- 28 Kasım 2017
- 4.009
- 5.385
- 73
- Konu Sahibi Becauseimhappy
-
Konuyu baştan sona kadar okudum ama elle tutulur bir mevzu bulamadım. Özet olarak okul için başka şehire gitmek zorunda kalmışsınız, sevgiliniz bir süre sonra aramaları ve mesajları azaltmış sizde sürekli trip atıp ağır konuşmuşsunuz. Şimdi de yanında olduğunuz için sizden bir şans daha istiyor ama siz güvenmiyorsunuz.
Eski sevgiliniz sürekli sana kendimi affettireceğim diye peşinizde dolaşıyormuş ama ben neyi affettirmek için bu kadar uğraştığını anlamadım o ayrı. Siz ilk ayrılık da bu hale geliyorsanız bence hiç şartları zorlamayın 15-20 gün sonra okula dönünce yine aynısı olacak.
Sorma bi yerde koptum olaydan zaten. Durgun bir film gibi sürekli aksiyon bekliyorsun ama sıradan bir şekilde bitiyor. Çocuk kendini affettirmek için bu kadar uğraştığına göre kesin büyük bir halt yedi sandımo
ozeti bile 2 paragraf
O anlamda değil. Yani kesinlikle kölelik gibi birşey yok ortada. Benim istediğim gibi oluyordu derken şunu kastettim. Tartışsak da alttan alıyordu. Ben suçlu bile olsam özür dilesem de dileme ben sana kızmıyorum diyordu. Ama bunu kötüye (kolelik gibi) kullanmadim tabiki. sadece hiç kırmadi hiç bı istediğimi iki etmedi anlamında dedimadina ne denir bilmiyorum ama boyle bir olusuma mukemmel iliski diyorsunuz oylemi?
Gerisini okumaya dahi gerek yok.
Ask sevgi saygi iliski bunlar degil. Ha kolelik ikiskisi derseniz evet mukemmel olabilir.
Kusura bakmayın hem konu çok uzun hemde çok yorgunum. Sıkıcı ve uzun oldu o yüzden. Kısacası sevgilimle yüzyüzeyken herşey çok güzeldi. Mükemmel bir sevgilim yaşattı bana. Buna rağmen benim hatalarım oldu ve uzaklaştıktan sonra sorunlar olmaya başladı. Gittikçe ilgisi azaldı ve ayrıldık. Şimdi tekrar geldim ve barışmak için surekli özür diliyo. Araya ortak arkadaşlarımızı katıyor. En azından bir kere dinle diyo. Ve bende yine aynısının olmasından korkuyorum. Ayrildigimizda çok üzüldüm ve guvenemiyorum. Ne yapmam lazım ben mi suçluyum , şans vermeli miyim?Allah rızası için en kısa şekilde özetleyin bukadarını okuyan zor olur
Evet biraz uzun ve sıkıcı yazmış olabilirim. Okuduğunuz için teşekkür ederim. Istemiyorum affetmeyi ama herkes üstüme geldikçe ve arkadaşıyla konuştuktan sonra acaba benim hatalarım yüzünden mi bu hale geldi diye düşündüm.Ben okurum uzun mesajları ama bu cidden uzun,okuyamadım..
okumazlar lamblike.
Affedilmeyecek bir "suç" yok ortada.
Sen onun kadar ilgisiz birini istemiyorsun,sorun bu sanırım.
E ilerisi için de engeller var demişsin.
En iyisi bitmişken başlamamak.
Hazır alışmışken...
Yani ben olsam öyle yapardım.
Affetme meselesi değil,anlaşamıyorsunuz gibi
Ama yüzyüzeyken aşırı derecede ilgilendi ve gittikten sonra ilgisi azaldı. Burda da mi ben suçluyum. Ben sürekli konuşmak isteyen biri değilim zaten ama aşırı derecede azaldı ilgisi her geçen günAyrica bu adam mazosist falanmi?
Hayir yani neden kendisini affettirmeye calisiyorki? Suclu olan %100 sizsiniz.
Kusura bakmayın hem konu çok uzun hemde çok yorgunum. Sıkıcı ve uzun oldu o yüzden. Kısacası sevgilimle yüzyüzeyken herşey çok güzeldi. Mükemmel bir sevgilim yaşattı bana. Buna rağmen benim hatalarım oldu ve uzaklaştıktan sonra sorunlar olmaya başladı. Gittikçe ilgisi azaldı ve ayrıldık. Şimdi tekrar geldim ve barışmak için surekli özür diliyo. Araya ortak arkadaşlarımızı katıyor. En azından bir kere dinle diyo. Ve bende yine aynısının olmasından korkuyorum. Ayrildigimizda çok üzüldüm ve guvenemiyorum. Ne yapmam lazım ben mi suçluyum , şans vermeli miyim?Allah rızası için en kısa şekilde özetleyin bukadarını okuyan zor olur
O her neyse engel olacak şey sebep o.Yine barışın yine aynısını yapar.
