- 17 Haziran 2024
- 1.036
- 3.878
- 53
- Konu Sahibi Aykadarguzel
-
Bu kadar saf olma lütfen ...Yok yok öyleni durum kesinlikle yok. Zaten dini inancına ters olduğunu söylüyor hem en başından bu konuyu sormuştum netleştirmiştik
para gelmiyor ki gitsinNereye gidiyor paralar o zaman?
Yani bir de bahsettiğiniz tarzda birinin neyinden etkilendiniz de görüşmeye devam ettiniz?
benim serbest avukat olan kuzenlerimin hepsi şıkır şıkır vallaYani normal siyah tişört kot giyiyor 2-3 tane tişörtü var onları giyip duruyor. Şöyle güzel gömlekler değişik pantolonlar görmedim hiç
Soramadım işte Bayadır düşünceliyim biz Ayrı şehirlerdeydikEvlilik düşüncenizden adamın haberi var mı?
Geçen sene kenara para atalım demişsiniz, eee sormuyor musunuz ne oldu o iş diye?
Sanırım kira ile zar zor geçiniyor , galiba beş kuruşu yok kenarda , hiç dosya tahsilatı yok gibi diye neden kendi kendinize konuşuyorsunuz ki?
Ailen hakli. Bu adamin oluru yok. Ben olsam yol verirdim.Hanımlar biliyorum uyuyorsunuz ama sabah uyanınca belki bana biraz fikir verirsiniz anlaşılır olması için kademe kademe yazacağım.
Ben evlendim çok kısa sürdü evliliğim ve boşandık.annesine bağımlı eş durumları yüzünden. Aradan zaman geçti benim gibi evlenmiş boşanmış biriyle tanıştırıldım arkadaşım tarafından. Uzun süredir görüşüyoruz sevgili olarak. Ama şöyle ki benim ailem sorun çıkarıyor konu da şu, görüştüğüm kişi avukat. Ablası da eskiden hakimmiş ama malum darbe zamanı ihraç edilmiş. Hala yargılanıyor. Ailem bu yüzden istemiyor ben de öğretmenim. İlerde sana zararı olabilir diyorlar.
Bir ikinci konu da şu , bu avukat kişisinin düzgün bir gelirinin olmaması. Yani ben napıyor cidden bilemiyorum babasından gelen bir evi var kirada onun kirasıyla zar zor geçiniyor sanki hiç dosya tahsilatı yok gibi. Lütfen yanlış anlamayın lütfen. Ama bir aile kuracaksak geçim derdi olsun istemiyorum. İkinci evlilik yapmak daha da zor. Geçen sene demiştim ki biraz birikim yapalım en azından seneye kadar 300-500 bin kadar biriktir sen de dedim. Sene geçti cebinde 10 bin lirası bile yok eminim. Kenara koyduğu iki üç çeyrek varsa vardır sizce bu normal mi ?
Bir diğer konu da sigara içmesi. Ben çok rahatsız oluyorum bıraksan güzel olur dedim ama bırakmıyor çok fazla içiyor. Gerçekten rahatsız olmaya başladım. Sarıldığım zaman hoşuma gitmiyor. Ayrıca hem parası az hem de sigaraya para verip duruyor. Annem bunu çok söylüyor bana ilerde sorun olur diye.
Ayrılmak istesem ayrılamıyorum hemen ağlıyor sitem ediyor. Çok iyi kalpli biri aslında. Art niyetini hiç görmedim yani cebinde parası yok ama 100 tl varsa 100ünü de benim için harcar. Bu konuda çok iyi.
Ama ablasının durumu , kendisinin 30 yaşına gelip de sıfır olması hiç hoşuma gitmiyor. Evlenmek istesek beş kuruşu yok gibi sanki çünkü bana hep söylüyor şurdsn şu kadar burdan bu kadar aldım diye. Ama sigara ve ofisin kirasına ancak yetiyordur. Çünkü giyimine de almıyor o da ayrı konu zaten. Hiç şöyle düzgün bişeyler giymiyor. Solmuş tişörtler hep aynı ayakkabı vs. Ben de tam tersiyim hep yepyeni giysiler giyerim ütülü vs. Yani bunlar aşılmayacak şeyler değildir belki de ama kafamı çok kurcalıyor. Ailem hiç istemiyor ya biraz da ondan sanırım. Siz neler düşünürdünüz benim yerimde olsanız ?
serbest avukatların düzenli geliri olmuyo , bazen hiç yok bazen de 200 bin birden geliyor mesela. Bu da yorucu bence. Ama erkekler de ağlayabilir niye öyle dedinizBu konuda benim için önemli şeyler önem sırasına göre şöyle;
1. 30 yaşında koca adamın düzenli gelirinin olmaması hem de iyi bir mesleği olmasına rağmen
2. Sigara içmesi . Ben sigara ve alkol kullanmadığım için öyle birini en başta tercih etmem.
3. Ayrılma mevzusu olunca çocuk gibi ağlayıp zırlaması. Hiç kimse ama özellikle de erkek dediğin böyle ağlak, zırlak olmamalı, bana aşırı itici geliyor.
