- 5 Mart 2018
- 1.394
- 1.355
- 53
- Konu Sahibi Temiznevresimkokusu
-
Ben çevremdeki insanlara çok değer verdiğimden böyle bir yaklaşımda bulunmazdım çünkü. Gel tabi başımın üzerinde yerin var derdim. Benim yapım bu. O yüzden garip geliyor belki deTamam desin işte ne demesini isterdiniz tamam deyip o gün gelip çattığında gelme demesini mi
Ay yok olumsuz bi cevap verse iyice batardım:)Cevap olarak; e tamam bende aileden sayılırım davetliyim o zaman derdim. Şimdi kendi düşünsün
Gittme seni istetseydi yanında derdi gel yarın veya haftaya sözüm var aile aradında olacak işte sende bu saatte erken gel ...gitme derimMerhaba.
Biraz bozulduğum bir konudan bahsedeceğim. Benim bi arkadaşım var. Neredeyse 6 yıllık arkadaşım. Evlerimiz ise 3 dk yürüme mesafesinde.Aynı zamanda annelerimiz de arkadaş.
Bu arkadaşım sevgilisi ile evlenmeyi planlıyor. 1 sene önce aile görüşmeye geldi. Bu arada sevgilisinin ailesi ile aileler çok yakın arkadaşlar. O gün benim de orada bulunmamı istediğinden gitmiştim. Zaten arkadaşım çok sosyal olmayan biri. Etrafında birkaç arkadaşı harici görüştüğü kimse yoktur. En yakınlarından biri de bendim.
Konuya geleyim.
Önümüzdeki günlerde söz kesilecek. Ve ben bir anda patavatsızlıkla beni de çağıyorsun değil mi darılırım valla dedim. Arkadaşımdan gelen cevap ise aile arasında olacak kimseyi çağırmayacağız oldu.
Ve ben buna gerçekten bozuldum. Böyle şeylerin delisi olduğumdan falan değil aksine bana abartılı organizasyonlar olarak gelir. Ama mutlu gününde arkadaşımın yanında olmak isterdim.
Gerçekten bozuldum.
Siz olsanız bozulur muydunuz yoksa patavatsızlık eden sensin cevabını almışsın mı diyorsunuz:)
Ya inanılmaz tatlısınız :) öyle tabi. Kuaför masrafı, makyaj yapma derdi, ne giyeceğim derdi. Ben en iyisi güzel bir film bulayım o gün içinAmaan ne yapacaksınız gidip? Makyaj yap, saç yap. Hep zarar cildinize, saçınıza başınıza. Sizden getir götür de beklenir. Evde film izlemeyi yeğlerim ben:):):):):
Yok gider miydim zaten o laflarından sonra. Belki nişanına bile gitmem ya da geç giderim misafir gibi giderimGittme seni istetseydi yanında derdi gel yarın veya haftaya sözüm var aile aradında olacak işte sende bu saatte erken gel ...gitme derim
Önerim mi???Ya inanılmaz tatlısınız :) öyle tabi. Kuaför masrafı, makyaj yapma derdi, ne giyeceğim derdi. Ben en iyisi güzel bir film bulayım o gün için
Ne olucak yahu battı balık yan giderAy yok olumsuz bi cevap verse iyice batardım:)
Olur birden fazla önerilere açığım:)Önerim mi???
GiaOlur birden fazla önerilere açığım:)
Merhaba.
Biraz bozulduğum bir konudan bahsedeceğim. Benim bi arkadaşım var. Neredeyse 6 yıllık arkadaşım. Evlerimiz ise 3 dk yürüme mesafesinde.Aynı zamanda annelerimiz de arkadaş.
Bu arkadaşım sevgilisi ile evlenmeyi planlıyor. 1 sene önce aile görüşmeye geldi. Bu arada sevgilisinin ailesi ile aileler çok yakın arkadaşlar. O gün benim de orada bulunmamı istediğinden gitmiştim. Zaten arkadaşım çok sosyal olmayan biri. Etrafında birkaç arkadaşı harici görüştüğü kimse yoktur. En yakınlarından biri de bendim.
Konuya geleyim.
Önümüzdeki günlerde söz kesilecek. Ve ben bir anda patavatsızlıkla beni de çağıyorsun değil mi darılırım valla dedim. Arkadaşımdan gelen cevap ise aile arasında olacak kimseyi çağırmayacağız oldu.
Ve ben buna gerçekten bozuldum. Böyle şeylerin delisi olduğumdan falan değil aksine bana abartılı organizasyonlar olarak gelir. Ama mutlu gününde arkadaşımın yanında olmak isterdim.
Gerçekten bozuldum.
Siz olsanız bozulur muydunuz yoksa patavatsızlık eden sensin cevabını almışsın mı diyorsunuz:)
Ilk kez duydum mutlaka izleyeceğim çok teşekkür ederim :)Gia
Contratiempo
Öyleydik.Çok yakınsam Hergun telde gorusuyorsam her şeyimizi biliyorsak birbirimizin bozulurdum tabi.
Ailen dışında kimseye fazla anlam yükleme daha az üzülürsün.Ben çevremdeki insanlara çok değer verdiğimden böyle bir yaklaşımda bulunmazdım çünkü. Gel tabi başımın üzerinde yerin var derdim. Benim yapım bu. O yüzden garip geliyor belki de
Ben olsam bende bozulurdum açıkcasıMerhaba.
Konuya geleyim.
Gerçekten bozuldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?