Siz olsanız bozulur muydunuz?

Iyi de bu kadar ufak bir seyde silerseniz nasil 38 39a cikacak bu sayi

Ay yok bazi insanlar mantiksiz derecede alingan oluyorlar kafalarinda sacma sapan kurup kurup duruyorlar.
Karsi tarafta olmayabilir yani sikinti

Iyi de bu kadar ufak bir seyde silerseniz nasil 38 39a cikacak bu sayi
Valla bu ufak bişey değil, değer verdiğin bir arkadaşını şehirdışından başkaları geldi diye ekmezsin. En kötü ihtimal onu da davet edersin. Dostluklar bu inceliklerle büyür ve köklenir. Sürekli tek tarafın alttan almasıyla olmaz..

Alınmak ne kelime bence arkadaşınızı silmek engellemek bile az gelir. Idam etmeniz lazım.

bu ufak birsey ya. bi tarafta ayni sehirde yasadiginiz sik sik ya da rahat rahat gorusebildiginiz biri, diger tarafta 40 yilda bir gorusebildiginiz birinin yumurtadan cikmasi soz konusu. sehir disindan gelenler yabanci birini istememis olabilir, arabada yer olmayabilir, kiz arkadaslarini ayri tutmayi tercih ediyor olabilir vs vs... sik sik ekilme durumu yoksa, kaba davranma durumu fln yoksa ustunde durulmamali.

deger vermek ayri bir sey her daim ilk sirada gelmeyi beklemek ayri bir sey.

Ya bu konu kişiden kişiye değişebildiği için, çok uzar gider.
Ben planlarımı son dakka bozmam, kişisel seçimler bunlar. Şehir dışından gelenler de bana o kadar kıymet veriyorlarsa zaten son dakka değil önceden haber verirler, ben de yakın arkadaşımın gönlünü alır bir orta yol bulurum..

Sizi de cagirsaydi yanlarına.

Böyle seylere alınmaya konu açmaya nasıl zaman buluyorsunuz?
Cidden takılmayın.
Yaşlanırsınız
Bidakine siz aynısını yapın bitti gitti

Böyle seylere alınmaya konu açmaya nasıl zaman buluyorsunuz?
Cidden takılmayın.
Yaşlanırsınız
Bidakine siz aynısını yapın bitti gitti
Siz nasıl buraya bu saatte cevap yazmaya, üyeye yorum bırakmaya zaman bulduysanız üyede bir sekilde buluyor demek ki.

Konu sahibi, siz bundan sonra muhatap olmamaya özen gösterin bence.

Siz nasıl buraya bu saatte cevap yazmaya, üyeye yorum bırakmaya zaman bulduysanız üyede bir sekilde buluyor demek ki.

Konu sahibi, siz bundan sonra muhatap olmamaya özen gösterin bence.
Bu konunun cok önemsiz oldugu ile alakalı mecazi bir soruydu.
Sizlik bisey yok, dahası sizi kıvrandıran bisey girmis olamaz benden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…