Siz olsanız bozulur musunuz ?

Tamam desin işte ne demesini isterdiniz tamam deyip o gün gelip çattığında gelme demesini mi
Ben çevremdeki insanlara çok değer verdiğimden böyle bir yaklaşımda bulunmazdım çünkü. Gel tabi başımın üzerinde yerin var derdim. Benim yapım bu. O yüzden garip geliyor belki de

Amaan ne yapacaksınız gidip? Makyaj yap, saç yap. Hep zarar cildinize, saçınıza başınıza. Sizden getir götür de beklenir. Evde film izlemeyi yeğlerim ben:):):):):

Gittme seni istetseydi yanında derdi gel yarın veya haftaya sözüm var aile aradında olacak işte sende bu saatte erken gel ...gitme derim

Amaan ne yapacaksınız gidip? Makyaj yap, saç yap. Hep zarar cildinize, saçınıza başınıza. Sizden getir götür de beklenir. Evde film izlemeyi yeğlerim ben:):):):):
Ya inanılmaz tatlısınız :) öyle tabi. Kuaför masrafı, makyaj yapma derdi, ne giyeceğim derdi. Ben en iyisi güzel bir film bulayım o gün için

Kaç kişi birden bir odaya doluşacaklar. sizinle ilgisi yok bence. Ailesi kimseyi çağırma falan dediyse. Bence üzerinize almayın. İnsanın o dönemde aklı başından gidiyor zaten. Ya da üzüldüğünüzü söyleyin arkadaşınıza. Bilsin . Sizi birdaha kırmasın.

En yakın arkadaşlarım sağolsunlar hep yanımda olmuşlardır en özel günlerimde. Aile arasında yapılan nişan söz dahil. Ama onlar hiç böyle birşey demediler. Aksine Ben kızlar kendinizi ayarlayın ona göre falan demişimdir. En yakın arkadaşlarından biri misiniz yoksa normal bi arkadaşınız mı?

Ben çevremdeki insanlara çok değer verdiğimden böyle bir yaklaşımda bulunmazdım çünkü. Gel tabi başımın üzerinde yerin var derdim. Benim yapım bu. O yüzden garip geliyor belki de
Ailen dışında kimseye fazla anlam yükleme daha az üzülürsün.

Ben olsam bende bozulurdum açıkcası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…