Siz olsanız bozulur musunuz ?

Temiznevresimkokusu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2018
1.394
1.355
53
Merhaba.
Biraz bozulduğum bir konudan bahsedeceğim. Benim bi arkadaşım var. Neredeyse 6 yıllık arkadaşım. Evlerimiz ise 3 dk yürüme mesafesinde.Aynı zamanda annelerimiz de arkadaş.
Bu arkadaşım sevgilisi ile evlenmeyi planlıyor. 1 sene önce aile görüşmeye geldi. Bu arada sevgilisinin ailesi ile aileler çok yakın arkadaşlar. O gün benim de orada bulunmamı istediğinden gitmiştim. Zaten arkadaşım çok sosyal olmayan biri. Etrafında birkaç arkadaşı harici görüştüğü kimse yoktur. En yakınlarından biri de bendim.
Konuya geleyim.
Önümüzdeki günlerde söz kesilecek. Ve ben bir anda patavatsızlıkla beni de çağıyorsun değil mi darılırım valla dedim. Arkadaşımdan gelen cevap ise aile arasında olacak kimseyi çağırmayacağız oldu.
Ve ben buna gerçekten bozuldum. Böyle şeylerin delisi olduğumdan falan değil aksine bana abartılı organizasyonlar olarak gelir. Ama mutlu gününde arkadaşımın yanında olmak isterdim.
Gerçekten bozuldum.
Siz olsanız bozulur muydunuz yoksa patavatsızlık eden sensin cevabını almışsın mı diyorsunuz:)

Yakınlık derecenize bağlı. Muhtemelen arkadaşınız sizi o kadar yakın görmüyor. Çünkü bu tür şeylerde çok yakın arkadaşlar mutlaka bulunur zira onu da kendi ailenden görürsün
Öyle zannediyordum şuana kadar. Bir de benim arkadaşımın sosyal çevresi neredeyse yoktur. Hep evdedir. Maalesef çalışmıyor da . 2 yakın arkadaşı var. Biri benim diğeri ise başka şehirde yaşıyor.
Ben sürekli evlerinde vakit geçiren ailecek görüştükleri biriydim. O yüzden tuhaf oldum. Yoksa sıradan bi arkadaş için bunları sormam

Ablacım ne kadar naif karakterlisin ya bi de bozulmakta haklı miyim diye soruyor ben olsam var ya allah allah demedigimi bırakmam bi de üzerine yüzüne bakmam valla bi ben mi fazlalık olmuşum sinirlendim valla iyi ki ben değilim

İşte o kadar yakın biri orda bulunmalıydı. Sandığınız kadar yakın değilmişsiniz

Haklısın bence ben olsam bozulurdum. Agirima da giderdi şahsen çağırmak zorunda olmayabilir ama birden duymak insanın zoruna gider. Üstelik de bi ev gibiymissiniz aile arasında olsa bile ailevi sırları mi paylasacaklar ordaki atmosferi bozacak değilsin napacaksin sanki

Ki beni bu konularla alakalı her şeyde yanında istedi. Bir ben mi battım gözüne.
Ya bir de ben böyle ortamlarda illa olayım diyen biri de değilim. Sadece çok yakın arkadaşım diye yanında bulunmak istemiştim

Çok hoşsunuz :) ben tepki vermedim saygı duydum çok bozuldum öyle böyle değil:)

bozulmaya hakkiniz var tabi ki. sadece karsi tarafa hesap sormaya hakkiniz yok onu da zaten yapmamissiniz. tavrinizda bir yanlislik yok, kendisi daha ince davranabilirdi.
Ki bana iki gündür dert yanıyor bu işlerden dolayı. Ailesinin tavrından dolayı. Ben destek olmaya çalışıyordum. E bi de iyi gününde çağır vicdansız:) hep mi kötü gün dostuyuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…