Siz neler düşünürdünüz benim yerimde olsanız ?

Kardeş adam hakkında saymadigin kalmamış Sevsen bunların hiçbiri gözüne batmaz. Bu kadar farkettigine göre olmaz bu iş.

Ayrıca ben ne yapardım diye soracak olursan. Diğerleri aşilabilir şeyler olsa da sigara içen bi adama 40 gönlüm olsa birini vermem. Sigara içen kişi benim gözümde direk ikinci sınıf vatandaş Bırak evlenmeyi arkadaşlık bile edemem. Midem bulanır.

Askım sen inanılmaz olgun bi insansın evlilik de insanısın.. falar karşındaki insan seni ne kadar düşünürse düşünsün maalesef öyle biri değil herkesin imkanıda olmak zorunda değil ama evlendikten sonra sadece ofidini. Kirasını ödeyebileceği aylar olucak ben bunu kabul edebilecek iyim sorun cıkaracakmıyım diye bi kendine sor eger benimde kazancım var benim için sorun yok diyorsan devam et ha dersenki bu bana uygun b idurım değil o zaman o onu kabul edecek biriyle sende senin mizacında düşüncende biriyle olmalısın

Arkadaşlar ablasının durumu önemli değil demiş ama zamanında bu güruhtan olanlar çevresini de bu oluşuma kattı. Hiç birşey yapmasa malum gazete dergiye abone yapıyorlardı. Yani sevgilinizin onlara hiç bulaşmaması mümkün değil.

İkinci olarak eski eşim boşanırken anlaşmalı olmasına rağmen avukat tutmuştu sjsjsjsj. Adam bi geldi aynı sevgilinizin giyim tarzı. Uyduruk bi tişört, eski görünümlü denim bir pantolon, ahı gitmiş vahı kalmış spor ayakkabılar... Dedim ben böyle birini hayatta tutmam. Zaten talep yok ki çok düşük bi rakama anlaşmıştı. Sizinki de muhtemelen düşük rakamlara çalışıyor talep olmadığı için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…