siz ne yapardınız..

Bu yataklar nıye aytılır onu anlamam Allahımda yaşatmasın. Kızıyorum yav her neyse canım kıcan eşleklik yapmış ama sen o yatağa dondugu zaman sırtını donup yatma sohukluk girmesin aranıza tamam tavrını noy sarılmadan yat ama sırtını dönme canım. Allah hayırlı geçim versin

onu yatak odasına kovar ben salonda yatardım

Git annenin evinde yat derdim... Çok kızarım öyle şeye... Bu konuda tekrar tekrar tepkimi koyardım usanmadan.gider başına, senin yatağın burası mı derdim...

Valla başlarda benim koca bebeğimde küsüp giderdi üzülürdüm zorla getirirdim. Bir iki sefer umrumda bile olmadı tıpış tıpış kendi geldi. Sonra bıraktı bu davranışını.

Gider yanına yatardım :) Gerçi kavga sebebi önemli vereceğim tepki konusunda. Ufak bir şeyse giderdim valla

tıpış tıpış gelirdi benimkisi.biz ikimizde uzatmayı sevmiyoruz

Tartışmanın ne olduğuna bağlı şimdi anlatmıyorsunuz ne olduğunu nasıl sağlıklı yorum yapılabilir ki belki de gerçekten onu kıran üzen birşeydir söylemediğinize göre hatanız var demektir ama yataklaır ayırmak hiç güzel birşey değil bir kere eşimde yapmıştı gözüme uyku girmedi tabii onun da gecenin bir yarısı da geldi zaten ne olursa olsun yatak ayırmayız.

Onurunu kıracak bir söz sarf etmediyseniz saçmalıyor .. Size ders vermek istiyor aklı sıra .
Ben olsaydım ya dayanamaz yine gider kavga çıkarırdım, kendime engel olabilirsem de hiç oralı olmaz inadına umursamazdım tabi haklıysam ..

çok ufak bi nedenle ayırdıysa yatağı yanına gidip şebeklik yapardım
belki naz yapıyodur çağarmanızı bekliyodur
bikeresinde sözlüm bağarıp çağarıp odasına gitmişti bende arkasından gitmedim ne oldu diye
sonra geri geldi ya o kadar trip atttım insan bi gelir sorar ne oldu diye dedi
o hali gözümün önünden gitmiyo hiç siz alın onun gönlünü olmaz mı?? :)

Evleneceğim sıra evimizi yerlestirirken eşimin annesi beni çağırıp demişti ki kızım ne olursa olsun küssen bile kocandan ayrı yatma. Konuşmak istemiyorsan dön arkani yat ama yatakları ayırma. Bi kere soğukluk sokma. Bence çok haklı bi tavsiyeydi. Henüz yeni evliyim. Büyük küçük tartismalarda yaşadık ama bu öğüt hep kulağımda. Birlikte yatıp birlikte uyaninca zaten buzlar eriyor. Ben olsam eşimle konuşup problemimi çözer ve yatakları ayirmazdim.

Soğuk davranmiyorsa eşim yanına yatardim.. ben öyle yapardım

İşe giderken kaldırmazdım mesela.
Yemektir, ütüdür vs hiçbir şey yapmazdım.
Beni yok sayacak gidip salonda yatacak, öyle bir dünya yok.
Öyle bir yok sayarım ki yaşayıp yaşamadığına emin olamaz.

vallahı hıc bırsey duzelmedı ben cagırmadım yanınada gıtmedım oda gelmedı zaten sabah 6 ya kadar bebegımle ugrastım.. gercekten yok yere bır tartısma cumle kurmadım kı onu kıracak laf etmiş olayım.. bu gecede bırsey demeyı dusunmuyorum geldıgınde de gerı gondermeyı dusunuyorum cunku bır bebegım var ben onlamı ugrasayım bunla mı ugrasayım ne kadar da zorlandıgımı bıldıgı halde bana destek olması gerekırken bunu yapması hoş değil ve daha oncede dedım yatagı ayırma bak guzel degıl ne olursa olsun dedım gene aynı ben neden hıc ayrımıyorum ayrmamda neyse moralım bozuluyor ıste hanımlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…