SİZ NELER YAPIYORSUNUZ EŞİNİZLE ?

Ben olumsuz düşüncenin yüksek bi enerji olduğunu düşünüyorum ve korkuların içinde kaybolduğumuzda kendimize çekeceğimize inanıyorum. Böyle hissettiğinizde biraz forumdan uzak kalmayı deneseniz. Acabalar sadece sizin canınızı sıkar olmayan bişeye üzülür durursunuz.

ne tur seyleri okuyunca ?

bazen kk yi okuyunca bana bile, su adamin kesi bir falsosu vardir telefonunu karistirsam mi falan diye soldan soldan fisildiyorlar 15 yildir taniyorum ben de esimi
Yemin ederim dogruuu.. 2 aydir kesintisiz giriyorum kk vee kocamdan suhpelenir oldum 5 yildir evli 8 yildir tanisiyoruz.. dun birden esime telefonunu ver cabuk simdi hemen 1 sn sonra degil dedim. Adam sasirdi hemen verdi... bence paranoyaklik olmaya basladi.. icinizi ferah tuttun hanimlar.

fırsatını bulunca yapmayacak erkek yoktur canım

Şu genellemelere hayranım.Dünyanın yarısı ( hatta yarısından biraz daha fazlası ) erkek,gidip hepsiyle konuştunuz mu bu konuyu ? Konuşmadıysanız neden biliyormuş gibi yazıyorsunuz ? Namus,şeref bir tek kadınlarda mı var zannediyorsunuz ?

ben hic kontrol etmem,
yapacaksa yapacak,
onu dusunerek hayatimi kendime zehir edemem.

Eger ki yaparsa elbet o zaman bedelini ailecek oderiz. bunun onlemi alinamaz.

Siz bence esinize odaklanmaktan vazgecin, kendinize odaklanin.
Yasiniz cok genc, guzel degerlendirin zamaninizi.

haklısınız çünkü herşey güzel giderken burayı okuyunca üzülüyorum

Eşinizi çok seviyorsunuz
Eşiniz sizi çok seviyor
Kayın ailenizle çok iyisiniz aynı binada
Kendi ailenizle çok iyisiniz yan binada

Bu kadar kusursuzluk olmaz . Bende olsam korkarım neyle imtihan olacağım acaba diye

yok yok o sekilde etkilemesine izin vermeyin, elbet bazi konular insani biraz fazla sarsiyor ama,
hayati ne kendimize ne ailedeki her hangi bir bireye zehir etmemek gerekir.
Olacak olan olacak zaten, kim engel olabilir.

Kimse hakkında asla yapmaz dememek lazım bu gözler neler gördü..
ama aldatılmayayım diye de yapabileceğim bişey yok, öyle bi hata beklemediğim biriyle beraberim, olur da aldatılırsam ayrılırım diye düşünüyorum.. kimse için ölüp bitmemek, tüm hayatını bağlamamak lazım her zaman her şey olabilir

haklısınız ama eşim değil sorun bende :) fazla takıntılı ve duygusalım galiba

yok yok o sekilde etkilemesine izin vermeyin, elbet bazi konular insani biraz fazla sarsiyor ama,
hayati ne kendimize ne ailedeki her hangi bir bireye zehir etmemek gerekir.
Olacak olan olacak zaten, kim engel olabilir.
Esime cok guveniyorken okudugumuz olaylar paranoyaklastiriyor

Bir derdim var bolumune acilabilecek yegane konulardan biri.
Hicbir problem yok, hersey cok guzel..
Dahada iyi olsun da, biz dertlilerin gozune gozune sokmussunuz resmen.
He birde, bende aldatilirmiyim diye dusunenlerin bircogu, suanda aldatildim diyebiliyorlar.
Aynadaki siluete dahi guvenmem, nefis denen bir dusmani var onunda.

evet maalesef namus ve şeref sadece (bazı) kadınlarda var
bakir erkek gördünmü sen mesela
zina onlara da zina
ama maalesef fırsatını bulan her erkek aldatır hala arkasındayım lafımın

değildir tabiki ama bunu diyen erkektir. yapmayan erkek yok derler hep ya atasözü haline gelmiş.

Çok saçma ve yanlış bir düşünce biçimi. Niye olmasın yapmayan erkek? Erkekler seks için yaratılmış varlıklar değiller. Onların da duyguları, kuralları, kendilerine koydukları kırmızı çizgileri var.

GALİBA BEN FORUMDAKİLERİ OKUYUNCA OLUYOR .DERTLİ İNSANLARIN GÖZÜNE BİŞEY SOKMADIM . PARONAYAKMIYIM DİYE KENDİ KENDİME DÜŞÜNDÜM VE PAYLAŞMAK İSTEDİM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…