Siz olsaniz bu iliskiye devam eder miydiniz?

Yani diyor ki yarın öbür gün çocuk dogurunca çocuğuna .... Desinler ..yarın seni istemezsen nafaka vs vermeden bir baybay yeter ...kendimi yormayım senle uğraşmayım diyor... kadınlara verilen bu hakkı neden sen kendine layık görmüyorsun ...

Bu evlilik düşünmeyenler de nedense ilişki bitimi koşa koşa evleniyor. Artık ne zaman nasıl buluyorlarsa. Benim arkadaş 7 sene flört etmişti çünkü sevgilisi evliliğe karşıydı. Bir gün dedi ki ara verelim bilmem ne. Aynı hafta sonu nişanlandı. Bu tipler evliliğe değil de sizinle evliliğe karşı oluyor genelde.

Ayrıca 4 ayda evlilik beklemek çok itici.

Aklıma geldi, zaten evli olduğu için evliliği düşünmüyor olabilir mi

Bende bunu anlamıyorum. Evlilik kadına lütuf mu? Evliliğe karşıymışta ömür boyu sevgili olurmuş? Sebep? Siyasi görüş bir şey mi bu da.
Ya bırak Allah’ını seversen. Sen senelerce beraber olacaksın belki bir umut evlenir diye. Boş ver. Dünyada adam mı kalmadı? Hem annende karşıymış. Anneler hisseder.
İlk eşimle evlendiğimde ben 20, o 22’ydi. Kaç tane 22 yaşında erkek evlenmeyi kabul eder? Ben en baştan tarafımı belli ediyorum. “Ben biriyle uzun süre sevgili olamam, benim aile yapıma ters” diyorum. İkinci eşimle de 5 ay içinde evlendik. Yine aynı sebeple. İşlerine geliyorsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…