SİZ NELER YAPIYORSUNUZ EŞİNİZLE ?

evet maalesef namus ve şeref sadece kadınlarda var
bakir erkek gördünmü sen mesela
zina onlara da zina
ama maalef fırsatını bulan her erkek aldatır hala arkasındayım lafımın

Bakir erkek gördüm evet.Neden olmasın ? Ayrıca bakir olmakla namuslu,şerefli olmak arasında benim gözümde bir bağlantı yok olamaz da.
Yani bana çok tuhaf geliyor bu kafa yapısı,hele bu kafa yapısıyla evlenen kadınlar.Madem bu kadar korkuyorsunuz,güven duymuyorsunuz neden hayatınızda bir erkek var mesela ? Tek olsanız daha iyi değil mi,hiç sıkıntı çekmezsiniz,güven sorunu yaşamanıza gerek kalmaz ? Evde oturup bunları kurgulamayı mı seviyorsunuz yoksa ?

KİMSENİN gözüne soktugum yok bu mübarek günde. sorun galiba bende formdaki dertlileri okuyunca paronayak oluyorum :)

sadece kasmıyorum
aldatır mı
aldatacak mı diye
sürekli atakta beklemiyorum

babama dahil güvenmem bu konuda canım kusura bakma

evet maalesef namus ve şeref sadece (bazı) kadınlarda var
bakir erkek gördünmü sen mesela
zina onlara da zina
ama maalesef fırsatını bulan her erkek aldatır hala arkasındayım lafımın

Dünyadaki bütün erkekleri tanıdınız sanırım, bu kadar kesin konuşmanın başka açıklaması olamaz.

GALİBA BEN FORUMDAKİLERİ OKUYUNCA OLUYOR .DERTLİ İNSANLARIN GÖZÜNE BİŞEY SOKMADIM . PARONAYAKMIYIM DİYE KENDİ KENDİME DÜŞÜNDÜM VE PAYLAŞMAK İSTEDİM
Sizi bu kadar rahatsız ediyorsa okumayın konuları, aldatılmakla ilgili başlığı olana konuları özellikle, ne gerek var yok yere şüpheye düşecek hale gelmeye

Bdv'de takılıyorsunuz, burası derdi olanın yazdığı bölüm.
Her erkek aldatmıyor tabii ki.
"Bugün de aldatılmadım çok şükür" diye konu açılamadığı için hepsi aldatır gibi geliyor size ama dünya buradan ibaret değil.
Mesela siz eşinizin ailesiyle iyi anlaşıyormuşsunuz. Ama bdv'ye bakan biri "herkesin kayınvalidesi kötü" diye düşünebilir.
Kaldıramıyorsanız çok fazla girmeyin bu bölüme. Ortada bir şey yoksa boş yere tedirgin olmayın.

ben her erkek aldatır lafına inanmıyorum babamlar 26 yıllık evli sanki yeni evlenmiş gbi
içimi rahatlattınız konumu kaldırıyorum SAGOLUN

Dünyadaki bütün erkekleri tanıdınız sanırım, bu kadar kesin konuşmanın başka açıklaması olamaz.
örnekler var canım
maalesef
yapıyordur ama gözüyle
yapıyordur ama beğenerek
sadece cinsellikle aldatılmaz

hepinize hayırlı kandiller okuduklarımdan fazlasıyla etkileniyorum ..
galiba tek sorun bu.. rabbim bu mübarek günde herseyın hayırlısını nasıp etsn bizede bebek :)

Eşime güvenim sonsuz. Gizli hiç bir işi yoktur bilirim. Gözü ailesinden, işinden başka şey görmez. Arkadaşlarıyla istediği zaman buluşur. İçim rahattır..

Ama burada bazı aldatılma konularında eşinden asla şüphelenmeyen şoka giren "asla yapmaz derdim" yazan kadınları görünce demek ki insanoğlunun her daim şaşırma ihtimali var diyorum..
Yani bu kadınlar bu kadar saf olamaz. İnanılan güvenilen bir eş var ki hayalkırıklıkları da çok büyük.

Sosyal medyada, çevresinde kız takip eden erkekleri kastetmiyorum. Onlar zaten mimli olur, eşleri de sürekli kontrol etmeye devam eder..

Eşiniz size sadıkmış zaten. Biraz rahatlayın..

ALLAH razı olsun.

örnekler var canım
maalesef
yapıyordur ama gözüyle
yapıyordur ama beğenerek
sadece cinsellikle aldatılmaz

Doğru adamların gözüne at gözlüğü takıp fanusun içine koymamız gerekiyordu, onu unutmuşum ben.

Çok acayip bir düşünce yapınız var. Allah yardımcınız olsun, böyle yaşamak zor olsa gerek.

nasıl?

çok fazla erkekle bir arada çalışıyorum
duyduklarım gördüklerim neler neler bir bilseniz
hepside evli iyi aile babası
çoğu müşterisiyle yatıyo
ve okadar belli ediyolar ki kendilerini anlatamam

çok fazla erkekle bir arada çalışıyorum
duyduklarım gördüklerim neler neler bir bilseniz
hepside evli iyi aile babası
çoğu müşterisiyle yatıyo
ve okadar belli ediyolar ki kendilerini anlatamam
ne diyelim uzak tutsun ALLAH öyleleri.

O konulara çok takılıp sorun yaratma.madem güzel bir evliliğin var devam et.esin bir şeyler çevirse hissedersin zaten.en kötü int biseyler seyrediyordur ben bu ko uya çok takmıştım ve baktım ruh sağlığım bozuluyor onuda bıraktım.tel bir kucalamaya başladın mı takıntı olur.hayatini akışına bırak.saf olda demiyorum da bir şey yokken arama diyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…