- 5 Mart 2018
- 1.394
- 1.355
- 53
- Konu Sahibi Temiznevresimkokusu
-
Şaka mı şimdi bu yorumunuz. O zaman önceden size soralım :)Bozulmaya hakkın yok
Öyle zannediyordum şuana kadar. Bir de benim arkadaşımın sosyal çevresi neredeyse yoktur. Hep evdedir. Maalesef çalışmıyor da . 2 yakın arkadaşı var. Biri benim diğeri ise başka şehirde yaşıyor.Yakınlık derecenize bağlı. Muhtemelen arkadaşınız sizi o kadar yakın görmüyor. Çünkü bu tür şeylerde çok yakın arkadaşlar mutlaka bulunur zira onu da kendi ailenden görürsün
İşte o kadar yakın biri orda bulunmalıydı. Sandığınız kadar yakın değilmişsinizÖyle zannediyordum şuana kadar. Bir de benim arkadaşımın sosyal çevresi neredeyse yoktur. Hep evdedir. Maalesef çalışmıyor da . 2 yakın arkadaşı var. Biri benim diğeri ise başka şehirde yaşıyor.
Ben sürekli evlerinde vakit geçiren ailecek görüştükleri biriydim. O yüzden tuhaf oldum. Yoksa sıradan bi arkadaş için bunları sormam
Hiç böyle birseye yormadım. Zannetmiyorum. Bende standart bir insanım.Şöyle bir durum olabilir mi
Mesela siz güzel ve alımlı birisinizdir.
Genelde bayanlar yanlarında bu gibi zamanlar kendilerinden üstün biri olmasını istemeyebilir
O yüzden çağırmamış olabilir mi
Ki beni bu konularla alakalı her şeyde yanında istedi. Bir ben mi battım gözüne.Haklısın bence ben olsam bozulurdum. Agirima da giderdi şahsen çağırmak zorunda olmayabilir ama birden duymak insanın zoruna gider. Üstelik de bi ev gibiymissiniz aile arasında olsa bile ailevi sırları mi paylasacaklar ordaki atmosferi bozacak değilsin napacaksin sanki
Allah yaşatmasın Inşallah.evlendikten sonra koca kv kp sorunları başlayınca yalnızlığına ağlasın
Mutlaka. Bunu yargılamıyorum . Saygı duydum zaten. Ama bozuldum da aynı zamandaAyıp etmiş bence.Ama bir yerde de kendi tercihi.
Çok hoşsunuz :) ben tepki vermedim saygı duydum çok bozuldum öyle böyle değil:)Ablacım ne kadar naif karakterlisin ya bi de bozulmakta haklı miyim diye soruyor ben olsam var ya allah allah demedigimi bırakmam bi de üzerine yüzüne bakmam valla bi ben mi fazlalık olmuşum sinirlendim valla iyi ki ben değilim
Ki bana iki gündür dert yanıyor bu işlerden dolayı. Ailesinin tavrından dolayı. Ben destek olmaya çalışıyordum. E bi de iyi gününde çağır vicdansız:) hep mi kötü gün dostuyuzbozulmaya hakkiniz var tabi ki. sadece karsi tarafa hesap sormaya hakkiniz yok onu da zaten yapmamissiniz. tavrinizda bir yanlislik yok, kendisi daha ince davranabilirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?