Oturun.bir kahve için adam evlilik teklif etmemiş.
O zaman içme çok büyük bir olay değil ki kahve içmek.geçmişte birtakım olaylardan dolayı gurur yaptım kahve yi hakettigini düşünmüyorum
Evet kahve içilebilir ama madem sevgilisi vardı,ne diye hayatında biri varken size yazdı o zaman?
Sonradan mı aklına gelmiş de silmiş sizi.
Bana samimi gelmiyor açıkçası bilemedim
Bence canı sıkıldı ya da bi coşkuyla ekledi sizi konuştu. Sonra sevgili mevzusu çıktı ortaya. O da bitince yine size geldi. En başta yazmasının sebebi de sizi elde tutmak istemesiydi.Bu da benim kafamı kurcalıyor cnm hayatında biri varken yazdı yazdı onla başlayınca beni sildi. Bana çok koydu silisi. şimdi gelmiş bana görüşelim diyor bende reddettim.reddedince bana da yazarak konuşmanın onu sıktığını birdaha yazmayacagini söyledi sen bilirsin dedim.
Bence canı sıkıldı ya da bi coşkuyla ekledi sizi konuştu. Sonra sevgili mevzusu çıktı ortaya. O da bitince yine size geldi. En başta yazmasının sebebi de sizi elde tutmak istemesiydi.
Niyeti ciddi olan adam sevgilisi varken bi başkasına yazmaz. Bence uzak durun
Yarın öbür gün başkasını bulunca yine siler. boşver hiç değmez
O zaman içme çok büyük bir olay değil ki kahve içmek.
evlenmek istemeni anlıyorum ama her hıyarım var diyene tuzla koşulmaz arkadaşım, önüne bak çevrene bak hayatına bak
sırf görüş bildirin dediginiz için yazdım, tavsiye.
hayırlısı olsun hakkınızdaTsk ederim cnm gerçekten çok doğru bi karar verdigimi anladim
Ciddi iliski istiyorsunuz... o ise takilmak istiyor..
Bir defa istekleriniz, hayata bakis açınız farkli sizce bu adam icin zaman kaybetmeye deger mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?