Ama bu insan yanındaki kişilere de aldatanın normal olduğunu sadece bir eşle ömrünün geçmeyeceğini söyleyen biri ne yapacağımı şaşırdımGörüşmesini istemezdim ama görüşmeyeceksin diyeceğimi sanmıyorum.
Arkadaşından etkilenecekse izlediği diziden, filmden, haberden de etkilenir.
Hiçbirimizin aldatılmayacağının garantisi yok da arkadaşından etkilenecek kadar da salak olmamalılar.Ama bu insan yanındaki kişilere de aldatanın normal olduğunu sadece bir eşle ömrünün geçmeyeceğini söyleyen biri ne yapacağımı şaşırdım
Eşiniz sizi seviyorsa bağlıysa hiç birşey den etkilenmez ama zaten bahaneye bakıyorsa arkadaşının söyledikleri etkiler... birde arkadaşıyla ne sıklıkta görüşüyor oda var... ama sonuç olarak ben olsam bende eşimle bu konuda kavga ederdim çünkü ben de arkadaşlarıyla görüşmesini pek istemiyorum evlensinler ailece görüşelim diyorumMerhaba arkadaşlar sabah sabah bu mesajı atıyorum artık sinirden uyuyamıyorum eşimin bir arkadaşı var adam karısını aldattı eşim omla konuşmak için yanına gitti neyse gitmesine izin verdim daha sonra geldiğimde ben onla görüşmeni istemiyorum sonuçta nasıl biri olduğu belli dedim o da sen benim arkadaşlarıma karısamazsın istediğimde görüşürüm dedi bende evli olduğumuzu tabiki karışacağımı söyledim hayır ben mi abartıyorum siz olsanız eşinizi böyle biriyle görüştürürmü sünüz yani etkilenir değilmi
Bende evli arkadaşlarınla birlikte gidip görüşelim böyle biriyle nerdeyse haftada iki gün görüşmek ister biliyorum düzgün insanlarla nedense görüşmek istemiyorEşiniz sizi seviyorsa bağlıysa hiç birşey den etkilenmez ama zaten bahaneye bakıyorsa arkadaşının söyledikleri etkiler... birde arkadaşıyla ne sıklıkta görüşüyor oda var... ama sonuç olarak ben olsam bende eşimle bu konuda kavga ederdim çünkü ben de arkadaşlarıyla görüşmesini pek istemiyorum evlensinler ailece görüşelim diyorum
Bazı erkekler böyle ben eşimi uzaklaştırdım çok şükür artık arkadaşlarımla çıkıcam demiyor... sizede allah sabır versin Kadınlar aynısını yapsa kıyameti kopartırlarBende evli arkadaşlarınla birlikte gidip görüşelim böyle biriyle nerdeyse haftada iki gün görüşmek ister biliyorum düzgün insanlarla nedense görüşmek istemiyor
Bence düşüncelerinde çok haklısın. Bir laf var arkadaşların, çevrendekiler kimse sen de o sun diye. İnsan ister istemez etkilenir cevreden. Ben de çok sert tepkimi koyardım.Eşime güveniyorum ama çok kolay etkilenen biri ve bana onu savunuyor sanki ben eşi değilim ve ben ne olacağını biliyorum beni ikinci plana atıp onla görüşecek ve kafasını saçma düşüncelerle dolduracak bunları düşündükçe ve eşimin de onu savunduğunu gördükçe daha kötü oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?