- Konu Sahibi agresifkiz
-
Normalde de alıngan biriyimdir aslında ama bugün için arkadaşımla bir hafta öncesinden sözleşmiştik buluşmak için. Tam hazırlandım bir saat kala arayıp özür dileyerek şehir dışından arkadaşları gelmiş başka güne ertelesek ayıp olur mu sana dedi yok diyemedim ama bozuldum içten içe. Fazla mı alınganlık yapıyorum sizce? İnsan bazen dışarıdan kendini göremiyor sizlere sormak istedim.
Yok gerçekten gelmiş tabi ki sosyal medyadan gördüm şehir dışından gelmişler başka vakitleri yokmuş diye olgunlukla karşılayıp cevap verdim ama içten içe bozuldumGercekten gelmis mi yoksa uydurma bi bahane mi sence
Onu da geç aramışlar yarın da dönüyorlarmış başka vakit yokmuş bende bozuldum tabi ama belli etmedim başka zaman yaparız dedim çok yakın arkadaşım belki ona güvenerek yaptı bilmiyorumBence engelle bu arkadaşını. Akraba değil arkadaşı gelmiş, seni davet edip, ortak plan yapabilirdi. 1 saat kala mı haber verebilmiş?
Ortak plan olabilirdi evet ama belki de bambaska kafalardasiniz sacma bi ortam da olusabilirdi. Cok yuklenme bence, bi sonraki planda marstan eski uzayli komsularin gelmicekse goruselim dersinYok gerçekten gelmiş tabi ki sosyal medyadan gördüm şehir dışından gelmişler başka vakitleri yokmuş diye olgunlukla karşılayıp cevap verdim ama içten içe bozuldum
Benimde öyle inanın 2-3 arkadaşım var olan da bunu yapınca sorun bende mi acaba dedimNe alınması öyle bir arkadaşim olmaz o saatten sonra.
(insan silmekten cok az arkadasim kaldi)
Benimde öyle inanın 2-3 arkadaşım var olan da bunu yapınca sorun bende mi acaba dedim
En yakın arkadaşlarımla 40 yıla yakın dostluğum var. Lafı bile edilmez böyle şeylerin bizde.Normalde de alıngan biriyimdir aslında ama bugün için arkadaşımla bir hafta öncesinden sözleşmiştik buluşmak için. Tam hazırlandım bir saat kala arayıp özür dileyerek şehir dışından arkadaşları gelmiş başka güne ertelesek ayıp olur mu sana dedi yok diyemedim ama bozuldum içten içe. Fazla mı alınganlık yapıyorum sizce? İnsan bazen dışarıdan kendini göremiyor sizlere sormak istedim.
ayıp etmiş bi daha görüşmeNormalde de alıngan biriyimdir aslında ama bugün için arkadaşımla bir hafta öncesinden sözleşmiştik buluşmak için. Tam hazırlandım bir saat kala arayıp özür dileyerek şehir dışından arkadaşları gelmiş başka güne ertelesek ayıp olur mu sana dedi yok diyemedim ama bozuldum içten içe. Fazla mı alınganlık yapıyorum sizce? İnsan bazen dışarıdan kendini göremiyor sizlere sormak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?