Canım bunu bnde düşünüyorum biz de 2 yıldır evliyizkızlar ilk kez konu açıyorum ..
ÇOK sorulara cevap verdim. ve okuduğum forumlarda genelde aldatıldım yazıyor. ikizler burcuyum :) içim hep şüphe duyuyor böyle şeyleri okuyunca .23 yasındayım eşimde 25 yaşında . eşimle ben 15 yasındayken tanıstık 3 yıl nişanlı kaldık. ve eşim bana gerçekten güveniyor ve beni seviyor tabiki bende ona aşığım. eşim öyle sosyal medya falan girmez yaşına göre çok olgun. banada kızar girme abuk subuk insan dolu falan diye her hesap ortak telefon saten hep ortada şifre falan da yoktur ailesi ile de çok iyi anlaşıyoruz. saten aynı binadayız aile binası . hepimiz bir aradayız benim ailemde yan binada. yani kısacası herşey çok güzel hiç bir sorunumuz olmadı 2 yıl 2 aydır evliyiz. 8 yıldır hatasını görmedim . ben bu tür şeyleri okuyunca acaba benimde başıma gelir mi diye düşünürüm hep ALLAH göstermesin bu mübarek günde . tabiki..
SİZ NASILSINIZ EŞİNİZLE BU ARADA 4,5 AYLIK BEBEĞİMİZİ KAYBETTİK .. 1 YIL ÖNCE
ya işte yok 10 yıldır evliyim aldatıldım yok hamieym aldatıldım. ama cidden kızlar ben cok takıntılıyım ve eşimi kontrol ederim o sezmeden . programlardan falan da iyi anlarım hiç bişey yakalamadım şükür evimizde de gayet iyiyiz. hani her erkek aynı mı sizce derler ya erkek bu yapar ?ne tur seyleri okuyunca ?
bazen kk yi okuyunca bana bile, su adamin kesi bir falsosu vardir telefonunu karistirsam mi falan diye soldan soldan fisildiyorlar15 yildir taniyorum ben de esimi
Oraya mi takıldıniz belki yazim hatası oldu sonuçta klavye de yazıyo elde değilÖncelikle saten bir kumaş türüdür, esasen anlamında kullanmaya çalıştığınız kelime "zaten" olmalı.
Bunun dışında konudaki derdi anlayamadım ben pek.
yok canım mali müşavirim :) bilgisayar basındayım kk sabahları bakıyorum okuyuncada tuaf oluyorum sadece aldarmak değil mesela bebek konusu falanBasiniz sagolsun. Kendinize dert aramaktan vazgecin. Olmayan seyleri dusunecek vaktiniz varsa sanirim cok fazla mesguliyetiniz yok. Calismiyorsaniz is bakabilirsiniz ya da hobi edinebilirsiniz. Bunlar hep bosluktan geliyor insanin aklina
Boyle omur mu gecer?ya işte yok 10 yıldır evliyim aldatıldım yok hamieym aldatıldım. ama cidden kızlar ben cok takıntılıyım ve eşimi kontrol ederim o sezmeden . programlardan falan da iyi anlarım hiç bişey yakalamadım şükür evimizde de gayet iyiyiz. hani her erkek aynı mı sizce derler ya erkek bu yapar ?
sormak istediğim ŞU aslında her erkek aynı mıdır * HER ERKEK ALDATIRMI *Oraya mi takıldıniz belki yazim hatası oldu sonuçta klavye de yazıyo elde değil
Size göre bir dert değil ama konu sahibi için bir dert bu. Bazen bazı insanlar konuşmak için konusuyosunuz.
klavyeye de üfleyerek basmıyor eliyle basıyorOraya mi takıldıniz belki yazim hatası oldu sonuçta klavye de yazıyo elde değil
Size göre bir dert değil ama konu sahibi için bir dert bu. Bazen bazı insanlar konuşmak için konusuyosunuz.
ALLAH o fırsatı vermesin :)fırsatını bulunca yapmayacak erkek yoktur canım
dert değil zaten :) konuşmak içinklavyeye de üfleyerek basmıyor eliyle basıyorbu tarz hatalar benim de gözüme çok batar çünkü zaten/saten çok yapılan bir yazım yanlışı malesef.ayrıca konuda dert yok.
Evet canım anladım yorumumu yazdim üste zatensormak istediğim ŞU aslında her erkek aynı mıdır * HER ERKEK ALDATIRMI *
Oraya mi takıldıniz belki yazim hatası oldu sonuçta klavye de yazıyo elde değil
Aslinda bu sadece bu platform icin gecerli degil. Internet konusunda ciddi secici olmak lazim. Her bilgiyi ya da her konuyu kendimize uyarlamadan once iyice dusunmek lazim. Esiniz konusunda vazgecin bence. Yapacagi varsa da siz engel olunca mi yapmayacak? Bir anlami olur mu o durumda sizin icin? Bebek konusunda neyi takiyorsunuz kafaya anlamadim? Bebek sahibi olma konusunda mi problemleriniz var?yok canım mali müşavirim :) bilgisayar basındayım kk sabahları bakıyorum okuyuncada tuaf oluyorum sadece aldarmak değil mesela bebek konusu falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?