- 15 Ekim 2016
- 7.132
- 12.784
- 248
- Konu Sahibi Aykadarguzel
-
Anlaşamamışlar. Kafa yapıları uymamışOlk eşinden neden ayrılmış?
Ayrıl mantıklı olan buHanımlar biliyorum uyuyorsunuz ama sabah uyanınca belki bana biraz fikir verirsiniz anlaşılır olması için kademe kademe yazacağım.
Ben evlendim çok kısa sürdü evliliğim ve boşandık.annesine bağımlı eş durumları yüzünden. Aradan zaman geçti benim gibi evlenmiş boşanmış biriyle tanıştırıldım arkadaşım tarafından. Uzun süredir görüşüyoruz sevgili olarak. Ama şöyle ki benim ailem sorun çıkarıyor konu da şu, görüştüğüm kişi avukat. Ablası da eskiden hakimmiş ama malum darbe zamanı ihraç edilmiş. Hala yargılanıyor. Ailem bu yüzden istemiyor ben de öğretmenim. İlerde sana zararı olabilir diyorlar.
Bir ikinci konu da şu , bu avukat kişisinin düzgün bir gelirinin olmaması. Yani ben napıyor cidden bilemiyorum babasından gelen bir evi var kirada onun kirasıyla zar zor geçiniyor sanki hiç dosya tahsilatı yok gibi. Lütfen yanlış anlamayın lütfen. Ama bir aile kuracaksak geçim derdi olsun istemiyorum. İkinci evlilik yapmak daha da zor. Geçen sene demiştim ki biraz birikim yapalım en azından seneye kadar 300-500 bin kadar biriktir sen de dedim. Sene geçti cebinde 10 bin lirası bile yok eminim. Kenara koyduğu iki üç çeyrek varsa vardır sizce bu normal mi ?
Bir diğer konu da sigara içmesi. Ben çok rahatsız oluyorum bıraksan güzel olur dedim ama bırakmıyor çok fazla içiyor. Gerçekten rahatsız olmaya başladım. Sarıldığım zaman hoşuma gitmiyor. Ayrıca hem parası az hem de sigaraya para verip duruyor. Annem bunu çok söylüyor bana ilerde sorun olur diye.
Ayrılmak istesem ayrılamıyorum hemen ağlıyor sitem ediyor. Çok iyi kalpli biri aslında. Art niyetini hiç görmedim yani cebinde parası yok ama 100 tl varsa 100ünü de benim için harcar. Bu konuda çok iyi.
Ama ablasının durumu , kendisinin 30 yaşına gelip de sıfır olması hiç hoşuma gitmiyor. Evlenmek istesek beş kuruşu yok gibi sanki çünkü bana hep söylüyor şurdsn şu kadar burdan bu kadar aldım diye. Ama sigara ve ofisin kirasına ancak yetiyordur. Çünkü giyimine de almıyor o da ayrı konu zaten. Hiç şöyle düzgün bişeyler giymiyor. Solmuş tişörtler hep aynı ayakkabı vs. Ben de tam tersiyim hep yepyeni giysiler giyerim ütülü vs. Yani bunlar aşılmayacak şeyler değildir belki de ama kafamı çok kurcalıyor. Ailem hiç istemiyor ya biraz da ondan sanırım. Siz neler düşünürdünüz benim yerimde olsanız ?
Siz ayrılmak mı istiyorsunuz yoksa ayrılmak istemiyor musunuz? Yani o ağlıyor zırlıyor diye mi ayrılamıyorsunuz? Bu çok saçma çünkü ayrılmayı düşündüyseniz zaten ayrılın. Ha ben çok seviyorum aşığım kopamıyorum ama işte bu saydığınız maddeler yüzünden de evlilik sıkıntı mı olur? diyorsanız şöyle sorayım: evlenmek zorunda mısınız? Çünkü şu an sevgili iken bunlar çok önemli olmayabilir ama evlenince sorun olur. Evlenince bir sürü başka sorunlarınız da olur, sorumluluklar, ailelerin beklentileri, ham birbirinizle hem ailelerle geçinmek zorunda olmak vs vs bir sürü , siz daha iyi bilirsiniz zaten başınızdan bir evlilik geçmiş. Evlilik kolay değil, sevgili olarak takılmaya benzemez. Eğer evlenmeliyim yuva kurmalıyım, bununla zaman kaybetmemeliyim demiyorsanız ve eğer bu ilişki sizi üzmüyorsa o zaman takılın, zamana bırakın, zamanla bazı şeyleri daha iyi görür, kafanızda bazı şeyler daha netleşir.Hanımlar biliyorum uyuyorsunuz ama sabah uyanınca belki bana biraz fikir verirsiniz anlaşılır olması için kademe kademe yazacağım.
