Siz olsanız gider misiniz

Zamanında sen güzel bir davranış yapıp gitmeşsin. Ama o kapıdan kovmuş. Büyük ayıp etmiş. Şimdi mevlüt olunca buna git çağır o zaman ayıp ettin falan demişlerdir. Yani muhtemelen kendi isteğiyle gelmedi. öyle olsa önce bir özür diler. Senin de dediğin gibi sırt çağırmış olmak için çağırıyor gibi.
Bir de küçük altın muhabbeti var ki altın fiyatlarının tavan yaptığı şu dönemlerde geçerli bir ihtimal :KK70:
Hemde kaçıncı adımım ona
Yetti artık

Yaklaşik 2 sene önce kaynim yüzünden eltimle tartıştik
Kaynim bana agza alinmayacak laf soylemesine ragmen karisi benden yana olmadi aksine o da kavga etti benle...
Kavgadan bir kac ay sonra çocuğu ameliyat oldu detay vermiyorum tanidik cikmasin diye ama cocuk cok ciddi ameliyat gecirdi
Ya masada kalacakti yada yaşayacakti
Neyse ameliyat iyi geçti bende Allahin hatri var diye geçmiş olsun daha dogrusu çocuğu görmeye gittim...eltim olacak kadin kapiyi yuzume kapattı beni eve almadı...

Simdi de ucuncu çocuğu için mevlit yapacakmiş beni de çağırdı.

Napiyim sizce gidiyim mi gitmiyim mi

Not küsüz şuan ama kapima geldi benide davet etti
Gitme,kapına gelip özür dileseydi belki giderdin ama oda yok,sanırım kayınvaliden varsa onlar çağır demiştir gibime geldi.

Gitme,kapına gelip özür dileseydi belki giderdin ama oda yok,sanırım kayınvaliden varsa onlar çağır demiştir gibime geldi.
Kv degilde büyük elti demis onu da çagir diye
Ama şöyle birşey var kendisi çağırmak istemeseydi kesinlikle elti dedi diye çagirmazdi

Kapıyı yüzüme kapatanın evine asla gitmem o iş bitmiş bence

Tekrar bi olum hastalik olsaydi git derdim ama mevlut icin gerek yok.. ayrica ameliyattan sonra gitmen iyi olmus. Kotuluk onun olsun

Esim gitme diyor...
Hatırlattım tabiki
Kapıyı açtım yarin mevlite gel dedi
(Hafif gulumseme)
Tabi gelmek istersen
Ama gel yani
Bu sekilde 3 kez tekrarladi
Bende dedim ki

Bu kapıyı senin gibi yapip suratina carpmayi beden biliyorum ama
(Araya girdi)
Gulumseyerek ve yanaklari kizararak
Sende çarp o zaman dedi

Ben yapmam
Senin gibi namaz kılıp ta Kabeyi yıkmam ben dedim.. yavaşca kapattim kapiyi
Samimi geldi mi size tavrı ? Pişman olmuş gibi miydi ?
Eşin ne diyor ? Ama ben olsam gitmezdim galiba

Asla gitme sakın. "Zaten bu kadın her yaptığımızı sindiriyor bu defa daha fazlasını yapalım" derler benden söylemesi.sonra çok üzülürsün canım

Back
X