Siz neler düşünürdünüz benim yerimde olsanız ?

Nereye gidiyor paralar o zaman?
Yani bir de bahsettiğiniz tarzda birinin neyinden etkilendiniz de görüşmeye devam ettiniz?
para gelmiyor ki gitsin

anladığım adam dava alsa da tahsilat yapamıyor
o üst baş bakımsız haliyle de çok üst düzey kurumsal yerlerle büyük firma davalarıyla filan anlaşmıyor herhalde bireysel davalar alıyor aldığının da anca masrafını tahsil ediyorsa demek
adam pek o cevval çetin avukat izlemini vermiyor

keşke memur olsaymış geliri gideri belli olsaymış
Yani normal siyah tişört kot giyiyor 2-3 tane tişörtü var onları giyip duruyor. Şöyle güzel gömlekler değişik pantolonlar görmedim hiç
benim serbest avukat olan kuzenlerimin hepsi şıkır şıkır valla
hadi kadınlar zaten çiçek gibi de erkekler de -üstelik tek başına ofis açmış aileden vs hiç desteği olmayanı da var yani- yine de gömleği saçı başı bir çizgisi var
serbest avukatlık yapıp da üstünü başına da toplamayacasan zor yani bu işler...

ben de kendi işimi yürütüyorum evde pijamayla bile çalışsam (ki çalışmam) dışarda bir müşteriyle görüşecek olurum, toplantı olur bişey olur diye dolapta hep ütülü temiz şık şeyler duruyor bulunduruyorum, bakın o da sayılı sefer olan şeyler, ona rağmen.

Bu konuda benim için önemli şeyler önem sırasına göre şöyle;

1. 30 yaşında koca adamın düzenli gelirinin olmaması hem de iyi bir mesleği olmasına rağmen

2. Sigara içmesi . Ben sigara ve alkol kullanmadığım için öyle birini en başta tercih etmem.

3. Ayrılma mevzusu olunca çocuk gibi ağlayıp zırlaması. Hiç kimse ama özellikle de erkek dediğin böyle ağlak, zırlak olmamalı, bana aşırı itici geliyor.

4. Ablasının durumu. Yarın bir gün sırf ablasının bu durumundan dolayı ben veya çocuklarım etiketlenebilir. Ha ama bu diğerlerinin yanında daha az öneme sahip.

Bu arada ben senin önceki konularını da az çok hatırlıyorum. Haddinden fazla safsın, iyi niyetlisin. Başından bir evlilik geçmiş biri daha uyanık, daha aklı selim olmalı. Düşünce tarzın ve tavırların genel olarak 20-23 yaşlarında başından hiç evlilik geçmemiş, 1-2 ilişkisi olmuş olmamış çok toy bir genç kız gibi. Aykadarguzel

Ablasının durumuyla sizin ne alakanız var onla mı evleniyorsunuz ne saçma bir soru
Avukatlıkta hiç belli olmuyor aslında bir anda köşe olıyorlar ama adam tembelse o ayrı tembel adamla olmaz

Soramadım işte Bayadır düşünceliyim biz Ayrı şehirlerdeydik

Ailen hakli. Bu adamin oluru yok. Ben olsam yol verirdim.

serbest avukatların düzenli geliri olmuyo , bazen hiç yok bazen de 200 bin birden geliyor mesela. Bu da yorucu bence. Ama erkekler de ağlayabilir niye öyle dediniz

Ablasının durumu önemli değil onu geçin..maddi durum önemli. Bir gelişme de kaydetmemiş.

adamin ilk esinden neden bosandigi belli. para yonetimi olmayan sorumsuz bir adam. siz de evlenseniz siz de boşarsiniz o yüzden bence gerek yok.
ihrac olayina gelirsek cok uzucu ama bir donem cadi avi gibi oldu kurunun yaninda yaslar da yandi. tanidigim ve sevdigim bir yakinim hem meslekten ihrac edildi hem hapse girdi hem de ilk durusmada aklandi cikti. ama aklanmasina ragmen hala meslege donemiyor.

Yok yok öyleni durum kesinlikle yok. Zaten dini inancına ters olduğunu söylüyor hem en başından bu konuyu sormuştum netleştirmiştik
ömrümde ve kkda duymadim kumar oynayıp oynadim diyen biri. genelde kurtarmaya calisip sıfırı tuketirler en olmayip borc ev sattiracak hale gelince cevre duyar.
'sordum, hayir dedi' cok iyimser bir bakis

serbest avukatların düzenli geliri olmuyo , bazen hiç yok bazen de 200 bin birden geliyor mesela. Bu da yorucu bence. Ama erkekler de ağlayabilir niye öyle dediniz
Erkekler ağlayabilir ama bunu senin bilmemen gerekir.

" Bak ağlıyorum" deyip ağlamalı fotoğraf atan veya bunu haber veren bir erkek aşırı itici. Kadının bunu yapması da itici ama erkeğin yapması ayrı.

Düzenli gelirin olması şimdiden sorun olduysa evlendikten sonra daha büyük sorun olur.

Aslına benim aklımı en çok yoran ablasının durumu

Düzenli gelırı olmayan bır adamla evlıluk düşünmek bana çok saçma geliyor.
Kardesımın arkadası öğretmen ikinci evliliği yapacak adamın ısı yok sabit.
Bındı bır alamete gidiyor kıyamete...
Çok cevvalmıs iş yerı açacakmış dıye kandırıyor kızı...
32 yasında ikinci evliliği yapacak bır kadın nasil bu kadar kolayca ınanabılır anlamak imkansız.

Ablasının durumu bence sizi çok etkilemez. Ama kuzenim ve eşi avukat bence güzel kazanıyorlar. Kuzenim para biriktirip yurt dışına tatile giderdi bekarken. Ama eşi birikim yapmayı seven biri. Şimdi birlikte orta yolu bulmaya çalışıyorlar.
Avukat olup parasının olmaması çalışmayı sevmeyen biri mi acaba diye düşündürdü. Evlilikte maddiyat önemli. Bu şartlar mutlu olur musunuz bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…