- 30 Ocak 2015
- 1.276
- 822
- 123
- Konu Sahibi bendekidurumlar
-
O zaman düğünlerini kendileri yapsınlarVermeyin tabiki. Vicdanmis konunun vicdanla alakası varsa vicdanlı olsun da altın istemesin
Yapsınlar yapmasın diyen mi var? Bizim buralarda erkek ailesi üstüne düşeni yapar ona dayanarak yazdım. İster çift yapsın ister ailesi. Kanun ne diyorsa doğrusu odurO zaman düğünlerini kendileri yapsınlar
Ben olsam vermemailesiyle bu konu hiç geçmedi ama sözlüm bana bir laf söyledi sinir oldum. iki memleket var ve sadece kendi tarafında olan düğünde ve damada takılan altın ve paradan bahsediyor, diğerleri benimmiş ve ailesi dokunmazmış falan. bende tüm takılar gelinin oluyor kanunda da böyle dedim '' kanunu boşver vicdan meselesi'' dedi. bunı söylemesinin nedeni düğünü ve eşyaları ailesi yapıyor. sonra ben bişey diyemeden konu kapandı gitti kaç gündür de normal konuşuyoruz ama bu konu ilerde karşıma çıkacak belli ki.
Olmaz öyleYapsınlar yapmasın diyen mi var? Bizim buralarda erkek ailesi üstüne düşeni yapar ona dayanarak yazdım. İster çift yapsın ister ailesi. Kanun ne diyorsa doğrusu odur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?