Siz olsanız bozulur muydunuz?

agresifkiz

Güzelbirşeylerolsun
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
3.154
1.778
333
İstanbul
Normalde de alıngan biriyimdir aslında ama bugün için arkadaşımla bir hafta öncesinden sözleşmiştik buluşmak için. Tam hazırlandım bir saat kala arayıp özür dileyerek şehir dışından arkadaşları gelmiş başka güne ertelesek ayıp olur mu sana dedi yok diyemedim ama bozuldum içten içe. Fazla mı alınganlık yapıyorum sizce? İnsan bazen dışarıdan kendini göremiyor sizlere sormak istedim.

Bence engelle bu arkadaşını. Akraba değil arkadaşı gelmiş, seni davet edip, ortak plan yapabilirdi. 1 saat kala mı haber verebilmiş?

Bence engelle bu arkadaşını. Akraba değil arkadaşı gelmiş, seni davet edip, ortak plan yapabilirdi. 1 saat kala mı haber verebilmiş?
Onu da geç aramışlar yarın da dönüyorlarmış başka vakit yokmuş bende bozuldum tabi ama belli etmedim başka zaman yaparız dedim çok yakın arkadaşım belki ona güvenerek yaptı bilmiyorum

Son dakika işleri hiç sevmem,sizi kibarca davet edebilir ya da en azından sabahtan haber verebilirdi.

İçime de atmaz o an tepkimi belli ederdim 1 hafta öncesi sözleştik şimdi mi belli oldu diye.

Yok gerçekten gelmiş tabi ki sosyal medyadan gördüm şehir dışından gelmişler başka vakitleri yokmuş diye olgunlukla karşılayıp cevap verdim ama içten içe bozuldum
Ortak plan olabilirdi evet ama belki de bambaska kafalardasiniz sacma bi ortam da olusabilirdi. Cok yuklenme bence, bi sonraki planda marstan eski uzayli komsularin gelmicekse goruselim dersin

Burda yazılanlara takılmayın. Yakın arkadaş diyorsunuz onu en iyi siz tanirsiniz. Özür diledi diyorsunuz gerçekten günü birlik Biyere giderjen uğramış olabilirler nedenn inanilmasin. Bu durum tekrar eder ozaman bı düşünürsünüz ama hemen arkadaşlıktan çıkarma inanmamadiye hemen kesilip atılmaz ben de doğal karşıladım takilmayin

En yakın arkadaşlarımla 40 yıla yakın dostluğum var. Lafı bile edilmez böyle şeylerin bizde.

İlk defa olduysa böyle bir şey üzerinde durmayın.
Bir de yakın arkadaş ise bence bu saatte ne ekiyorsun beni önceden haber verseydin hazırlandım ettim diye söylenebilmeniz lazım. Ben kk daki Yakın arkadaş tabirini anlayamıyorum gerçekten. Sizin için demiyorum genel olarak burda açılan yakın arkadaş konularında kimse arkadaşına içinden geçenleri düzgün şekilde açıklayamıyor böyle dert ediniyor.

Şehir dışından geldikleri için ben olsam bozulmazdim.
Ben başka bir zaman da görüşebilirim ama uzaktan geliyorsa onlar onlarla görüşsun hatta bozulmayı bırak ben öyle olmasını isterdim.

ayıp etmiş bi daha görüşme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…