Gerçekten düşünmüş olsa sil baştan barışmaya kalkmaz.Bozacının şahidi şıracı olurmuş.Yoluna bak bence.[/QQUO
Teşekkür ederim dikkate Alicam yorumunuzu
Haklisiniz ama sürekli bir o şehirde bir bu sehirdeyim ve hep bu sorun olucak. Bence sorun olmamaliydi gerçekten sevince ..Kaçtığın için kovalanıyorsun. Bence uzak mesafe ilişkisi saçmalık, o yüzden boşver şu dertleri çekmeye, hazır ayrılmışsın, yanında olacak birini bul diyorum.
Haklisiniz ama sürekli bir o şehirde bir bu sehirdeyim ve hep bu sorun olucak. Bence sorun olmamaliydi gerçekten sevince ..
Tam olarak öyle değil. Yani tabiki iki gün mesaj atmadı diye tribe girmedim. Baktım yüzyüzeyken çok ilgilenen insan gitti. İlk başlarda Güzelken az yazmaya başladı. Hiç üzerine gitmedim ben aradım sordum tabi abartmadim da skmadim da. Sordum da bişeyin mi var neden gibisinden hayır dedi her seferinde ama gittikçe daha da azaldı ve bende sorun çıkarmaya başladım. Yani uyardım ama hiç bişey değişmedi daha kötüye gitti. Gün geldi hiç atmadı sadece günaydın dedi. Yani dediğim gibi direk atmadin deyip trip atmadım bekledim.Eks sevgiliniz neden pişman, nereyi kaçırdım ben? Sizin istediğiniz mesaj kotasını dolduramadı diye mi pişman, bu mudur ayrılma bahaneniz yani?
Uzaktan ilişki yürütmek, bol arama, mesaj ve sosyal medya içerir anlarım da, yani şu nedir? Yemek yerken bile olsa mesaj atabülüdü atmadı filan diye ayrılmışsınız. Sevdiğim adamla uzak ilişki yaşıyor olsak ve bana mesaj atmaları azalsa, düşüneceğim ilk şey başında bi derdi olabileceğidir, sağlığıdır, sıkıntısı var mıdır nedir yani. Siz direkt tribe vurup ayrılmışsınız anladığım.
Salya sümük, arkadaşlarına kadar aracılarla peşinizde de dönmüş. Nedir derdiniz? Ailesel oldurulamayan şeyler mi mesaj mı? Bencil misiniz sanki?
Uzak ilişkilerin insanı değilseniz girmeyin o toplara... Yazık adamcağıza da yani gerek yok.
Hatalarım olduğunun farkındayım ama sandığıniz gibi şımarıklik yapmadım. O eski ilgisini kaybedince çok fazla üzerine gittim sadece . Dikkate Alicam dediklerinizi en azından düşünüp zamanla bir karar vericemYani sizin şımarıklığınız ve ergenlik dönemi hareketleriniz var çocukta uzağa gidince hafif serer gibi olmuş( mesaj atmaması buna dahil değil sadece tavırlarında ki esneklik) Size soralım, oturmamış bir ilişki ve mesafe var; özen gösteririm, çabalarım, deneyelim derseniz başlayın. Yoksa o da ana evladı saçma sapan sebeplerden karşınızdakinin keyfini kaçırıp mutsuz etmeyin,şımarık şımarık
Kusura bakmayın hem konu çok uzun hemde çok yorgunum. Sıkıcı ve uzun oldu o yüzden. Kısacası sevgilimle yüzyüzeyken herşey çok güzeldi. Mükemmel bir sevgilim yaşattı bana. Buna rağmen benim hatalarım oldu ve uzaklaştıktan sonra sorunlar olmaya başladı. Gittikçe ilgisi azaldı ve ayrıldık. Şimdi tekrar geldim ve barışmak için surekli özür diliyo. Araya ortak arkadaşlarımızı katıyor. En azından bir kere dinle diyo. Ve bende yine aynısının olmasından korkuyorum. Ayrildigimizda çok üzüldüm ve guvenemiyorum. Ne yapmam lazım ben mi suçluyum , şans vermeli miyim?Aslında uzun değil eylem yok. söyledi söyledilerle geçiyor. Anlatım tarzı sıkıcı o nedenle okunmuyor.
Kusura bakmayın hem konu çok uzun hemde çok yorgunum. Sıkıcı ve uzun oldu o yüzden. Kısacası sevgilimle yüzyüzeyken herşey çok güzeldi. Mükemmel bir sevgilim yaşattı bana. Buna rağmen benim hatalarım oldu ve uzaklaştıktan sonra sorunlar olmaya başladı. Gittikçe ilgisi azaldı ve ayrıldık. Şimdi tekrar geldim ve barışmak için surekli özür diliyo. Araya ortak arkadaşlarımızı katıyor. En azından bir kere dinle diyo. Ve bende yine aynısının olmasından korkuyorum. Ayrildigimizda çok üzüldüm ve guvenemiyorum. Ne yapmam lazım ben mi suçluyum , şans vermeli miyim?Yarıda kaldım
Haklisinizo vazgecmiyor siz bitsin diyorsunuz... o vazgciyor siz pesinden kosuyorsunuz...sorunlar var ilerde olmaz diyorsunuz ...kim kaciyorsa o kovaliyor bu konuda... bir kere dikis tutmayan iliski tutmaz...tutani ben gormedim daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?