evet maalesef namus ve şeref sadece kadınlarda var
bakir erkek gördünmü sen mesela
zina onlara da zina
ama maalef fırsatını bulan her erkek aldatır hala arkasındayım lafımın
KİMSENİN gözüne soktugum yok bu mübarek günde. sorun galiba bende formdaki dertlileri okuyunca paronayak oluyorum :)Bir derdim var bolumune acilabilecek yegane konulardan biri.
Hicbir problem yok, hersey cok guzel..
Dahada iyi olsun da, biz dertlilerin gozune gozune sokmussunuz resmen.
He birde, bende aldatilirmiyim diye dusunenlerin bircogu, suanda aldatildim diyebiliyorlar.
Aynadaki siluete dahi guvenmem, nefis denen bir dusmani var onunda.
sadece kasmıyorumBakir erkek gördüm evet.Neden olmasın ? Ayrıca bakir olmakla namuslu,şerefli olmak arasında benim gözümde bir bağlantı yok olamaz da.
Yani bana çok tuhaf geliyor bu kafa yapısı,hele bu kafa yapısıyla evlenen kadınlar.Madem bu kadar korkuyorsunuz,güven duymuyorsunuz neden hayatınızda bir erkek var mesela ? Tek olsanız daha iyi değil mi,hiç sıkıntı çekmezsiniz,güven sorunu yaşamanıza gerek kalmaz ? Evde oturup bunları kurgulamayı mı seviyorsunuz yoksa ?
evet maalesef namus ve şeref sadece (bazı) kadınlarda var
bakir erkek gördünmü sen mesela
zina onlara da zina
ama maalesef fırsatını bulan her erkek aldatır hala arkasındayım lafımın
Sizi bu kadar rahatsız ediyorsa okumayın konuları, aldatılmakla ilgili başlığı olana konuları özellikle, ne gerek var yok yere şüpheye düşecek hale gelmeyeGALİBA BEN FORUMDAKİLERİ OKUYUNCA OLUYOR .DERTLİ İNSANLARIN GÖZÜNE BİŞEY SOKMADIM . PARONAYAKMIYIM DİYE KENDİ KENDİME DÜŞÜNDÜM VE PAYLAŞMAK İSTEDİM
ben her erkek aldatır lafına inanmıyorum babamlar 26 yıllık evli sanki yeni evlenmiş gbiBakir erkek gördüm evet.Neden olmasın ? Ayrıca bakir olmakla namuslu,şerefli olmak arasında benim gözümde bir bağlantı yok olamaz da.
Yani bana çok tuhaf geliyor bu kafa yapısı,hele bu kafa yapısıyla evlenen kadınlar.Madem bu kadar korkuyorsunuz,güven duymuyorsunuz neden hayatınızda bir erkek var mesela ? Tek olsanız daha iyi değil mi,hiç sıkıntı çekmezsiniz,güven sorunu yaşamanıza gerek kalmaz ? Evde oturup bunları kurgulamayı mı seviyorsunuz yoksa ?
içimi rahatlattınız konumu kaldırıyorum SAGOLUNBdv'de takılıyorsunuz, burası derdi olanın yazdığı bölüm.
Her erkek aldatmıyor tabii ki.
"Bugün de aldatılmadım çok şükür" diye konu açılamadığı için hepsi aldatır gibi geliyor size ama dünya buradan ibaret değil.
Mesela siz eşinizin ailesiyle iyi anlaşıyormuşsunuz. Ama bdv'ye bakan biri "herkesin kayınvalidesi kötü" diye düşünebilir.
Kaldıramıyorsanız çok fazla girmeyin bu bölüme. Ortada bir şey yoksa boş yere tedirgin olmayın.
örnekler var canımDünyadaki bütün erkekleri tanıdınız sanırım, bu kadar kesin konuşmanın başka açıklaması olamaz.
GALİBA BEN FORUMDAKİLERİ OKUYUNCA OLUYOR .DERTLİ İNSANLARIN GÖZÜNE BİŞEY SOKMADIM . PARONAYAKMIYIM DİYE KENDİ KENDİME DÜŞÜNDÜM VE PAYLAŞMAK İSTEDİM
ALLAH razı olsun.Eşime güvenim sonsuz. Gizli hiç bir işi yoktur bilirim. Gözü ailesinden, işinden başka şey görmez. Arkadaşlarıyla istediği zaman buluşur. İçim rahattır..
Ama burada bazı aldatılma konularında eşinden asla şüphelenmeyen şoka giren "asla yapmaz derdim" yazan kadınları görünce demek ki insanoğlunun her daim şaşırma ihtimali var diyorum..
Yani bu kadınlar bu kadar saf olamaz. İnanılan güvenilen bir eş var ki hayalkırıklıkları da çok büyük.
Sosyal medyada, çevresinde kız takip eden erkekler kastetmiyorum. Onlar zaten mimli olur, eşleri de sürekli kontrol etmeye devam eder..
Eşiniz size sadıkmış zaten. Biraz rahatlayın..
örnekler var canım
maalesef
yapıyordur ama gözüyle
yapıyordur ama beğenerek
sadece cinsellikle aldatılmaz
nasıl?Doğru adamların gözüne at gözlüğü takıp fanusun içşne koymamız gerekiyordu, onu unutmuşum ben.
Çok acayip bir düşünce yapınız var. Allah yardımcınız olsun, böyle yaşamak zor olsa gerek.
ALLAH razı olsun.
ne diyelim uzak tutsun ALLAH öyleleri.çok fazla erkekle bir arada çalışıyorum
duyduklarım gördüklerim neler neler bir bilseniz
hepside evli iyi aile babası
çoğu müşterisiyle yatıyo
ve okadar belli ediyolar ki kendilerini anlatamam
amin canım amin yemin ederim eşimde olsa kardeşimde olsa güvenemiyorum hiç birine....ne diyelim uzak tutsun ALLAH öyleleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?