- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.539
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu da öyle ikiyi üçü beşi birarada idare eden y..şak tiplerden. yerinde olsam değil kahve içmek iletişim bile kurmam. adamın niyeti açık. takılmak istiyor. 20 lerde biri olsa anlarım. ama 30 yaşında işi gücü yerinde ortalama bir erkeğin artık aile özlemi duyuyor olması lazım. bir kadına bağlanma ve onu sevme ihtiyacı içinde olması lazım. demek ki bu adamın karakteri de oturmamış. zaten karaktersiz ki sana yazarken hayatında biri varmış. defetsene sen şu pisliği![]()
ben olsam ben de kabul etmezdim. zaten etrafında yeterince arkadaşın vardır oturup kahve çay içebileceğin. sonuçta bu adamla sen ciddi bir şeyler düşünmüşsün ve olmamış bu yüzden diğer kahve içtiğin arkadaşlarından ayrılıyor zaten. kendisi açıkça söylemiş ciddi bir şey istemediğini hemen tabiki sende ilk günden yıldırım nikahı kıyacak değildin ama insan az da olsa bir ciddiyet bekliyor evliliğe yakınlık istiyor. doğru olanı yapmışsın boşver düşünme bir kişi olmuyorsa artık onu sokma hayatına o yoluna sen yoluna
buluş ve sonra suratına bakma kafanı dağıt gönlünü eğlendir ama sonra sallama
böyle ıssız adam tribindeki yavşaklars öyle yapardım ben ümit verir oyalardımkimbilir kaç kızı üzdüler biraz da onlar üzülsün derdim
![]()
en baştan hikayeniz düngün gitmemiş
hep kopukluklar olmuş
hiç bulaşma derim yol ver gitsin
sen çok daha iyilerine layıksın
Çok güzel yazmissin ve beni anlamissin cnm saol fikirlerin için
ben olsam ben de kabul etmezdim. zaten etrafında yeterince arkadaşın vardır oturup kahve çay içebileceğin. sonuçta bu adamla sen ciddi bir şeyler düşünmüşsün ve olmamış bu yüzden diğer kahve içtiğin arkadaşlarından ayrılıyor zaten. kendisi açıkça söylemiş ciddi bir şey istemediğini hemen tabiki sende ilk günden yıldırım nikahı kıyacak değildin ama insan az da olsa bir ciddiyet bekliyor evliliğe yakınlık istiyor. doğru olanı yapmışsın boşver düşünme bir kişi olmuyorsa artık onu sokma hayatına o yoluna sen yoluna