• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz ne yapardiniz?

buluş ve sonra suratına bakma kafanı dağıt gönlünü eğlendir ama sonra sallama

böyle ıssız adam tribindeki yavşaklars öyle yapardım ben ümit verir oyalardım:KK53: kimbilir kaç kızı üzdüler biraz da onlar üzülsün derdim :süslü:

en baştan hikayeniz düngün gitmemiş
hep kopukluklar olmuş
hiç bulaşma derim yol ver gitsin
sen çok daha iyilerine layıksın

bu da öyle ikiyi üçü beşi birarada idare eden y..şak tiplerden. yerinde olsam değil kahve içmek iletişim bile kurmam. adamın niyeti açık. takılmak istiyor. 20 lerde biri olsa anlarım. ama 30 yaşında işi gücü yerinde ortalama bir erkeğin artık aile özlemi duyuyor olması lazım. bir kadına bağlanma ve onu sevme ihtiyacı içinde olması lazım. demek ki bu adamın karakteri de oturmamış. zaten karaktersiz ki sana yazarken hayatında biri varmış. defetsene sen şu pisliği:63:

Çok doğru diyorsun cnm 30 yaşında işi gücü var neden bir ilişki İstemez bi erkek anlamam tabi sorumluluk falan zor geliyor galiba. bide bana yüzyüze olursak anlasiriz yazı dili farklı diye anlassak nolucak acaba ilişki istemeyen erkek 180 derece donucekmi. pek inanmıyorum

ben olsam ben de kabul etmezdim. zaten etrafında yeterince arkadaşın vardır oturup kahve çay içebileceğin. sonuçta bu adamla sen ciddi bir şeyler düşünmüşsün ve olmamış bu yüzden diğer kahve içtiğin arkadaşlarından ayrılıyor zaten. kendisi açıkça söylemiş ciddi bir şey istemediğini hemen tabiki sende ilk günden yıldırım nikahı kıyacak değildin ama insan az da olsa bir ciddiyet bekliyor evliliğe yakınlık istiyor. doğru olanı yapmışsın boşver düşünme bir kişi olmuyorsa artık onu sokma hayatına o yoluna sen yoluna

Çok güzel yazmissin ve beni anlamissin cnm saol fikirlerin için

Nasil guveneceksin? adam hayatinda biri varken sana yazmis. onunla bitince tekrar donmus. Seninleyken de bi baskasina yazar. Boyle tiplere guven olmaz

Çok güzel yazmissin ve beni anlamissin cnm saol fikirlerin için

internetten bende lisedeyken bir çocukla tanışmıştım lisedeydim heyecanlı geliyodu bana ben istanbuldayım çocuk gaziantepte. bir gün haberim yok çıkmış gelmiş okul yakınlarına burada bi akrabası varmış ona gelmiş beni de görmek istemiş. okul çıkışı buluştuk evlenelim ben senden ayrı kalamam dedi. ben babama nasıl söyleyeceğimi düşünüyorum tabi daha lisedeyim babam beni oyar evlendirmez. istanbulda kaldı birkaç ay buluştuk görüştük. sonra dedi ben almanyaya gidicem orada iş bulucam ve orada yaşarız diye gidiş o gidiş. meğer dayısının kızıyla sözlüymüş kızda almanyadaymış. tabi çok yoğun bir şey yoktu aramızda çok etkilememişti beni ama o olaydan sonra internetten tanışmalara güvenemiyorum.

ben olsam ben de kabul etmezdim. zaten etrafında yeterince arkadaşın vardır oturup kahve çay içebileceğin. sonuçta bu adamla sen ciddi bir şeyler düşünmüşsün ve olmamış bu yüzden diğer kahve içtiğin arkadaşlarından ayrılıyor zaten. kendisi açıkça söylemiş ciddi bir şey istemediğini hemen tabiki sende ilk günden yıldırım nikahı kıyacak değildin ama insan az da olsa bir ciddiyet bekliyor evliliğe yakınlık istiyor. doğru olanı yapmışsın boşver düşünme bir kişi olmuyorsa artık onu sokma hayatına o yoluna sen yoluna

Çok güzel yazmissin ve beni anlamissin cnm saol fikirlerin için. bide bana diyorki yüzyüze olmak yazıdan farklı belki anlasiriz diyor. anlassak ne fayda ciddi ilişki mi isticek anlasirsak hiç sanmıyorum. bile bile lades olamam

Back
X