Siz olsanız bozulur musunuz ?

Çok ta abartmamak lazım gibi aynısı benimde bi arkaşdşm arasında oldu..lakin evleri çok küçüktü misafiride çok fazlaydı bende anlayışla karşıldım..

Aile arasında ise aile arasındadır çağrıldığın yere erinme (üşenmeden git) çağrılmadığın yere görünme derler bizim oralarda

Ki bana iki gündür dert yanıyor bu işlerden dolayı. Ailesinin tavrından dolayı. Ben destek olmaya çalışıyordum. E bi de iyi gününde çağır vicdansız:) hep mi kötü gün dostuyuz
Benim 10 yıllık arkadaşım da öyle yaptı..
Söze çağırmadığı gibi düğüne de yarım ağız çağırdı.
Düğününe gittim ama el gibi. Takımı taktım çıktım. Sonra mesafe koydum. Şimdi hiç görüşmüyoruz.

Valla insanlar değişik bana yakın olmayan normal arkadaşım bile gelmek istediğini soylese asla gelme diyemem
Boşver canım sende kendisi bilir
Ben böyle aradaki dostlugu hukuku birden hiçe sayan insanları anlamıyorum saygida duyamiyirum çünkü bi kaç örneği bende de oldu

Sirf bu konular yuzunden 25 senelik arkadasimla gorusmeyi kestim. Ben herseyimde yanimda istedim ve oldu. Ben onun hicbirseyinde yaninda olamadim cunku istemedi beni istemeyeni bem hic istemem dedm hoop bitti

Ben de cok bozulurdum
Bir de sacma buldum yani asıl aileler tanisirken kimse olmaz, sizi o sirada cagiriyor ama soze cagirmiyor cagirmamayi da gectim geliyor muyum diye soruyorsunuz hayir diyor
Oyle kararlastirilmis bile olsa ben sahsen gelmek istiyorum diyen en yakin arkadasima hayir aile arasinda olcak diyemezdim
Ne sıkı kuralmış kalp kirma ugruna esnetememis

Bende buna bozuldum zaten. Şak diye yüzüme söyledi. Ben kimseyi böyle incitmezdim.

Beni kuzenimin kiz istemesine cagirmadilar. Babam gitti ben gitmedim.
Ha isime de geldi acikcasi ama olabiliyor boyle seyler demek ki diye dusunuyorum.
Acaba bizimki mi anormaldi ya?

Şaka mı şimdi bu yorumunuz. O zaman önceden size soralım :)
Bozulmakta gayet insani bir duygu. Ben karşı tarafa yansıtıp can sıkmadım neticede.
Aldiginiz cevaba da bozulacaksaniz zahmet edip Bozulur musunuz diye sormasaydiniz. Üslubunuz da kötü. Arkadaşınız haklı.

Şaka gibi gerçekten. Ve sizin arkadaşlığınız 25 yılmış.

Yedigimiz ictigimiz ayri gitmeyen evimizin mesaafesi 3 dk bile olmayan insandan bunu gorunce ve gorusmeyi kesince abarti tepki verdigimi dusundu ama benim ugrascak vaktim bile yoktu arkadasligimi kestim bitti.
Grubumuz da ikiye ayrildi sonra bana hak verenlerin aslinda hic vermedigini ogrenip gruptakilerle de gorusmeyi kestim yani 5 senelik evliyim 5 senede rahat 15 arkadasimi silmis bulunuyorum. Çunku insanlar cok acimasiz

Ama sizin bozulmaniz normal bu ilk sansiymis gbi dusunun ve bir sans daha verin tekrar aynisini yaparsa tepkinizi gosterirsiniz.

Aldiginiz cevaba da bozulacaksaniz zahmet edip Bozulur musunuz diye sormasaydiniz. Üslubunuz da kötü. Arkadaşınız haklı.
Ben hakkım var mı diye sormadım siz olsanız bozulur muydunuz dedim. Demek ki hanımefendinin cevabı benim merak ettiğim bir durum değilmiş.
Ayrıca hanımefendinin cevabına bozulmadım.
Buna ek olarak yorumda herhangi bi argo, sataşma yokken siz neden üzerinize alındınız. Bir sorun varsa zaten yanıt verir hanımefendi.
Üslubum da karşımdaki kişinin yaklaşım tarzına göre değişir.
Neyse madem üslubum kötü siz de yorum yapıp daha fazla muhattap olmazsınız bence.
Iyi aksamlar dilerim.

Tanışmaya çağırıp size aile arasında diye cagirmamasi çok enteresan olmuş gerçekten ki siz çağıracaksın demenizde rağmen direkt hayır demesi de ayrı kaba geldi bana.

Ben olsam bende bozulurdum, nisanı aile arasında yapmazsa misafir gibi giderdim.

Hiç uzatabilen biri değilim bi kaç gün geçsin unuturum bile. Sadece kendi kendime bozuldum.
Siz de hayatınızdaki fazlalıklardan kurtulmuşsunuz:)

Cevap olarak; e tamam bende aileden sayılırım davetliyim o zaman derdim. Şimdi kendi düşünsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…