ve üst düzey gelir nedirr ??
avon mu amway mı nedirrrrrrrrrr?
:95:
Canım dediğim gibi o zaman birlikte yapabileceğiniz ufak çaplı bi işle başlayın zamanla başarılı olursanız büyütürsünüz işi. Böylece hem takıntılarından kurtulur hem sosyalleşir hem de birbiriniZe daha da yakınlaşırsınız.
4 senedir evliyim 3,5 yıldır kocam çalışmıyor benim ailem bilmiyor.Ha girdi ha girecek söylemeyim dedim bu zaman oldu.Kocamda duruma iyice alıştı salmış durumda umudu kalmadı galiba ayrıca kendisini bazı konularda takıntıları var.özellikle dini konular ve temizlik.Beni aşırı derece de bunaltıyor bu iki konu.Çok sinirli sinirlenince gözü görmüyor bana fiziki hiç zararı olmadı ama deli gibi davranıyor etrafı yumruklayıp bağırıyor bende rezil olmayalım apartmana diye hep alttan alıyorum.Ancak bu belittiklerimin yanı sıra da kendisi efendi dürüst ve birçok kişiye göre üst düzey geliri olan kişi.7 aylık bir çocuğum var.Şuan eşimle hiçbir şey paylaşmak istemiyorum sürekli evde sürekli takıntılı sürekli kavga halindeyiz bağırıyor çocuğum ağlama krizlerine giriyor ne yapacağımı şaşırdım siz ne yapadınız?
İşe girmezsen boşanacam de
Çalışırsa senindir, çalışmazsa hiç senin olmamıştır zaten
Pardon ne saçmalıyorsunuz?
İnşallah ben hep ayrı çalışalım ev de işte birlikte olmayalım dedim ama bundan başka yolu yok gibi Allah razı olsun yine ben çekip çevireceğim demek ki
Hiç bir inanç boş oturmayı kabul etmezki..bu diyanet tarafındanda açıklandı.şayet başka bi işten anlamıyosanız banka finans borsa ile çalışmanızın hiçbir sakıncası yok. Çünkü yapabileceğiniz başka bi iş yok. Allah boş duranı sevmez demişler.benm eşimde bankacı. Bi devlet bankasında kobi. Şimdi ben ona dinimizce haram gel evde otur desem ne fayda. Çalışmak zorunda bende öyle. Çocuğumuz war sorumluluklarımız war. Bu benm inancıma uygun değil deyip ewde oturmak son derece hazırcılık ve kolaya kaçmaktan başka bişey değil.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım bencede bir de öyle dene dediğin gibi yuva yıkmak kolay ama elinden gelen her şeyi yap ki için rahat olsun çocuk da var hem. Bu arada eşini aşağılamaktan kötü söz söylemekten vazgeçip onu destekleyici güven verici ve teşvik edici konuşmalısın canım. Olumsuz yorumla kötü sözle kimse gaza gelmez. Pozitif ol enerji ver eşine gaz ver.
Hayır ben hala evdeyimÇocuğa eşin mi bakıyor?
Benimde gücüm kalmadı bir de önceden ben çalışıyordum hep evde değildim birlikte kaldıkça kavga dövüş arttı benim psikolojikman iyi olmam lazım ki gaz vereyim ama benim gazım bitti.
Aylıkta net söylemem zor ancak 4000 5000 vardır
Son bir gayret o zaman canım. Baktın böyle de olmuyor gerekeni yaparsın o zaman. Hakkınızda hayırlısı olur inşallah :)
Şimdilik ayrılmayı düşünme..
Onunla sürekli tartışmak yerine,
onu etkileyecek, vicdanına dokunabilecek şekilde konuş.
Her gün önüne gazeteden kestiğin ona uygun iş ilanlarını koymayı sürdür.
Vereceğin karar senden çok yavrunun geleceği açısından önemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?