Siz olsanız affeder miydiniz?

H
Haklisiniz teşekkür ederim

Güveniyorsan dene
Güven yoksa üzülürsün
Tabii sen bilirsin
Ama ben tekrar denemezdim

Ilerde olmayacaksa geleceginiz yoksa simdi neden olsun?

Sen hayde deyip birakabiliyorsun ama o atlatamiyormus yazik degil mi?

Sonunu getiremeyeceksen baslama.
Ben gercekten tekrar dusunursem bırakmam zaten ben o değiştiği için bıraktım. Ama yine eskisi gibi olmasından korkuyorum

Affet bir sans ver.
Ama sen de her dakka mesaj bekleme.

Adam musait olamiyor demek ki her zaman
Gercekten öyle biri değilim. Gittim bir iki hafta gayet güzeldi. Sonra günde bir kere ya aradi ya aramadı sabah günaydın öğlen napiyosun yazmaya başladı sadece. Yani ergenler gibi. 24 saat konuşalım diyen biri olmadım hiç ama o da aşırı derecede ilgisizlesmye başladı her geçen gün

Eğer bir ilişkide ayrılık yaşandıysa o ilişkinin asla toparlanmayacağına inananlardanım. Yıprandınız, ayrıldınız, üzüldünüz, konsantrasyonunuz dağıldı, toparlanmaya çalıştınız ve toparlandınız. Bu yaşananları sil baştan yaşamayı tekrar göze alıyorsanız yarım kalan ilişkinizi devam ettirin. Ayrıca "aynısının olmasından korkuyorum" demişsiniz. Aynısı olmaz tabi ki, iki kat daha zorlayacak deneyimler yaşarsınız. Ayrılmak laçkalaştırır ilişkiyi, neden izlediğiniz bir filmi tekrar izleyesiniz ki? Ha izlenir, tadı damakta kaldıysa, vaktiniz bolsa izlenir.

Haklısınız bende kesinlikle ikinci kez denenmemesi gerektiğini düşünen biriydim. Ama merak ettiğim acaba , o gerçekten beni sevdi de benim hatalarım yüzünden mi bu hale geldi? Eğer öyleyse belki kurtarılır diye düşündüm. Çünkü kim haklı kim haksız işin içinden çıkamıyorum

Çocuğun geleceği için affetme.
O ne öyle sürekli mesaj beklemek vs.
Herşeyi dozunda bırakmak lazım.
Cendereye almaya çalışmışsınız.
Sevgiler

Canım bence sürekli mesaj bekleme bu birincisi. Çünkü gerçekten iş hayatı yoğun olabiliyor hem özlem de artar böylelikle. Bir şans daha ver ama kesinlikle bu ilk ve son şans olsun. Kendisine de söyle bir daha şans vermeyeceğini vs. Eğer tekrarlanırsa yollarını ayır. Ama lütfen bu kadar mesaj bekleme. seni anlıyorum ilgisi azaldı diyorsun o zaman bunu öyle belirt. mesaj atmıyorsun diye değil de ilginin azaldığını hissediyorum diye belirt. Çünkü bazen tek bir mesaj atar içten ve güzel. tüm gün yazmasa bile olur. Aradığının bu ilgi olduğunu belirtip bir şans daha ver. baktın olmuyor ayır yollarını. Sevgiler.

Çok teşekkür ederim Yorumunuz çok iyi geldi. Tekrar konuştuk ve baristik . Senin güvenini tekrar kazanicam dedi. Yeni bir sayfa açalım dedi. Bakalım nasıl olacak şimdilik güzel gidiyor. Ben yine eskisi kadar güvenmiyorum olmazsa da o kadar çok üzülmem. Dediginiz gibi çok mesaj beklemiyicem kesinlikle

Bu mesajı okuyanın sabrını tebrik ediyorum

Bende bu ara hep bunu dusunuyorum bi sekilde ayrilan sevgili pisman olup geri döndüğünde affedilir mi yine güvenilir mi herkes ikinci bi sansi hakeder mi yoksa tarih tekerrürden ibaret midir?? kafamda deli sorular siz barismissiniz ya insallah bu sefer güzel olur sizin icin herşey

Teşekkür ederim. :) Darısı tüm isteyenlerin başına. Ben affedilmemeli diye düşünüyordum .hala da öyle dusunuyorum ama burada benim de hatalarım vardı bu yüzden belki benim hatalarım olmasaydi bitmezdi diye düşünüyorum. Ama yine de eskisi gibi güvenmiyorum . Umarım hayırlısı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…