Vefasızlık değil de her insanın yapısı başkadır. Zayıf,hassas biri bence. Yakın olduğu için paylaşmıştır,sonra kırılmış olabilir. En basit böyle:))Selamlar iyi akşamlar diliyorum
3 sene önce iş yerinde tanıştığım sonra samimi ve yakın arkadaş olduğum biri var. Hiçbir derdimiz problemimiz yoktu benden yaşça büyük bir abla gibi sahiplendi bütün işi o öğretti hep arkamda durdu emeği gerçekten çok bende. Birkaç ay önce tayin aldırıp memleketine döndü. Biz yine birbirimizi aramaya devam ettik. Birgün bir konuda desteğe ihtiyacı oldu ve benim elimden gelen birşey değildi yardımcı olamadım. Gerçekten yapabileceğim birşey değildi yoksa neden yapmayayım? Ondan sonra bana darıldı sanırım ne aramalarıma dönüyor ne mesajlarıma. Meşgule atıyor ve mesajları görüldü yapıyor. Bir yanım aramaya devam et diyor öteki yanım seninde bir gururun var diyor. Siz bu durumda ne yapardınız? Hakkı emeği çok ama bu şekilde de ben kendimi kötü hissediyorum. Vefasız bir insan konumuna mı düştüm acaba? O benim yanımda oldı ama ben onun ihtiyacı olduğunda yapmadım gibi düşünüyor belkide. ( bu arada konu maddi değildi belirtmiş olayım)
İsteği nasıl biseydi ? İşlemi ilgili? Öyleyse bunu isterken sizin yapıp yapamayacginizi bilmesi gerekirdiSelamlar iyi akşamlar diliyorum
3 sene önce iş yerinde tanıştığım sonra samimi ve yakın arkadaş olduğum biri var. Hiçbir derdimiz problemimiz yoktu benden yaşça büyük bir abla gibi sahiplendi bütün işi o öğretti hep arkamda durdu emeği gerçekten çok bende. Birkaç ay önce tayin aldırıp memleketine döndü. Biz yine birbirimizi aramaya devam ettik. Birgün bir konuda desteğe ihtiyacı oldu ve benim elimden gelen birşey değildi yardımcı olamadım. Gerçekten yapabileceğim birşey değildi yoksa neden yapmayayım? Ondan sonra bana darıldı sanırım ne aramalarıma dönüyor ne mesajlarıma. Meşgule atıyor ve mesajları görüldü yapıyor. Bir yanım aramaya devam et diyor öteki yanım seninde bir gururun var diyor. Siz bu durumda ne yapardınız? Hakkı emeği çok ama bu şekilde de ben kendimi kötü hissediyorum. Vefasız bir insan konumuna mı düştüm acaba? O benim yanımda oldı ama ben onun ihtiyacı olduğunda yapmadım gibi düşünüyor belkide. ( bu arada konu maddi değildi belirtmiş olayım)
Konuyu yazamıyorum tam olarak ama kısaca çalıştığım kurumda üst yöneticilerden birinden bir işini halletmemi istedi konuştum ama kabul etmediler arkadaşımda işine yardımcı olmadığımı düşünüp bana darıldıKonu neydi?
Bu kadar tepki vermesini beklemiyordum galiba kendimi kötü hissettimVefasızlık değil de her insanın yapısı başkadır. Zayıf,hassas biri bence. Yakın olduğu için paylaşmıştır,sonra kırılmış olabilir. En basit böyle:))
Bu cümleyi bende kurdum kendime keşke yapabileceğim birşey olmadığını bilseydi üstüne yapamadığım için de küstüİsteği nasıl biseydi ? İşlemi ilgili? Öyleyse bunu isterken sizin yapıp yapamayacginizi bilmesi gerekirdi
Sildi galiba haklısınız ben yinede son kez deneyip çekilsem mi diyorum ama gururumda devreye girdiDemek ki sizin yapabileceğiniz bir şey olduğunu düşünmüş ,o yüzden alınmış .
Siz açıkladıysanız durumu ,ve hala böyle yapıyorsa da demek ki sizi hayatından silmiş .ısrara gerek yok .
Epeyce de vakit geçti aslındaZaten sizin aramalarınıza cevap vermiyormuş
Aramayın, biraz zaman geçsin tekrar ararsınız
Yine cevap vermezse yapacak birşey yok
Hassas biri bence.Bu kadar tepki vermesini beklemiyordum galiba kendimi kötü hissettim
Ama bilmeli isterken. daha net cümlelerle abla bak böyle böyle diye açıklama yapsaydiniz . Dmeek o istese yapar ,sallamadı beni diye düşündüBu cümleyi bende kurdum kendime keşke yapabileceğim birşey olmadığını bilseydi üstüne yapamadığım için de küstü
Boşverin o zamanEpeyce de vakit geçti aslında
Öyledir evet genel olarak herşeye çok tepki verir zatenHassas biri bence.
bilmiyorum belkide farklı biseye kızgın konusmadığı icin bilemiyorumAma bilmeli isterken. daha net cümlelerle abla bak böyle böyle diye açıklama yapsaydiniz . Dmeek o istese yapar ,sallamadı beni diye düşündü
Anlattım bir kez telefonda konuştuk ama onda da uzun konuşmadık kapadık bir daha da açmadı zaten sürekli arayıp meşgule alınmaktanda sıkıldm açıkçası kendimi taciz ediyor gibi hissediyorumDurumu açıklayan mesaj attınız mı?
Eğer attınız da hala ikna olmadıysa boşverin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?