Yemin ederim dogruuu.. 2 aydir kesintisiz giriyorum kk vee kocamdan suhpelenir oldum 5 yildir evli 8 yildir tanisiyoruz.. dun birden esime telefonunu ver cabuk simdi hemen 1 sn sonra degil dedim. Adam sasirdi hemen verdi... bence paranoyaklik olmaya basladi.. icinizi ferah tuttun hanimlar.ne tur seyleri okuyunca ?
bazen kk yi okuyunca bana bile, su adamin kesi bir falsosu vardir telefonunu karistirsam mi falan diye soldan soldan fisildiyorlar15 yildir taniyorum ben de esimi
fırsatını bulunca yapmayacak erkek yoktur canım
geçmez sadece biraz fazla takıntılıyım kk okuyunca oluyorum ve insanların derdine çok üzülüyorumBoyle omur mu gecer?
ya işte yok 10 yıldır evliyim aldatıldım yok hamieym aldatıldım. ama cidden kızlar ben cok takıntılıyım ve eşimi kontrol ederim o sezmeden . programlardan falan da iyi anlarım hiç bişey yakalamadım şükür evimizde de gayet iyiyiz. hani her erkek aynı mı sizce derler ya erkek bu yapar ?
haklısınız çünkü herşey güzel giderken burayı okuyunca üzülüyorumBen olumsuz düşüncenin yüksek bi enerji olduğunu düşünüyorum ve korkuların içinde kaybolduğumuzda kendimize çekeceğimize inanıyorum. Böyle hissettiğinizde biraz forumdan uzak kalmayı deneseniz. Acabalar sadece sizin canınızı sıkar olmayan bişeye üzülür durursunuz.
Yemin ederim dogruuu.. 2 aydir kesintisiz giriyorum kk vee kocamdan suhpelenir oldum 5 yildir evli 8 yildir tanisiyoruz.. dun birden esime telefonunu ver cabuk simdi hemen 1 sn sonra degil dedim. Adam sasirdi hemen verdi... bence paranoyaklik olmaya basladi.. icinizi ferah tuttun hanimlar.
kızlar elhamdülillah derdim yok tek demek istediğim HER ERKEK AYNIMIDIR ?
haklısınız ama eşim değil sorun bende :) fazla takıntılı ve duygusalım galibaben hic kontrol etmem,
yapacaksa yapacak,
onu dusunerek hayatimi kendime zehir edemem.
Eger ki yaparsa elbet o zaman bedelini ailecek oderiz. bunun onlemi alinamaz.
Siz bence esinize odaklanmaktan vazgecin, kendinize odaklanin.
Yasiniz cok genc, guzel degerlendirin zamaninizi.
değildir tabiki ama bunu diyen erkektir. yapmayan erkek yok derler hep ya atasözü haline gelmiş.Size şöyle bir soru yönelteyim o zaman "her kadın aynı mıdır?" Siz ve ben aynı mıyız mesela?
Esime cok guveniyorken okudugumuz olaylar paranoyaklastiriyoryok yok o sekilde etkilemesine izin vermeyin, elbet bazi konular insani biraz fazla sarsiyor ama,
hayati ne kendimize ne ailedeki her hangi bir bireye zehir etmemek gerekir.
Olacak olan olacak zaten, kim engel olabilir.
evet bunu demek istedim .Esime cok guveniyorken okudugumuz olaylar paranoyaklastiriyor
evet maalesef namus ve şeref sadece (bazı) kadınlarda varŞu genellemelere hayranım.Dünyanın yarısı ( hatta yarısından biraz daha fazlası ) erkek,gidip hepsiyle konuştunuz mu bu konuyu ? Konuşmadıysanız neden biliyormuş gibi yazıyorsunuz ? Namus,şeref bir tek kadınlarda mı var zannediyorsunuz ?
değildir tabiki ama bunu diyen erkektir. yapmayan erkek yok derler hep ya atasözü haline gelmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?