- 11 Aralık 2018
- 42.603
- 264.770
- 598
Yani adam yillardir tanidiği arkadaşi ile görüşmek için evlenmek zorunda öyle mi? Niye çunkü eşi öyle istiyor diye. Ee peki anlaşacaği ve seveceği kizi bulamayip evlenemez ise? Napalim, arkadaşliğa mecburen elveda diyecek. Bunun neresi mantikli sizce?
Karışamazsın. Adamın karisini aldatması adamla karisinin arasındaki problem. Ha sen dersen ki "benim esim aptaldır. Herkesin her değini yapar. Bu adam da zorla eşimi başka kadınlarla baş göz eder. Sadakatine de güvenmiyorum eşimin.. Beni her an aldatabilir. O yüzden de görüşmelerini istemiyorum" o zaman zaten evli kalma.Merhaba arkadaşlar sabah sabah bu mesajı atıyorum artık sinirden uyuyamıyorum eşimin bir arkadaşı var adam karısını aldattı eşim omla konuşmak için yanına gitti neyse gitmesine izin verdim daha sonra geldiğimde ben onla görüşmeni istemiyorum sonuçta nasıl biri olduğu belli dedim o da sen benim arkadaşlarıma karısamazsın istediğimde görüşürüm dedi bende evli olduğumuzu tabiki karışacağımı söyledim hayır ben mi abartıyorum siz olsanız eşinizi böyle biriyle görüştürürmü sünüz yani etkilenir değilmi
Eşim üç yaşında çocuk mu aaaa o karısını aldattı bende aldatayım desin çok abartmışsınız zaten iki insan iki örnek aklını çelebiliyorsa problem senin eşte çevresinde değilMerhaba arkadaşlar sabah sabah bu mesajı atıyorum artık sinirden uyuyamıyorum eşimin bir arkadaşı var adam karısını aldattı eşim omla konuşmak için yanına gitti neyse gitmesine izin verdim daha sonra geldiğimde ben onla görüşmeni istemiyorum sonuçta nasıl biri olduğu belli dedim o da sen benim arkadaşlarıma karısamazsın istediğimde görüşürüm dedi bende evli olduğumuzu tabiki karışacağımı söyledim hayır ben mi abartıyorum siz olsanız eşinizi böyle biriyle görüştürürmü sünüz yani etkilenir değilmi
Canım benim eşimin arkadaşı böyle bir şey yapsa eşim kendisi görüşmekten vaz geçer bence hiç baskı yapma bir kez demişsin zaten bu şekilde cevap veriyorsa bırak kendisi karar versin. eminim eşinde onaylamıyordur arkadaşının bu yaptığını. Eşine güvenmeyle ilgili bir şey mi oldu. kendisi belki görüşmeyi bırakır baskı yapma cnmMerhaba arkadaşlar sabah sabah bu mesajı atıyorum artık sinirden uyuyamıyorum eşimin bir arkadaşı var adam karısını aldattı eşim omla konuşmak için yanına gitti neyse gitmesine izin verdim daha sonra geldiğimde ben onla görüşmeni istemiyorum sonuçta nasıl biri olduğu belli dedim o da sen benim arkadaşlarıma karısamazsın istediğimde görüşürüm dedi bende evli olduğumuzu tabiki karışacağımı söyledim hayır ben mi abartıyorum siz olsanız eşinizi böyle biriyle görüştürürmü sünüz yani etkilenir değilmi
Merhaba arkadaşlar sabah sabah bu mesajı atıyorum artık sinirden uyuyamıyorum eşimin bir arkadaşı var adam karısını aldattı eşim omla konuşmak için yanına gitti neyse gitmesine izin verdim daha sonra geldiğimde ben onla görüşmeni istemiyorum sonuçta nasıl biri olduğu belli dedim o da sen benim arkadaşlarıma karısamazsın istediğimde görüşürüm dedi bende evli olduğumuzu tabiki karışacağımı söyledim hayır ben mi abartıyorum siz olsanız eşinizi böyle biriyle görüştürürmü sünüz yani etkilenir değilmi
İşte sorun şu ki artık sürekli onla görüşmek isteyecek ben tek basıma kalacağımAbartmayın. Bu konuda kısıtlanmaktan hoşlanmaz erkekler. Ha eşiniz o adamla sürekli takılır, sizi ihmal eder vb. olursa karışın ama böyle ilk baştan baskı kurmaya çalışmayın. Ters teper daha çok çıkar gider...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?