Ben evlendim çok kısa sürdü evliliğim ve boşandık.annesine bağımlı eş durumları yüzünden. Aradan zaman geçti benim gibi evlenmiş boşanmış biriyle tanıştırıldım arkadaşım tarafından. Uzun süredir görüşüyoruz sevgili olarak. Ama şöyle ki benim ailem sorun çıkarıyor konu da şu, görüştüğüm kişi avukat. Ablası da eskiden hakimmiş ama malum darbe zamanı ihraç edilmiş. Hala yargılanıyor. Ailem bu yüzden istemiyor ben de öğretmenim. İlerde sana zararı olabilir diyorlar.
Bir ikinci konu da şu , bu avukat kişisinin düzgün bir gelirinin olmaması. Yani ben napıyor cidden bilemiyorum babasından gelen bir evi var kirada onun kirasıyla zar zor geçiniyor sanki hiç dosya tahsilatı yok gibi. Lütfen yanlış anlamayın lütfen. Ama bir aile kuracaksak geçim derdi olsun istemiyorum. İkinci evlilik yapmak daha da zor. Geçen sene demiştim ki biraz birikim yapalım en azından seneye kadar 300-500 bin kadar biriktir sen de dedim. Sene geçti cebinde 10 bin lirası bile yok eminim. Kenara koyduğu iki üç çeyrek varsa vardır sizce bu normal mi ?
Bir diğer konu da sigara içmesi. Ben çok rahatsız oluyorum bıraksan güzel olur dedim ama bırakmıyor çok fazla içiyor. Gerçekten rahatsız olmaya başladım. Sarıldığım zaman hoşuma gitmiyor. Ayrıca hem parası az hem de sigaraya para verip duruyor. Annem bunu çok söylüyor bana ilerde sorun olur diye.
Ayrılmak istesem ayrılamıyorum hemen ağlıyor sitem ediyor. Çok iyi kalpli biri aslında. Art niyetini hiç görmedim yani cebinde parası yok ama 100 tl varsa 100ünü de benim için harcar. Bu konuda çok iyi.
Ama ablasının durumu , kendisinin 30 yaşına gelip de sıfır olması hiç hoşuma gitmiyor. Evlenmek istesek beş kuruşu yok gibi sanki çünkü bana hep söylüyor şurdsn şu kadar burdan bu kadar aldım diye. Ama sigara ve ofisin kirasına ancak yetiyordur. Çünkü giyimine de almıyor o da ayrı konu zaten. Hiç şöyle düzgün bişeyler giymiyor. Solmuş tişörtler hep aynı ayakkabı vs. Ben de tam tersiyim hep yepyeni giysiler giyerim ütülü vs. Yani bunlar aşılmayacak şeyler değildir belki de ama kafamı çok kurcalıyor. Ailem hiç istemiyor ya biraz da ondan sanırım. Siz neler düşünürdünüz benim yerimde olsanız ?
Dertsiz başınıza dert açmayın. Ailenizi dinleyin. Malesef günümüz konusunda maddiyatta çok önemli.Hanımlar biliyorum uyuyorsunuz ama sabah uyanınca belki bana biraz fikir verirsiniz anlaşılır olması için kademe kademe yazacağım.
Haklısınız ben de öyle düşünüyorum tam dediğiniz gibiSiz ayrılmak mı istiyorsunuz yoksa ayrılmak istemiyor musunuz? Yani o ağlıyor zırlıyor diye mi ayrılamıyorsunuz? Bu çok saçma çünkü ayrılmayı düşündüyseniz zaten ayrılın. Ha ben çok seviyorum aşığım kopamıyorum ama işte bu saydığınız maddeler yüzünden de evlilik sıkıntı mı olur? diyorsanız şöyle sorayım: evlenmek zorunda mısınız? Çünkü şu an sevgili iken bunlar çok önemli olmayabilir ama evlenince sorun olur. Evlenince bir sürü başka sorunlarınız da olur, sorumluluklar, ailelerin beklentileri, ham birbirinizle hem ailelerle geçinmek zorunda olmak vs vs bir sürü , siz daha iyi bilirsiniz zaten başınızdan bir evlilik geçmiş. Evlilik kolay değil, sevgili olarak takılmaya benzemez. Eğer evlenmeliyim yuva kurmalıyım, bununla zaman kaybetmemeliyim demiyorsanız ve eğer bu ilişki sizi üzmüyorsa o zaman takılın, zamana bırakın, zamanla bazı şeyleri daha iyi görür, kafanızda bazı şeyler daha netleşir.
