Siz olsanız arar mıydınız?

sedefinci

Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2023
286
209
23
34
Selamlar iyi akşamlar diliyorum
3 sene önce iş yerinde tanıştığım sonra samimi ve yakın arkadaş olduğum biri var. Hiçbir derdimiz problemimiz yoktu benden yaşça büyük bir abla gibi sahiplendi bütün işi o öğretti hep arkamda durdu emeği gerçekten çok bende. Birkaç ay önce tayin aldırıp memleketine döndü. Biz yine birbirimizi aramaya devam ettik. Birgün bir konuda desteğe ihtiyacı oldu ve benim elimden gelen birşey değildi yardımcı olamadım. Gerçekten yapabileceğim birşey değildi yoksa neden yapmayayım? Ondan sonra bana darıldı sanırım ne aramalarıma dönüyor ne mesajlarıma. Meşgule atıyor ve mesajları görüldü yapıyor. Bir yanım aramaya devam et diyor öteki yanım seninde bir gururun var diyor. Siz bu durumda ne yapardınız? Hakkı emeği çok ama bu şekilde de ben kendimi kötü hissediyorum. Vefasız bir insan konumuna mı düştüm acaba? O benim yanımda oldı ama ben onun ihtiyacı olduğunda yapmadım gibi düşünüyor belkide. ( bu arada konu maddi değildi belirtmiş olayım)

Vefasızlık değil de her insanın yapısı başkadır. Zayıf,hassas biri bence. Yakın olduğu için paylaşmıştır,sonra kırılmış olabilir. En basit böyle:))

Elinizden ne gelir ki? Yapabileceğiniz bir şey olsa yapardınız. Israr etmenin anlamı yok.

İsteği nasıl biseydi ? İşlemi ilgili? Öyleyse bunu isterken sizin yapıp yapamayacginizi bilmesi gerekirdi

Zaten sizin aramalarınıza cevap vermiyormuş
Aramayın, biraz zaman geçsin tekrar ararsınız
Yine cevap vermezse yapacak birşey yok

Demek ki sizin yapabileceğiniz bir şey olduğunu düşünmüş ,o yüzden alınmış .
Siz açıkladıysanız durumu ,ve hala böyle yapıyorsa da demek ki sizi hayatından silmiş .ısrara gerek yok .
Sildi galiba haklısınız ben yinede son kez deneyip çekilsem mi diyorum ama gururumda devreye girdi

Bu cümleyi bende kurdum kendime keşke yapabileceğim birşey olmadığını bilseydi üstüne yapamadığım için de küstü
Ama bilmeli isterken. daha net cümlelerle abla bak böyle böyle diye açıklama yapsaydiniz . Dmeek o istese yapar ,sallamadı beni diye düşündü

Durumu açıklayan mesaj attınız mı?
Eğer attınız da hala ikna olmadıysa boşverin.

Durumu açıklayan mesaj attınız mı?
Eğer attınız da hala ikna olmadıysa boşverin.
Anlattım bir kez telefonda konuştuk ama onda da uzun konuşmadık kapadık bir daha da açmadı zaten sürekli arayıp meşgule alınmaktanda sıkıldm açıkçası kendimi taciz ediyor gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…