- 23 Kasım 2022
- 11.874
- 53.052
- 528
4 ayda millet uzaya koloni kuruyor. 4 aydır tanıdığım kişinin notunu veririm çoktanAma kuzum daha 4 aydır beraberlermiş ya? Belki adam bağlandıkça fikirleri değişecek?
Çok özür dileyerek soruyorum 4 ayda gözünüzün döneceği bir ilişki seviyesine nasıl geldiniz ? Öncesi var mı iliskinizin. Çünkü 4 ayda huyunu suyunu tanıyıp deli divane olmak normal değil. Leyla ile Mecnun değilsenizArkadaşlar benim 4 aydır bir iliskim var onu çok seviyorum annemin en baştan beri içi ısınmadı sevgilime karşı ama ben yinede devam ettim onu o kadar çok sevdim ki hiçbir şeyi hiç kimseyi gözüm görmedi ona evlenmek istediğimi söyleyince o evlilige karşı olduğunu hayatı boyunca evlenmeyi düşünmediğini ama evlenmeden sonsuza kadar benimle olabileceğini söyledi siz olsanız bu iliskiye devam eder miydiniz?
Kız burhan bu yorumda ciddi misin tii ye mi aldın ?? 4 ayda deli divane aşık olunup göz karartiliyor mu ?4 ayda millet uzaya koloni kuruyor. 4 aydır tanıdığım kişinin notunu veririm çoktan
Bebeğim hayatım beni yanlış anlıyorsunuz ama. 4 ayda bir insanın notunu verirsiniz. Sizle ciddi mi düşünüyor yoksa hava cıva mıKız burhan bu yorumda ciddi misin tii ye mi aldın ?? 4 ayda deli divane aşık olunup göz karartiliyor mu ?
Kucuktuk bebeğimBebeğim hayatım beni yanlış anlıyorsunuz ama. 4 ayda bir insanın notunu verirsiniz. Sizle ciddi mi düşünüyor yoksa hava cıva mıaşko 8 yıl olmaz ama bizimla deyılsın. Bu kadar da ağır olunmaz
4 ay ne ki daha cilvelesmeye yeni başlıyorsun o süreçte Çok güzel rol yapıyorlar aynı eve girince çok değişiyorBebeğim hayatım beni yanlış anlıyorsunuz ama. 4 ayda bir insanın notunu verirsiniz. Sizle ciddi mi düşünüyor yoksa hava cıva mıaşko 8 yıl olmaz ama bizimla deyılsın. Bu kadar da ağır olunmaz
4 ayda 3 flört değiştiriyorum. Ben sizler gibi değilim ben seçilmiş kişiyim4 ay ne ki daha cilvelesmeye yeni başlıyorsun o süreçte Çok güzel rol yapıyorlar aynı eve girince çok değişiyor
Oo sen hizlisin ben usenirim sürekli tanış ayrıl4 ayda 3 flört değiştiriyorum. Ben sizler gibi değilim ben seçilmiş kişiyim
Hayatım boyunca evlenmıcem çok büyük konuşma. Yalan çatır çatır evlenıyorlar. Hiç gerek yok bence. Ama zor bır durum sevgi var. Ama insan yenıden sevebılıyor. Hiç büyük konuşmak ıstemıyorum çünkümınsanın her şey basına gelıyor. Öncelıkle kaç yaşındasın. Kadınlar gelecek planı kurmaya bayılırlar. Lendını çok daha ıyı tanırsın. Kendı hakkına gırdıgın her an mutlu olamıcaksın bunu düşün ve ona göre adım atArkadaşlar benim 4 aydır bir iliskim var onu çok seviyorum annemin en baştan beri içi ısınmadı sevgilime karşı ama ben yinede devam ettim onu o kadar çok sevdim ki hiçbir şeyi hiç kimseyi gözüm görmedi ona evlenmek istediğimi söyleyince o evlilige karşı olduğunu hayatı boyunca evlenmeyi düşünmediğini ama evlenmeden sonsuza kadar benimle olabileceğini söyledi siz olsanız bu iliskiye devam eder miydiniz?
