Siz olsanız gider misiniz

Yaklaşik 2 sene önce kaynim yüzünden eltimle tartıştik
Kaynim bana agza alinmayacak laf soylemesine ragmen karisi benden yana olmadi aksine o da kavga etti benle...
Kavgadan bir kac ay sonra çocuğu ameliyat oldu detay vermiyorum tanidik cikmasin diye ama cocuk cok ciddi ameliyat gecirdi
Ya masada kalacakti yada yaşayacakti
Neyse ameliyat iyi geçti bende Allahin hatri var diye geçmiş olsun daha dogrusu çocuğu görmeye gittim...eltim olacak kadin kapiyi yuzume kapattı beni eve almadı...

Simdi de ucuncu çocuğu için mevlit yapacakmiş beni de çağırdı.

Napiyim sizce gidiyim mi gitmiyim mi

Not küsüz şuan ama kapima geldi benide davet etti
Cocugu için öyle büyük bir sınavdan geçen insan kin kusluk inat gutmez ,öyle bir durumda insan dusmanina bile sarılır .. bence gitmeyin demek isterdim ama maalesef insanımız onun yaptıklarına aaa yapmış bı cahillik insanlık sende kalsın der ,gitmediğinizde senin yaptığın ayıp kapına kadar gelmiş der .. gidin konuşmayın çocuğu sevmeyin bir bardak su dahi içmeyin ,hayırlı olsun deyip yarım saat durup kalkın

Ben olsam davet ettiği an yüzüme kapı kapatılan eve birdaha girmem şimdiden hayırlı olsun iyi günler derdim orda bu işi bitirirdim

İçinize sinmiyor Belliki siz gerginlik çıkarmak istemiyorsunuz ama gitmemenizi tavsiye ederim

Bırakın bu nefret söylemlerini yok asla gitme neden gitmiycekmiş. Kötülük yada kin gütmek size bi şey kazandırmadığı gibi zarar da verir. Tabi ki gidin büyüklük, insanlık sizde kalsın, yaptığından utanmasına izin verin
Cok teşekkür ederim degerli yorumun için canım
Ama ilk küsmemiz degil
Her seferinde ben adim attim
Allah rizasi için dedim...
Ama artık kalbim dogrulmuyor

Zamanında sen güzel bir davranış yapıp gitmeşsin. Ama o kapıdan kovmuş. Büyük ayıp etmiş. Şimdi mevlüt olunca buna git çağır o zaman ayıp ettin falan demişlerdir. Yani muhtemelen kendi isteğiyle gelmedi. öyle olsa önce bir özür diler. Senin de dediğin gibi sırt çağırmış olmak için çağırıyor gibi.
Bir de küçük altın muhabbeti var ki altın fiyatlarının tavan yaptığı şu dönemlerde geçerli bir ihtimal :D

Kaynim bana agza alinmayacak laf soylemesine ragmen karisi benden yana olmadi aksine o da kavga etti benle...
Kavgadan bir kac ay sonra çocuğu ameliyat oldu detay vermiyorum tanidik cikmasin diye ama cocuk cok ciddi ameliyat gecirdi
Neyse ameliyat iyi geçti bende Allahin hatri var diye geçmiş olsun daha dogrusu çocuğu görmeye gittim...eltim olacak kadin kapiyi yuzume kapattı beni eve almadı...

Benim yuzume kapiyi kapatana ben ozur dilemeden asla gitmem.

Cocugu için öyle büyük bir sınavdan geçen insan kin kusluk inat gutmez ,öyle bir durumda insan dusmanina bile sarılır .. bence gitmeyin demek isterdim ama maalesef insanımız onun yaptıklarına aaa yapmış bı cahillik insanlık sende kalsın der ,gitmediğinizde senin yaptığın ayıp kapına kadar gelmiş der .. gidin konuşmayın çocuğu sevmeyin bir bardak su dahi içmeyin ,hayırlı olsun deyip yarım saat durup kalkın
Kesinlikle çok haklısın ama gitmedim....
Yine suçlu ben olacağım eminim ama

Gitmeeeeeeeeee

Benim yuzume kapiyi kapatana ben ozur dilemeden asla gitmem.
Aynen canım bu kaçıncı küslük
Bu kaçıncı barişma
Hep ben adim attim.. kapiyi carpmasi bardagin taşması oldu.... özür dileyip helallik alsaydi samimiyetine inanip giderdim ama icimden gelmiyor Alllahim affetsin ama Artik Allah rizasi için bile icimden gelmiyor..gururum kirildi

Back
X