Arkadaşlarıma sordum mesela hepsi çift maaş devlette , ya para önemli değil kazanılır huyu güzel olsun diyorlar , tamam ama paranın belirsiz olması da bir stres kaynağı değil mi. Onların hepsi mesela ayın 15inde maaş alıyorlar eşleriyle ama avukat olunca aylarca para gelmezse kirayı faturayı ben ödemek zorunda kalacağım. Ben hem ikinci evlilik yapıp hem de bir geçindiren olmak istemiyorum. Bu hayatı paylaşmamak değil parayı sakınmak da değil ama aile reisi olmak istemiyorum ya haksız mıyımDertsiz başınıza dert açmayın. Ailenizi dinleyin. Malesef günümüz konusunda maddiyatta çok önemli.
Siz hala ayrılmadınız mı?Arkadaşlarıma sordum mesela hepsi çift maaş devlette , ya para önemli değil kazanılır huyu güzel olsun diyorlar , tamam ama paranın belirsiz olması da bir stres kaynağı değil mi. Onların hepsi mesela ayın 15inde maaş alıyorlar eşleriyle ama avukat olunca aylarca para gelmezse kirayı faturayı ben ödemek zorunda kalacağım. Ben hem ikinci evlilik yapıp hem de bir geçindiren olmak istemiyorum. Bu hayatı paylaşmamak değil parayı sakınmak da değil ama aile reisi olmak istemiyorum ya haksız mıyım
Ayrıldık ama yazıyordu aradaSiz hala ayrılmadınız mı?
Film izler ağlar, milli duyguları kabarır ağlar, babası ölür ağlar; sevgilisi ayrılmak isteyince ağlamaz erkek dediğin.Ama erkekler de ağlayabilir niye öyle dediniz
Sadece üst baş değil. Size değerli hediyeler, şık mekanlarda yemekler, tatiller planlıyor mu? Bunlardan bile anlarsınız para kazanıp kazanmadığını.Yani para kazanıyorsa bile ben hiç görmüyorum üst baş olarak.
Siz yakın zamanda mı boşandınız ben sizi evli biliyordumBen de boşanmış ve ikinci evliliğe açık biriyim.
Kesinlikle sevgilim bile olmazdı bu adam.
O üzülmesin ağlamasın diye bu saçma ilişkiyi devam mı ettireceksiniz?
Bir kez canınız yandı, biraz temkinli ve akıllı olun.
Çok şükür artık yakın zaman sayılmaz. 2 sene oldu hamdüsenalar olsun kurtuldum.Siz yakın zamanda mı boşandınız ben sizi evli biliyordum
2 sene önce ben nişan attığımda siz evliydiniz çok güzel tavsiyeleriniz vardı, hatırlıyorum sizi. Hayırlısı olsun eminim doğru bir karar vermişsinizdir yorumlarınız çok mantıklı ve sağduyuluydu çünkü.Çok şükür artık yakın zaman sayılmaz. 2 sene oldu hamdüsenalar olsun kurtuldum.
Konunuz var mı? Neler yazdığımı merak ettim. Kalbimi ısıttınız. Kocaman sarıldım size.2 sene önce ben nişan attığımda siz evliydiniz çok güzel tavsiyeleriniz vardı, hatırlıyorum sizi. Hayırlısı olsun eminim doğru bir karar vermişsinizdir yorumlarınız çok mantıklı ve sağduyuluydu çünkü.
Evet bir dolu nişan konum var bakabilirsiniz, yorumlarını hatırladığım birkaç üyeden birisiniz profilinizi hatırladımKonunuz var mı? Neler yazdığımı merak ettim. Kalbimi ısıttınız. Kocaman sarıldım size.
Nişan atma gündemi varken, adam orta yolu bulmak, hatasını telafi etmek yerine gelip "Aklını başına al" diye had bildirirse nişan yüzüğünü onun mabadına sokarım.
Ne kadar da sağ duyulu bir şekilde mabada sokmuşum yüzüğü2 sene önce ben nişan attığımda siz evliydiniz çok güzel tavsiyeleriniz vardı, hatırlıyorum sizi. Hayırlısı olsun eminim doğru bir karar vermişsinizdir yorumlarınız çok mantıklı ve sağduyuluydu çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?