Hayatım boyunca evlilik dusunmuyorum dediyse 2 ay sonra nişanı olur muhtemelen. Ona soylemen gereken tek sey: yallah tayzikArkadaşlar benim 4 aydır bir iliskim var onu çok seviyorum annemin en baştan beri içi ısınmadı sevgilime karşı ama ben yinede devam ettim onu o kadar çok sevdim ki hiçbir şeyi hiç kimseyi gözüm görmedi ona evlenmek istediğimi söyleyince o evlilige karşı olduğunu hayatı boyunca evlenmeyi düşünmediğini ama evlenmeden sonsuza kadar benimle olabileceğini söyledi siz olsanız bu iliskiye devam eder miydiniz?
İyi de konu sahibi 26 yaşındaymış. Az mantik lütfen…Kucuktuk bebeğimlise üniversite yüksek lisans KPSS derken 8 yıl geçmiş
Ama evlilik fikri böyle zamanla tanıdıkça,bağlandıkça okulan bir fikir ya hani bilemiyorum ya sevgisinden eminse biraz daha bekleyip,ölçebilir gibi geldi bana karşı tarafı.4 ayda millet uzaya koloni kuruyor. 4 aydır tanıdığım kişinin notunu veririm çoktan
Arkadaşlar benim 4 aydır bir iliskim var onu çok seviyorum annemin en baştan beri içi ısınmadı sevgilime karşı ama ben yinede devam ettim onu o kadar çok sevdim ki hiçbir şeyi hiç kimseyi gözüm görmedi ona evlenmek istediğimi söyleyince o evlilige karşı olduğunu hayatı boyunca evlenmeyi düşünmediğini ama evlenmeden sonsuza kadar benimle olabileceğini söyledi siz olsanız bu iliskiye devam eder miydiniz?
26yasinda olunca 4 ayda deli divane aşık olunabiliyor mu ? Tam tersi daha olgun ve her açıdan değerlendirmesi gerekmiyor mu ?İyi de konu sahibi 26 yaşındaymış. Az mantik lütfen…
Neden olunmasın? Aşkın yaşı yok. Benim 26 yaşında derken düşündüğüm şey neden sizin gibi karşı tarafa sekiz yıl harcasın? Herkesin böyle yapma mecburiyeti yok. Hızlı karar vermek isteyebilir. Zaten yaşı kemale ermiş26yasinda olunca 4 ayda deli divane aşık olunabiliyor mu ? Tam tersi daha olgun ve her açıdan değerlendirmesi gerekmiyor mu ?
Ya hu ben 8 yıl mi beklesin dedim ? İster 4 günde ister 4 ayda karar verir banane ! Ama annenin içi sinmemis sıfırdan bir başlangıç 4 ayda deli divane evlilik derecesinde aşk ! Ayrıca 26 yaşında nasıl Kemale eriyor ya Allah aşkına ! Neyse siz 4ayda evleninNeden olunmasın? Aşkın yaşı yok. Benim 26 yaşında derken düşündüğüm şey neden sizin gibi karşı tarafa sekiz yıl harcasın? Herkesin böyle yapma mecburiyeti yok. Hızlı karar vermek isteyebilir. Zaten yaşı kemale ermiş
Sana cevap vermek değil de o ünlemleri monte etmek geldi içimden şimdi bak.Ya hu ben 8 yıl mi beklesin dedim ? İster 4 günde ister 4 ayda karar verir banane ! Ama annenin içi sinmemis sıfırdan bir başlangıç 4 ayda deli divane evlilik derecesinde aşk ! Ayrıca 26 yaşında nasıl Kemale eriyor ya Allah aşkına ! Neyse siz 4ayda evlenin
Balık baştan kokar diyorum. Zaman kaybı. Çöp.Ama evlilik fikri böyle zamanla tanıdıkça,bağlandıkça okulan bir fikir ya hani bilemiyorum ya sevgisinden eminse biraz daha bekleyip,ölçebilir gibi geldi bana karşı tarafı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?