- 19 Mart 2013
- 3.522
- 2.160
- 248
ben çocuğa birşey demiyorum ki eğitmek için yanlış yönlendirenlere o daha çocuk deyip yaptıklarına hak verenlere hak verirkende diğerlerine geleceğin kötü kaynanası muamelesi yapanlara diyorum..
çocukta çocukluğunu bilecek..
60-70 yaşında ki insanda 18 yaşında ki birini terbiye etmekle uğraşmaz yani..
1 uğraşır 2 uğraşır 3.dede böyle zıvanadan çıkar ..
ben daha gencecik insanım benim bile sabrım taşar ..
Eğer pohpohlanmak istiyorsa kendi gibi ergen arkadaşları ile konuşmalı. Burda kimse böyle saygısızlık yapan birisine sen haklısın diyemez.
Ben de onun yaşında evlendim, bende kaçtım. 4 görümce 1 kv ile yaşadım hemde 3 sene yaşadım yanyana. Hala birbirimizle kardeş gibiyiz. Daha kv'me bir saygısızlığım olmadı bir kere gönül koymadım. Ergenlik de kişiden kişiye değişiyor sanırım
Yandaş yorum bulurum zannetti,bulamayıncada saldırıya geçti ergenlik işte..
Ne güzel sen şanslısın bu konuda,birbirinizi kırmadan yaşam sürmüşsünüz.
ah ergen.. o kadar cahil ve terbiyesizsin ki her şeyi hak ediyorsun.. burda bize böyle konuşuyorsan evdeki halini hiç düşünemiyorum... belki bir gün anlarsın ama geç olur..
Abla yaptığı saugisizliklari hakli bulmuyorum ama konunun daha en başında konu sahibinin üstüne çok gidildi saçma sapan yorumlar yapıldı kızda zivanadan çıktı haliyle burada yorum yapanlarda melek degilYandaş yorum bulurum zannetti,bulamayıncada saldırıya geçti ergenlik işte..
Ne güzel sen şanslısın bu konuda,birbirinizi kırmadan yaşam sürmüşsünüz.
Abla yaptığı saugisizliklari hakli bulmuyorum ama konunun daha en başında konu sahibinin üstüne çok gidildi saçma sapan yorumlar yapıldı kızda zivanadan çıktı haliyle burada yorum yapanlarda melek degil
kayınvalidenin evinde oturuyorkenmi?
Ben eğer konu sahibi gibi davransaydım olabilcekleri hayal bile edemiyorum. Bizim kültürümüzde büyük küçük sevgi saygı ilişkisi daim olmalı. Sen büyüğe saygısızlık yaparsan oda ömür boyu sevgisizlik yapar. Herşey karşılıklı diye düşünüyorum.
Hakkında hayırlısı olsun. Bi kaç yıl sonra yazdıklarını okuyunca kendine çok kızıcak, ne cahilmişim diycek.
Hayat daha kötü tecrübeler yaşatmasın yinede.
Abla yaptığı saugisizliklari hakli bulmuyorum ama konunun daha en başında konu sahibinin üstüne çok gidildi saçma sapan yorumlar yapıldı kızda zivanadan çıktı haliyle burada yorum yapanlarda melek degil
Kız melekti demedim ama güzellikle anlatılabilir bazı şeyler konunun daha en başındaki yorumlara bakanı tavsiye ederimZaten ev aile ilişkileri de böyle değilmidir. Biri sinirlidir bişey der, öteki alınır kırılır. Sonra başlar laf sokma, iş beğenmeme, surat asma.
Kv bişey demiştir, konu sahibi bu tutumunu orda göstermiştir. Sonra olan olmuştur. Genelde hep böyle değilmidir. Kız melekti de biz mi şeytan yaptık
abla ya, ben zorla evlendirmek istediğine falan inanmıyorum.. muhtemelen bu şimdi kaçtığı çocukla evlenmek istedi, ailesi izin vermeyince de kaçtı..
baksana konuyu nasıl açtı, ne hale geldi.. kesin bunda da vardır bir bit yeniği..
Kız melekti demedim ama güzellikle anlatılabilir bazı şeyler konunun daha en başındaki yorumlara bakanı tavsiye ederim
yok başlık parası falan ya babam eşime beni vermek istemedi çünkü eşim ablamın kaynı ve o arada ablam nişanliydi nişan atılınca beni vermek istemedi başka birileri istedi babamn gönlü vardi bende kactim saçmalamayn artik
Kızlar şu ergen arkadaşla niye tartışıyorsunuz bırakın napıyorsa yapsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?