Siz olsanız affeder miydiniz?

Becauseimhappy

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2017
421
324
18
Biraz uzun olacak kusura bakmayın
Bundan iki ay once sevgilimden ayrilmistim. İlişki sürecinde hiç bir sorun yoktu. Gerçekten mükemmel bir ilişki yasatmisti bana . Çalıştığım yerde tanışmıştım . Tüm gün beraberdik.

Normalde öğrenciyim.Okullar açılınca okuduğum sehire gittim. gittikten sonra aramızda sorunlar olmaya başladı .
(Bu arada aramızda ilerde olmasına engel olan bir kaç ailevi sorun vardı ve ben bunları ona ilk sevgili olduğumuz gün söyledim. Daha sonra bu konu tekrar açıldı ben hep ilerde olmiycagini vurguladim. Ama o bırakmak istemedi elimizden geleni yaparız . Olmazsa da kızmam sana sen kendini üzme vs dedi. )
Ben okula gittikten sonra ilk başlarda çok güzeldi herşey ama sonra sorunlar çıkmaya başladı . Daha az ilgilenmeye başladı bende üzerine gittim . Ama her seferinde alttan aldı özür diledi . Atamıyorum senin istediğin kadar mesaj dedi vs. Ama gün geçtikce ben üstüne gittikçe daha az atmaya başladı o az attikca ben daha çok üzerine gittim, alttan alıyordu ama mesajları azaldı ve ben en son ayrildim.
Ayrıldıktan sonra tekrar konustuk düzelir gibi olduk ama olmadı bir kaç gün içinde tekrar ayrıldık. Ve bu sefer o istedi ben senin istediğin gibi olamıyorum seni üzemem dedi ve öyle bitti.
Bir süre geçti sürekli ortak arkadaşlarımıza beni sormaya başladı ama konuşmadık hiç. şimdi ara tatil olduğu için memleketime geldim ve bı kaç haftalığına aynı yerde çalışmaya başladım.

Daha gelmeden yine arkadaşlarımıza ne zaman gelicek vs şeyler demeye başlamış. Geldigimde ilk başlarda yüzüme bakamıyodu. Bende bakmiyodum. Daha sonra neden benle konuşmuyosun ne yapmam lazım konuşman için dedi hiç cevap vermedim ya da bisey yapma dedim.
ortak arkadaslarimiz hatta neredeyse butun çalışanlar sürekli onu affetmemi çok pişman olduğunu söylüyor. Hayır diyorum her seferinde. Ama sürekli konu açılıyor. O da sürekli yanına çağırıyor lütfen bir kere konuşalım diyor. Hep hayır dedim daha sonra bahaneler buldum çıkamam vs dedim. Bari durağa gidene kadar yanında geleyim lütfen dinle dedi hayır dedim. Mesaj attı istemiyorum sana guvenemem bidaha dedim. Ne yapmam lazım diyor sürekli. Ne gerekiyosa yaparım yeter ki izin ver bana az da olsa umut ver diyor. Her seferinde hayır dedim. Ama normal konuşuyorum gulumsuyorum.
Bugün yanıma geldi tekrar ne yapmam lazım dedi bişey yapma artık olmaz ben seni sevemem eskisi gibi dedim. Olsun ben ona da razıyım dedi. Ben gittiğimde yine aynısini yapicaksin dedim. Ben mesaj atamıyorum senin istediğin kadar dedi. O konuda eğer üzüleceksen tamam olmasın dedi. Bir süre sustuk tekrar sordu. Lütfen bişey şöyle hiç mi istemiyorsun dedi kafamı salladım hayır gibisinden . Bişey demedi .

Daha sonra onun yanında çalışan bir arkadaşı var çok guvendigim ona anlattım. böyle böyle diyor diye. Onla da ilk defa konuştum. ( Diğer arkadaşları hep bizim barismamiz için birşeyler diyo çok inanmıyorum ama bu çocuğa çok güveniyorum cidden samimi birisi)
Sen gittikten sonra çok kötüydü dedi. Bir süre kendine gelemedi saçma sapan davranmaya başladı dedi. En iyi ben biliyorum ben tanıyorum ve hep benim yanımda dedi. Sürekli üzgündü ben yanımda istiyorum özlüyorum diyodu dedi. Daha sonra saçma sapan hareket etmeye başladı kafayı yemiş gibiydi dedi.. bir süre bana anlatmadi hiç bişey telefona hiç bakmadığında sordum ayrıldığınızi söyledi dedi. Ben sürekli söyledim ama sabredemedi dedi. Kavga bile edicektik benim için kolay mı saniyosun ama olmuyo. Hem orda derslerini mi düşünucek benim mesaj atmami bekliyicek daha çok üzülücek demiş. Ayrıldıktan sonra da hiç yüzü gülmedi dedi. Ki normalde ne kadar gulen biri biliyosun ben hep uğraştım güldürmek için dedi. Hiç kimseye inanmiyosan bana inan yanında hep ben vardım dedi. En azından bir kere dinle, ya da zamana bırakın belki düzelir vs dedi. Mesaj konusunda da görmüyor musun bazen hiç telefona bakamıyoruz dedi. ( Ama insan yemek yerken bile atar diye düşünüyorum ben , ben zaten 24 saat konuşalım diyen biri değilim ama son zamanlar sadece günaydın mesajı atmaya başlamıştı.)

