Siz olsanız bir daha yemek yapar mıydınız?

Nurcan sende ki cahil cesareti bebeğim.. hem ödün patlıyor kocan burayı okuyacak diye hem de millete atarını yapıyorsun.. allah çevrene sabır versin, sen olgunlaşırsın da millet de bıkar ben sana diyeyim..

Madem öyle işte böyle. Konu kapanmadan yorum hakkına sahibiz. Yapıyorum yorumumu çatır çatır bu ne terbiyesizlik. Kimsek neden akıl danışıyorsun.

buraya konu açmak sizin için ne kadar yerliyse,bütün herkesin cevap verme hakkı da o kadar yerli ve yerinde!

Nurcan sende ki cahil cesareti bebeğim.. hem ödün patlıyor kocan burayı okuyacak diye hem de millete atarını yapıyorsun.. allah çevrene sabır versin, sen olgunlaşırsın da millet de bıkar ben sana diyeyim..

buradaki atarın yarısını kaynanasına ya da kocasına yapsaydı şimdi ayrı eve çıkmıştı valla

ben geç kalkarm kapımın önünde geçer geberesice yatıyo eşşek gibi yatıyo der kadın manyak gibi 6 da kalkar benim derdime ne 11 de kalkarm

Ayyyyyy siz bnm gibisiniz neyse bnde kynnmla birlikte yaşıyordum bnde tersi yapıyor yemk yaparız eltimle ben gider yemeğin ustune biseyler katar allahım yaaa "kuyruk yağı"gibi tuz katmakla yedinse bnle eltimi ewde bırakır kızlarını cevlige alır dolastirir bize sarma bırakmış saat kaçta 4 de aksam ustu haaa. Bizde yaparz eşime derim ne yani yemk yap der anliyacagin offfff offff b....k yesinler hatta zikkim offff sinirlerim zipladi yine ahhhhh ahhhhh bn sana derdimi anlatsam bu konunun yannda sıfır yani boswer takma bnm bir taktigim var kynnm soylnmye basladgnda birakip giderim arkmdan gelir söylene söylene bnde sarki soylerimmmmm ohhhh missss ona göre terbiyesizlik yaptgm bna göre kafa dinlemek....:zzp:

biz söyleyincede geleceğin kaynanalarını görüyorum..
böyleleriyle aynı ülkede yaşadığıma inanamıyorum diyorlardı alın işte böylesiyle yaşıyorsunuz aynı ülkede..

:) :) sen kendini ne sanıyon

Atarlanma bana sakın,tepe taklak olursun...

Sen kendini ne sanıyorsun,
sen hanım ablanın beğenilerine bi baksana, hiç boşa konuşan birine benziyormu

Cahilliğine veriyorum onun,daha minicik ergenus kendisi..

acaba artık terbiyeyi ele alsan mı? 18 yaşındasın dedik yazık kızcağıza bunalıyor dedik ama senin ki bunlarla ilgili değil ağzın bozuk belli ki.

annen yaşında bir insan karşındaki.

Sınırlarımı zorlamaya çalışıyor şimdilik..

biz söyleyincede geleceğin kaynanalarını görüyorum..
böyleleriyle aynı ülkede yaşadığıma inanamıyorum diyorlardı alın işte böylesiyle yaşıyorsunuz aynı ülkede..

cocuk cocuk daha zıvanadan cıkmadan kapansa konusuu da ..
Allah düsman basına vermeye emiii
git topunu oyna bahce anneciğim ..

Şimdi bize gül de akşama ağlama yine kocam bunları görmesin diye hem sen ağlayınca pek umursamıyormuş zahar.

Ahhh gülüm 18 yaşında kv yanına gelin gidecek kadar ne acelen vardı?
Çok aşıktım deme lütfen aşk mı görmedik?
Yazık etmişsin en güzel yaşlarına..

Acı ve üzücü olsa da bu tarz durumlara alış..
Çünkü daha neler yaşayacaksın..
Hepsini sorgulayarak geçmez o yıllar..

Cahilliğine veriyorum onun,daha minicik ergenus kendisi..

.

Eğer pohpohlanmak istiyorsa kendi gibi ergen arkadaşları ile konuşmalı. Burda kimse böyle saygısızlık yapan birisine sen haklısın diyemez.
Ben de onun yaşında evlendim, bende kaçtım. 4 görümce 1 kv ile yaşadım hemde 3 sene yaşadım yanyana. Hala birbirimizle kardeş gibiyiz. Daha kv'me bir saygısızlığım olmadı bir kere gönül koymadım. Ergenlik de kişiden kişiye değişiyor sanırım

cocuk cocuk daha zıvanadan cıkmadan kapansa konusuu da ..
Allah düsman basına vermeye emiii
git topunu oyna bahce anneciğim ..

ben çocuğa birşey demiyorum ki eğitmek için yanlış yönlendirenlere o daha çocuk deyip yaptıklarına hak verenlere hak verirkende diğerlerine geleceğin kötü kaynanası muamelesi yapanlara diyorum..
çocukta çocukluğunu bilecek..
60-70 yaşında ki insanda 18 yaşında ki birini terbiye etmekle uğraşmaz yani..
1 uğraşır 2 uğraşır 3.dede böyle zıvanadan çıkar ..
ben daha gencecik insanım benim bile sabrım taşar ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…