hayırlısı olsun hakkınızda
kahve içmenize bile gerek yok bence üzerinde düşünmeye değecek biri olmadığı kesinBu da benim kafamı kurcalıyor cnm hayatında biri varken yazdı yazdı onla başlayınca beni sildi. Bana çok koydu silisi. şimdi gelmiş bana görüşelim diyor bende reddettim.reddedince bana da yazarak konuşmanın onu sıktığını birdaha yazmayacagini söyledi sen bilirsin dedim.
Değmez mesajlarına cevap bile vermeyin.Sizinle boşluk doldurup sevgili yapınca silen biri gereksizdir.
Anlamaz canım anlamaz .Pişkin pişkin dedğine bak.Pat pat söyle anlasın.Haklisın cnm.bunu açıkça ona diyemedim teklifi reddettim ve sessiz kaldim azıcık empati kurmasını bekledim. Zamaninda kirildigimi anlasın istedim. bana bir çekincen var herhalde diyor anlamıyor yani beni
Anlamaz canım anlamaz .Pişkin pişkin dedğine bak.Pat pat söyle anlasın.
Adam boşluktayken yazıyor sevgili bulunca siliyor
Şimdi buluşmaya gider ümitlenirsiniz o gene birini bulur filan görüşmeyi hak eden biri değil :)
Hayatında biri varken başkalarıyla konuşan, ne istediğini bilmeyen bir tip. Siz sevgili olsanız bile başkasıyla konuşmayacağının garantisi var mı? Yok. O yüzden boşver hiç bulaşma.Arkadaşlar Merhaba uzun olucak ama lütfen bi görüş bildirin.
Eskiden skype cok kullanirdim ve ordan biriyle tanismistim 7 sene olmuştur. Ama senelerdir birimızı gormemistik. Ben pek onemsemiyordum zaman doldurmaca oynuyorduk kisaca. O da oyle. Sonra koptuk bi şekilde. geçen sene beni instagramda ekledi uzun zaman aradan sonra sasirmistim. hemen hemen hergün yazıyordu bana. ben de onu görmek cok istiyordum gorusucektik sonra aniden beni instagramdan sildi. Bana baya koymuştu. bende o silince onu hayatimdan sildim. 7 ay boyunca instagtamdan 2 3 kere yazdı ben cevap vermedim. Cünkü hayatımda puruzluluk istemiyordum kafam rahat olmalıydı. linkedinde baktı (linkedinde profile bakan kişiler belli oluyordu ve o bakmisti) sonra whatsupdan yazdı. Ozaman sevgilisi olduğunu o nedenle beni sildigini söyledi.
Dün de bana benimle bulusmak istediğini söyledi. Onu görmek çok istiyordum kızlar ama geçmişte bana yasattigi birtakım olaylardan dolayı ve gururumdan dolayi gorusmek istemedim(ben görüşmek istedikce kacisi , beni silmesi vs uzar gider). Ustelik kizlar ben hayatimda ciddi iliski istiyorum. Çocuk açıkça suan hayatında birini istemediğini söylüyor. Bu nedenle onunla görüşmek bana saçma geliyor. Ben hemen sevgili olalım demiyorum zaten ama ben bekarim o da oyle .30 yasindayiz. Neden birbirimizi tanimak icin gorusmeyelim degilmi? Cocuk sadece sohbet ederiz kahve içeriz mantığında. Bile.bile lades olmak istemiyorum. teklifi siz olsaydiniz kabul mu ederdiniz? Fikirleriniz benim için önemlidir. Simdiden Teşekkürler
7 sene önce yani 21 yaşındayken nette oyun arkadaşı.Ardan 7 yıl geçiyor 7 ay instagramdan yazıyor.7 takıntısı var sanırım.Engelliyor sevgilim var diyor hayatımda birini istemiyorum diyor gel kahve içelim iki lakırdı yapalım...Arkadaşlar Merhaba uzun olucak ama lütfen bi görüş bildirin.
Eskiden skype cok kullanirdim ve ordan biriyle tanismistim 7 sene olmuştur. Ama senelerdir birimızı gormemistik. Ben pek onemsemiyordum zaman doldurmaca oynuyorduk kisaca. O da oyle. Sonra koptuk bi şekilde. geçen sene beni instagramda ekledi uzun zaman aradan sonra sasirmistim. hemen hemen hergün yazıyordu bana. ben de onu görmek cok istiyordum gorusucektik sonra aniden beni instagramdan sildi. Bana baya koymuştu. bende o silince onu hayatimdan sildim. 7 ay boyunca instagtamdan 2 3 kere yazdı ben cevap vermedim. Cünkü hayatımda puruzluluk istemiyordum kafam rahat olmalıydı. linkedinde baktı (linkedinde profile bakan kişiler belli oluyordu ve o bakmisti) sonra whatsupdan yazdı. Ozaman sevgilisi olduğunu o nedenle beni sildigini söyledi.
Dün de bana benimle bulusmak istediğini söyledi. Onu görmek çok istiyordum kızlar ama geçmişte bana yasattigi birtakım olaylardan dolayı ve gururumdan dolayi gorusmek istemedim(ben görüşmek istedikce kacisi , beni silmesi vs uzar gider). Ustelik kizlar ben hayatimda ciddi iliski istiyorum. Çocuk açıkça suan hayatında birini istemediğini söylüyor. Bu nedenle onunla görüşmek bana saçma geliyor. Ben hemen sevgili olalım demiyorum zaten ama ben bekarim o da oyle .30 yasindayiz. Neden birbirimizi tanimak icin gorusmeyelim degilmi? Cocuk sadece sohbet ederiz kahve içeriz mantığında. Bile.bile lades olmak istemiyorum. teklifi siz olsaydiniz kabul mu ederdiniz? Fikirleriniz benim için önemlidir. Simdiden Teşekkürler
Arkadaşlar Merhaba uzun olucak ama lütfen bi görüş bildirin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?