Siz neler düşünürdünüz benim yerimde olsanız ?

O darbe olayı tamamen uydurmaca tıpkı şimdi ki gibi chp Li isen hadi hapse o ayrı Türkiyeyi bölme derdi hazır konu açıldı yazayım dedim

Size gelince siz bu adamla tanıştığınız da sigara içiyor öyle giyiniyordu neyine aşık oldunuz avukat olması cezb etti sanırım

Adama gelince sıkıntı ne demek cebin de 100 lirası var 100 lira bir tl değerin de

Aynı hatayı yapmayın ikinci evliliğiniz bu iyice düşünün ben olsam ayrılırdım

Ağlayan erkek en uyuz olduğum erkek sizi hayatında hep bu ağlamak ile tutar kısacası manipule eder

Ayrıl mantıklı olan bu

Siz ayrılmak mı istiyorsunuz yoksa ayrılmak istemiyor musunuz? Yani o ağlıyor zırlıyor diye mi ayrılamıyorsunuz? Bu çok saçma çünkü ayrılmayı düşündüyseniz zaten ayrılın. Ha ben çok seviyorum aşığım kopamıyorum ama işte bu saydığınız maddeler yüzünden de evlilik sıkıntı mı olur? diyorsanız şöyle sorayım: evlenmek zorunda mısınız? Çünkü şu an sevgili iken bunlar çok önemli olmayabilir ama evlenince sorun olur. Evlenince bir sürü başka sorunlarınız da olur, sorumluluklar, ailelerin beklentileri, ham birbirinizle hem ailelerle geçinmek zorunda olmak vs vs bir sürü , siz daha iyi bilirsiniz zaten başınızdan bir evlilik geçmiş. Evlilik kolay değil, sevgili olarak takılmaya benzemez. Eğer evlenmeliyim yuva kurmalıyım, bununla zaman kaybetmemeliyim demiyorsanız ve eğer bu ilişki sizi üzmüyorsa o zaman takılın, zamana bırakın, zamanla bazı şeyleri daha iyi görür, kafanızda bazı şeyler daha netleşir.

Dertsiz başınıza dert açmayın. Ailenizi dinleyin. Malesef günümüz konusunda maddiyatta çok önemli.

Haklısınız ben de öyle düşünüyorum tam dediğiniz gibi

Dertsiz başınıza dert açmayın. Ailenizi dinleyin. Malesef günümüz konusunda maddiyatta çok önemli.
Arkadaşlarıma sordum mesela hepsi çift maaş devlette , ya para önemli değil kazanılır huyu güzel olsun diyorlar , tamam ama paranın belirsiz olması da bir stres kaynağı değil mi. Onların hepsi mesela ayın 15inde maaş alıyorlar eşleriyle ama avukat olunca aylarca para gelmezse kirayı faturayı ben ödemek zorunda kalacağım. Ben hem ikinci evlilik yapıp hem de bir geçindiren olmak istemiyorum. Bu hayatı paylaşmamak değil parayı sakınmak da değil ama aile reisi olmak istemiyorum ya haksız mıyım

Siz hala ayrılmadınız mı?

Ben de boşanmış ve ikinci evliliğe açık biriyim.

Kesinlikle sevgilim bile olmazdı bu adam.

O üzülmesin ağlamasın diye bu saçma ilişkiyi devam mı ettireceksiniz?

Bir kez canınız yandı, biraz temkinli ve akıllı olun.

Ama erkekler de ağlayabilir niye öyle dediniz
Film izler ağlar, milli duyguları kabarır ağlar, babası ölür ağlar; sevgilisi ayrılmak isteyince ağlamaz erkek dediğin.

Sizi ikna etmek için gözyaşı silahını kullanıyor.

Üzüntüyle ağlasa yalnızken ağlar.

Kim avukat yaptıysa bunu.

Davada da ağlıyor mu acaba?

Çok şükür artık yakın zaman sayılmaz. 2 sene oldu hamdüsenalar olsun kurtuldum.
2 sene önce ben nişan attığımda siz evliydiniz çok güzel tavsiyeleriniz vardı, hatırlıyorum sizi. Hayırlısı olsun eminim doğru bir karar vermişsinizdir yorumlarınız çok mantıklı ve sağduyuluydu çünkü.

Konunuz var mı? Neler yazdığımı merak ettim. Kalbimi ısıttınız. Kocaman sarıldım size.

Nişan atma gündemi varken, adam orta yolu bulmak, hatasını telafi etmek yerine gelip "Aklını başına al" diye had bildirirse nişan yüzüğünü onun mabadına sokarım.
Ne kadar da sağ duyulu bir şekilde mabada sokmuşum yüzüğü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…