4. Ablasının durumu. Yarın bir gün sırf ablasının bu durumundan dolayı ben veya çocuklarım etiketlenebilir. Ha ama bu diğerlerinin yanında daha az öneme sahip.
Ablasının durumu önemli değil onu geçin..maddi durum önemli. Bir gelişme de kaydetmemiş.Hanımlar biliyorum uyuyorsunuz ama sabah uyanınca belki bana biraz fikir verirsiniz anlaşılır olması için kademe kademe yazacağım.
Ben evlendim çok kısa sürdü evliliğim ve boşandık.annesine bağımlı eş durumları yüzünden. Aradan zaman geçti benim gibi evlenmiş boşanmış biriyle tanıştırıldım arkadaşım tarafından. Uzun süredir görüşüyoruz sevgili olarak. Ama şöyle ki benim ailem sorun çıkarıyor konu da şu, görüştüğüm kişi avukat. Ablası da eskiden hakimmiş ama malum darbe zamanı ihraç edilmiş. Hala yargılanıyor. Ailem bu yüzden istemiyor ben de öğretmenim. İlerde sana zararı olabilir diyorlar.
Bir ikinci konu da şu , bu avukat kişisinin düzgün bir gelirinin olmaması. Yani ben napıyor cidden bilemiyorum babasından gelen bir evi var kirada onun kirasıyla zar zor geçiniyor sanki hiç dosya tahsilatı yok gibi. Lütfen yanlış anlamayın lütfen. Ama bir aile kuracaksak geçim derdi olsun istemiyorum. İkinci evlilik yapmak daha da zor. Geçen sene demiştim ki biraz birikim yapalım en azından seneye kadar 300-500 bin kadar biriktir sen de dedim. Sene geçti cebinde 10 bin lirası bile yok eminim. Kenara koyduğu iki üç çeyrek varsa vardır sizce bu normal mi ?
Bir diğer konu da sigara içmesi. Ben çok rahatsız oluyorum bıraksan güzel olur dedim ama bırakmıyor çok fazla içiyor. Gerçekten rahatsız olmaya başladım. Sarıldığım zaman hoşuma gitmiyor. Ayrıca hem parası az hem de sigaraya para verip duruyor. Annem bunu çok söylüyor bana ilerde sorun olur diye.
Ayrılmak istesem ayrılamıyorum hemen ağlıyor sitem ediyor. Çok iyi kalpli biri aslında. Art niyetini hiç görmedim yani cebinde parası yok ama 100 tl varsa 100ünü de benim için harcar. Bu konuda çok iyi.
Ama ablasının durumu , kendisinin 30 yaşına gelip de sıfır olması hiç hoşuma gitmiyor. Evlenmek istesek beş kuruşu yok gibi sanki çünkü bana hep söylüyor şurdsn şu kadar burdan bu kadar aldım diye. Ama sigara ve ofisin kirasına ancak yetiyordur. Çünkü giyimine de almıyor o da ayrı konu zaten. Hiç şöyle düzgün bişeyler giymiyor. Solmuş tişörtler hep aynı ayakkabı vs. Ben de tam tersiyim hep yepyeni giysiler giyerim ütülü vs. Yani bunlar aşılmayacak şeyler değildir belki de ama kafamı çok kurcalıyor. Ailem hiç istemiyor ya biraz da ondan sanırım. Siz neler düşünürdünüz benim yerimde olsanız ?
ömrümde ve kkda duymadim kumar oynayıp oynadim diyen biri. genelde kurtarmaya calisip sıfırı tuketirler en olmayip borc ev sattiracak hale gelince cevre duyar.Yok yok öyleni durum kesinlikle yok. Zaten dini inancına ters olduğunu söylüyor hem en başından bu konuyu sormuştum netleştirmiştik
Erkekler ağlayabilir ama bunu senin bilmemen gerekir.serbest avukatların düzenli geliri olmuyo , bazen hiç yok bazen de 200 bin birden geliyor mesela. Bu da yorucu bence. Ama erkekler de ağlayabilir niye öyle dediniz
Aslına benim aklımı en çok yoran ablasının durumuErkekler ağlayabilir ama bunu senin bilmemen gerekir.
" Bak ağlıyorum" deyip ağlamalı fotoğraf atan veya bunu haber veren bir erkek aşırı itici. Kadının bunu yapması da itici ama erkeğin yapması ayrı.
Düzenli gelirin olması şimdiden sorun olduysa evlendikten sonra daha büyük sorun olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?