- 18 Haziran 2016
- 1.189
- 490
- 38
- 32
- Konu Sahibi mortaldance
-
Yeter artık bıktık şu kamu spotlarından.her gün farklı bir konu yok dini nikahlıydı yok eşiyle aynı evde kalmıyordu yok severek evlenmemiş cart curt yok öyle birşey bir evlilik kolay olmuyor milyonlar ca bekar erkek var mümkünse evli erkeklerle gereksiz muhabbete bile girmeyin yeter artık iğreniyorum sizden
Metreslere eyyorlamaKim ne yaptı ki noldu ?
Bi tanesi benmişim dün öğrendim.Metres olan burda mı ki
Bi tanesi benmişim dün öğrendim.
Başka var mı bilmem.
Bilmem ismini hatırlamıyorum. Sağolsun hayatımın sırrını öğrendim.
Kim söylüyor bunu
Bakın hanımlar biraz önce çok sinirlendim çocuklar toplanmış küçük bir çocuğu almışlar ortalarında erllerinde kola şişesi küçük tatlı çocuğa verir gibi yapıp kandıroyorlar çocuğu masum yavruda her defasında almak için elini uzatıyor ve bu çocuğun annesi yok babasının velayetinde ayrıldılar neden başka bir kadın yüzünden ve o kadın-nerede yuvayı dağıttı gitti çocuklar alaya almış çocuğu o kadının ismiyle sesleniyor bu çocuk bunalrı hak ediyor mu ?
Bilmem ismini hatırlamıyorum. Sağolsun hayatımın sırrını öğrendim.
cinsiyet değil karakter meselesi bu alan fark etmez yada karısı sahip çıksaydı diyen kadın sayısı da az değil canımKadınlar tü kaka o konuda hemfikiriz de asıl iğrenç olan adamlar. Onu da atlamayalım. Çünkü burada kocam namus timsali, fettan şeytan kadın onu kandırdı havasında bacılarımız da var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?