Yani şimdi soruyorum sizce affedilir mi? Ben mi hatalı davranmisim? Yoksa nolursa olsun affedilmez mi? Benim hatam aramizdaki o ilerde olmasına engel olacak şeyi çok soylememdi onu da çok kafasına takmış. Ve ilk başlarda hiç sabretmedim. Ilgilenmedigi zaman çok üzerine gittim.
Cidden merak ediyorum. Olaya dışardan sizin bakmanizi istiyorum. Çok uzun oldu kusura bakmayın

Son düzenleme:
Herşey ben nasıl istersem öyle oldu .
adina ne denir bilmiyorum ama boyle bir olusuma mukemmel iliski diyorsunuz oylemi?
Gerisini okumaya dahi gerek yok.
Ask sevgi saygi iliski bunlar degil. Ha kolelik ikiskisi derseniz evet mukemmel olabilir.

Bende tam okuyamadim. Ara ara okudum. Size eskisi gibi ilgi göstermemis ondan ayrilma/ barışma olmuş bir kac kere.
Ayrıntıda okuyamadim ki kim hakli neden sürekli böyle yaptınız? ??
Yukarida kalsin yorum yapilir diye yorum yaptim resmen))

Sınavda kagit dolu gözüksun diye sacmalarken ben:))))

Ayrica bu adam mazosist falanmi?
Hayir yani neden kendisini affettirmeye calisiyorki? Suclu olan %100 sizsiniz.

Ben okurum uzun mesajları ama bu cidden uzun,okuyamadım..
okumazlar lamblike.

Affedilmeyecek bir "suç" yok ortada.
Sen onun kadar ilgisiz birini istemiyorsun,sorun bu sanırım.

E ilerisi için de engeller var demişsin.
En iyisi bitmişken başlamamak.
Hazır alışmışken...
Yani ben olsam öyle yapardım.
Affetme meselesi değil,anlaşamıyorsunuz gibi

O her neyse engel olacak şey sebep o.Yine barışın yine aynısını yapar.

Gerçekten düşünmüş olsa sil baştan barışmaya kalkmaz.Bozacının şahidi şıracı olurmuş.Yoluna bak bence.

Denenmisi deneme. Olmamış ki bitmiş.ayroca uzak mesafe ilişkisi kolay değil yipraticidir.okuluna odaklan

Atamıyorum senin istediğin kadar mesaj dedi

affetmemi çok pişman olduğunu söylüyor.

Yani şimdi soruyorum sizce affedilir mi? Ben mi hatalı davranmisim? Yoksa nolursa olsun affedilmez mi?

Eks sevgiliniz neden pişman, nereyi kaçırdım ben? Sizin istediğiniz mesaj kotasını dolduramadı diye mi pişman, bu mudur ayrılma bahaneniz yani?

Uzaktan ilişki yürütmek, bol arama, mesaj ve sosyal medya içerir anlarım da, yani şu nedir? Yemek yerken bile olsa mesaj atabülüdü atmadı filan diye ayrılmışsınız. Sevdiğim adamla uzak ilişki yaşıyor olsak ve bana mesaj atmaları azalsa, düşüneceğim ilk şey başında bi derdi olabileceğidir, sağlığıdır, sıkıntısı var mıdır nedir yani. Siz direkt tribe vurup ayrılmışsınız anladığım.

Salya sümük, arkadaşlarına kadar aracılarla peşinizde de dönmüş. Nedir derdiniz? Ailesel oldurulamayan şeyler mi mesaj mı? Bencil misiniz sanki?
Uzak ilişkilerin insanı değilseniz girmeyin o toplara... Yazık adamcağıza da yani gerek yok.

Yani sizin şımarıklığınız ve ergenlik dönemi hareketleriniz var çocukta uzağa gidince hafif serer gibi olmuş( mesaj atmaması buna dahil değil sadece tavırlarında ki esneklik) Size soralım, oturmamış bir ilişki ve mesafe var; özen gösteririm, çabalarım, deneyelim derseniz başlayın. Yoksa o da ana evladı saçma sapan sebeplerden karşınızdakinin keyfini kaçırıp mutsuz etmeyin,şımarık şımarık

Aslında uzun değil eylem yok. söyledi söyledilerle geçiyor. Anlatım tarzı sıkıcı o nedenle okunmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…