Siz olsaniz bu iliskiye devam eder miydiniz?

Evlenmeden sonsuza kadar yanında mı olacakmış? Madem sonsuza kadar seninle olmak istiyor, imza attıktan sonra yanında olsun. Niyeti gayet ortada. Seninle cinsel beraberlik yaşayıp sorumluluk almak istemiyor. Anneler çoğu kez haklıdır.

Aşk gözünü kör etmesin. Bu söz konusu tipe de asla koz verme ve ayrıl. Belli ki yaşın çok genç. Bu da bir abla nasihati olsun.

Çok özür dileyerek soruyorum 4 ayda gözünüzün döneceği bir ilişki seviyesine nasıl geldiniz ? Öncesi var mı iliskinizin. Çünkü 4 ayda huyunu suyunu tanıyıp deli divane olmak normal değil. Leyla ile Mecnun değilseniz

Kız burhan bu yorumda ciddi misin tii ye mi aldın ?? 4 ayda deli divane aşık olunup göz karartiliyor mu ?
Bebeğim hayatım beni yanlış anlıyorsunuz ama. 4 ayda bir insanın notunu verirsiniz. Sizle ciddi mi düşünüyor yoksa hava cıva mı aşko 8 yıl olmaz ama bizimla deyılsın. Bu kadar da ağır olunmaz

Bebeğim hayatım beni yanlış anlıyorsunuz ama. 4 ayda bir insanın notunu verirsiniz. Sizle ciddi mi düşünüyor yoksa hava cıva mı aşko 8 yıl olmaz ama bizimla deyılsın. Bu kadar da ağır olunmaz
Kucuktuk bebeğim lise üniversite yüksek lisans KPSS derken 8 yıl geçmiş

4 ay ne ki daha cilvelesmeye yeni başlıyorsun o süreçte Çok güzel rol yapıyorlar aynı eve girince çok değişiyor

Hayatım boyunca evlenmıcem çok büyük konuşma. Yalan çatır çatır evlenıyorlar. Hiç gerek yok bence. Ama zor bır durum sevgi var. Ama insan yenıden sevebılıyor. Hiç büyük konuşmak ıstemıyorum çünkümınsanın her şey basına gelıyor. Öncelıkle kaç yaşındasın. Kadınlar gelecek planı kurmaya bayılırlar. Lendını çok daha ıyı tanırsın. Kendı hakkına gırdıgın her an mutlu olamıcaksın bunu düşün ve ona göre adım at

Hayatım boyunca evlilik dusunmuyorum dediyse 2 ay sonra nişanı olur muhtemelen. Ona soylemen gereken tek sey: yallah tayzik

Ederdim tabi böylesi sevip seviliyorum. On numara beş yıldız.

26yasinda olunca 4 ayda deli divane aşık olunabiliyor mu ? Tam tersi daha olgun ve her açıdan değerlendirmesi gerekmiyor mu ?
Neden olunmasın? Aşkın yaşı yok. Benim 26 yaşında derken düşündüğüm şey neden sizin gibi karşı tarafa sekiz yıl harcasın? Herkesin böyle yapma mecburiyeti yok. Hızlı karar vermek isteyebilir. Zaten yaşı kemale ermiş

Ya hu ben 8 yıl mi beklesin dedim ? İster 4 günde ister 4 ayda karar verir banane ! Ama annenin içi sinmemis sıfırdan bir başlangıç 4 ayda deli divane evlilik derecesinde aşk ! Ayrıca 26 yaşında nasıl Kemale eriyor ya Allah aşkına ! Neyse siz 4ayda evlenin

Sana cevap vermek değil de o ünlemleri monte etmek geldi içimden şimdi bak.

4 ayda evlilik konuşulmaz zaten,hadi bir hata yapmış konuşmuşsunuz,karşınızdaki kişi de bir anormal çıkmış. Resmi nikaha alerjik tipler gibi,pek de inandırıcı olmamış,sonsuza kadar birliktelikler falan. Laf söylemiş balkabağı tadında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…