4 aylık ilişkide bu ne coşku? Sakinleş acelen ne. O evlenmek istemiyorum değildir, seninle evlenmek istemiyorumdur. Ona göre çiz yolunuArkadaşlar benim 4 aydır bir iliskim var onu çok seviyorum annemin en baştan beri içi ısınmadı sevgilime karşı ama ben yinede devam ettim onu o kadar çok sevdim ki hiçbir şeyi hiç kimseyi gözüm görmedi ona evlenmek istediğimi söyleyince o evlilige karşı olduğunu hayatı boyunca evlenmeyi düşünmediğini ama evlenmeden sonsuza kadar benimle olabileceğini söyledi siz olsanız bu iliskiye devam eder miydiniz?
Anneler hisseder, mutlaka bir falsosu vardır.Arkadaşlar benim 4 aydır bir iliskim var onu çok seviyorum annemin en baştan beri içi ısınmadı sevgilime karşı ama ben yinede devam ettim onu o kadar çok sevdim ki hiçbir şeyi hiç kimseyi gözüm görmedi ona evlenmek istediğimi söyleyince o evlilige karşı olduğunu hayatı boyunca evlenmeyi düşünmediğini ama evlenmeden sonsuza kadar benimle olabileceğini söyledi siz olsanız bu iliskiye devam eder miydiniz?
Anneler hisseder.Sende evlenme niyeti varsa görüşmeyi kes bence.4 ay uzun bir süre değil.Adam demiş zaten evlilik niyetim yok diye.Arkadaşlar benim 4 aydır bir iliskim var onu çok seviyorum annemin en baştan beri içi ısınmadı sevgilime karşı ama ben yinede devam ettim onu o kadar çok sevdim ki hiçbir şeyi hiç kimseyi gözüm görmedi ona evlenmek istediğimi söyleyince o evlilige karşı olduğunu hayatı boyunca evlenmeyi düşünmediğini ama evlenmeden sonsuza kadar benimle olabileceğini söyledi siz olsanız bu iliskiye devam eder miydiniz?
Bu ne demek biliyor musun seninle gezerim tozarim herseyi yaşarım ama evlenmem sonra gider Bi başkasıyla evlenir ben sana diyeyim kendini kaptırmadan ayrıl ve hayatından direkt çıkarArkadaşlar benim 4 aydır bir iliskim var onu çok seviyorum annemin en baştan beri içi ısınmadı sevgilime karşı ama ben yinede devam ettim onu o kadar çok sevdim ki hiçbir şeyi hiç kimseyi gözüm görmedi ona evlenmek istediğimi söyleyince o evlilige karşı olduğunu hayatı boyunca evlenmeyi düşünmediğini ama evlenmeden sonsuza kadar benimle olabileceğini söyledi siz olsanız bu iliskiye devam eder miydiniz?
Arkadaşlar benim 4 aydır bir iliskim var onu çok seviyorum annemin en baştan beri içi ısınmadı sevgilime karşı ama ben yinede devam ettim onu o kadar çok sevdim ki hiçbir şeyi hiç kimseyi gözüm görmedi ona evlenmek istediğimi söyleyince o evlilige karşı olduğunu hayatı boyunca evlenmeyi düşünmediğini ama evlenmeden sonsuza kadar benimle olabileceğini söyledi siz olsanız bu iliskiye devam eder miydiniz?
Bu ne demek biliyor musun seninle gezerim tozarim herseyi yaşarım ama evlenmem sonra gider Bi başkasıyla evlenir ben sana diyeyim kendini kaptırmadan ayrıl ve hayatından direkt çıkar
Kuyruklu boynuzlu palavraaa. Beş dakika durmam o dangalakla ama siz de hemen 4 ayda evlilik konusu açmışsınız bu da çok samimiyetsiz benceArkadaşlar benim 4 aydır bir iliskim var onu çok seviyorum annemin en baştan beri içi ısınmadı sevgilime karşı ama ben yinede devam ettim onu o kadar çok sevdim ki hiçbir şeyi hiç kimseyi gözüm görmedi ona evlenmek istediğimi söyleyince o evlilige karşı olduğunu hayatı boyunca evlenmeyi düşünmediğini ama evlenmeden sonsuza kadar benimle olabileceğini söyledi siz olsanız bu iliskiye devam eder miydiniz?
Sirf kendini sevisilmelik biri olarak goruyorsan devam et. Hayat senin beden senin.Arkadaşlar benim 4 aydır bir iliskim var onu çok seviyorum annemin en baştan beri içi ısınmadı sevgilime karşı ama ben yinede devam ettim onu o kadar çok sevdim ki hiçbir şeyi hiç kimseyi gözüm görmedi ona evlenmek istediğimi söyleyince o evlilige karşı olduğunu hayatı boyunca evlenmeyi düşünmediğini ama evlenmeden sonsuza kadar benimle olabileceğini söyledi siz olsanız bu iliskiye devam eder miydiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?