siz ne yapardınız..

emissa

i drink to that...
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2014
688
986
123
merhaba.. çok uzatmayacağım eşimle aramda çok ufak ve saçma bir tartısma yasadık tartısmanın ne oldugu onemlı degıl sorun şu eşim ıkı gundur salonda yatıyor.. ağzımı açıp tek kelıme etmedım etmeyıde dusunmuyorum ama bu durum canımı cok sıkıyor siz olsaydınız tutumunuz ne olurdu..

Umruma gelmezdi. Hatta yatağa döndüğünde bi müddet ben de mesafeli davranırdım ki yaptığının oyun olmadığını anlasın.

ben bugune kadar hıc ayırmadım hep o yaptı ve sıkıldım artık bu olaydan

bende cagırmyı dusunmuyorum ama tekrar barısınca tutumum ne olsun ona bırsey bulamıyorum

dön arkanı yat. yatağı ayırmak bu çocuk oyuncağı değil. ilk seferde tepki koymazsan alışkanlık edinir.

bi de son zamanlarda burda çok var salonda yatan erkek konusu. yeni moda mı ne?

dön arkanı yat. yatağı ayırmak bu çocuk oyuncağı değil. ilk seferde tepki koymazsan alışkanlık edinir.

bi de son zamanlarda burda çok var salonda yatan erkek konusu. yeni moda mı ne?
erkeklerın antrapoz baslangıç belırtısı galıba

Uzatmayin efendim
Hayat çok kısa
En fazla 3 gün yatak ayırmaya müsade var
Yarinda gelmezse
Icabina bakınız

Uzatmayin efendim
Hayat çok kısa
En fazla 3 gün yatak ayırmaya müsade var
Yarinda gelmezse
Icabina bakınız

Üç gün de olmaz, yatak ayrılmaz..

bebegım var suan onu sallıyorum

Bebeginle beraber yat orada, yanında salla...Sonra kıvrıl uyu orada.
Yanına da not bırak sabah görsün; biz ne kadar kötü olursak olalım yatagımızı bir daha ayırma diye..

Bence de gidin yanına yatın, vallahi ben böyle şeylere hiç dayanamıyorum, onun için değil kendiniz için gidin üzmeyin kendinizi, ama tabii siz daha iyi bilirsiniz...
dedım bır daha yatak ayırma bak hıc ıyı degıl dedım kus olalım ama yatakta uyu dedım işte gel gör gene salonda

Yatak ayiran adamin yanina niye gideyim? Nasil gittiyse oyle donecek o yataga. Alttan alirsan bunu bi ceza olarak surekli kullanir sana. Umursamayacaksin. Baska yolu yok

Küsme kısmı ayrı, sabah kalksın gene küs kalsın, ama yatak ayırmasını önlemenin yolu bu.
Hem bu olgun bir davranıs bence. Yaptıgından utanmasını saglar.

Evet ne olursa olsun beraber o yatakta yatilicak böyle sürekli tekrar yaparsa soğukluk girer barışın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…