- 20 Haziran 2017
- 1.122
- 4.254
- 133
- Konu Sahibi _cankizim_
Bence yine kapıyı suratına kapatmak için çağırmış.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cocugu için öyle büyük bir sınavdan geçen insan kin kusluk inat gutmez ,öyle bir durumda insan dusmanina bile sarılır .. bence gitmeyin demek isterdim ama maalesef insanımız onun yaptıklarına aaa yapmış bı cahillik insanlık sende kalsın der ,gitmediğinizde senin yaptığın ayıp kapına kadar gelmiş der .. gidin konuşmayın çocuğu sevmeyin bir bardak su dahi içmeyin ,hayırlı olsun deyip yarım saat durup kalkınYaklaşik 2 sene önce kaynim yüzünden eltimle tartıştik
Kaynim bana agza alinmayacak laf soylemesine ragmen karisi benden yana olmadi aksine o da kavga etti benle...
Kavgadan bir kac ay sonra çocuğu ameliyat oldu detay vermiyorum tanidik cikmasin diye ama cocuk cok ciddi ameliyat gecirdi
Ya masada kalacakti yada yaşayacakti
Neyse ameliyat iyi geçti bende Allahin hatri var diye geçmiş olsun daha dogrusu çocuğu görmeye gittim...eltim olacak kadin kapiyi yuzume kapattı beni eve almadı...
Simdi de ucuncu çocuğu için mevlit yapacakmiş beni de çağırdı.
Napiyim sizce gidiyim mi gitmiyim mi
Not küsüz şuan ama kapima geldi benide davet etti
KesinlikleTabii ki, gitmeyin. Kendisini cok mu degerli zann ediyo acaba. Kovdugunda gitceksiniz, cagirdiginda gelceksiniz. Yok oyle bir dunya ...
ZannetmiyorumBu kadar zaman aklına gelmemişsin. Mevlüt zamanı mı hatirlamis seni. Altın takarsın diye çağırmış.
Cok teşekkür ederim degerli yorumun için canımBırakın bu nefret söylemlerini yok asla gitme neden gitmiycekmiş. Kötülük yada kin gütmek size bi şey kazandırmadığı gibi zarar da verir. Tabi ki gidin büyüklük, insanlık sizde kalsın, yaptığından utanmasına izin verin
Gitmedim kuzumEle gune gostermelik cagirmistir belki de.
Eltin nerde denildiginde gelmedi demeye yuzu yoktur.
Kesinliklee gitmem. Yine kapidan kovmayacagi ne malumm arsiz seyy
Aynen öyle git ama samimi olma diyorlarGereksiz yere samimiyet kurmana gerek yok eşinde zaten gitme demiş nasıl olsa onun ailesi boşver gitme
GitmedimGitmem
Benim yuzume kapiyi kapatana ben ozur dilemeden asla gitmem.Yaklaşik 2 sene önce kaynim yüzünden eltimle tartıştik
Kaynim bana agza alinmayacak laf soylemesine ragmen karisi benden yana olmadi aksine o da kavga etti benle...
Kavgadan bir kac ay sonra çocuğu ameliyat oldu detay vermiyorum tanidik cikmasin diye ama cocuk cok ciddi ameliyat gecirdi
Neyse ameliyat iyi geçti bende Allahin hatri var diye geçmiş olsun daha dogrusu çocuğu görmeye gittim...eltim olacak kadin kapiyi yuzume kapattı beni eve almadı...
Kesinlikle çok haklısın ama gitmedim....Cocugu için öyle büyük bir sınavdan geçen insan kin kusluk inat gutmez ,öyle bir durumda insan dusmanina bile sarılır .. bence gitmeyin demek isterdim ama maalesef insanımız onun yaptıklarına aaa yapmış bı cahillik insanlık sende kalsın der ,gitmediğinizde senin yaptığın ayıp kapına kadar gelmiş der .. gidin konuşmayın çocuğu sevmeyin bir bardak su dahi içmeyin ,hayırlı olsun deyip yarım saat durup kalkın
GitmeeeeeeeeeeYaklaşik 2 sene önce kaynim yüzünden eltimle tartıştik
Aynen canım bu kaçıncı küslükBenim yuzume kapiyi kapatana ben ozur dilemeden asla gitmem.