- 5 Nisan 2012
- 1.628
- 857
- 123
- Konu Sahibi prettywoman89
-
Daha önce mahkemelik de oldular annem hayattayken ama sonuçlanmadı, şuanda da diğer mirasçılar dava açabilir ama mahkeme yoluyla satışta ucuza gideceği için herkesin eli kolu bağlanıyor. Gerçekten içim almıyor doğru ifade ettiniz.İçinizden gelmiyorsa gitmeyin.Kalbinizin ısınmadığı herşeyden uzak durun.Belli ki içiniz almıyor.Uzak durmak en iyisi gibi ama politikde davranabilirsin.Dava devam ediyor galiba
Daha önce mahkemelik de oldular annem hayattayken ama sonuçlanmadı, şuanda da diğer mirasçılar dava açabilir ama mahkeme yoluyla satışta ucuza gideceği için herkesin eli kolu bağlanıyor. Gerçekten içim almıyor doğru ifade ettiniz.
Bunu düşünüyoruz ama mahkeme yoluyla satışa gidilirse arsa ve tarlalar ucuza gideceği için herkes bekliyor, olmasaydı yolumuza devam edecektik ama bir taraf sıkıntı içindeyken, bizim de payımız olan yere ev yaptırmaları, çift düğün yapacağız demesi de ağırıma gidiyor.Gitme
Hakkınızı da adli yoldan almayı deneyin
Onlar da alsa mahkemeyle ihale yoluyla satış olunca ucuza gittiğini öğrenmiştim, kendileri para verip almak da istemiyorlar kullandıkları için, annem de bunu istemişti aslında hayattayken siz alın evi de tarlayı da kirasını vermiyorsanız diye ona da yanaşmadılar hala aynı.iyide o dediğiniz her neyse zaten onlar kullanmıyor mu? ucuza gitmez onlar alır.
sorunuza gelince gitmeyin.
Onlar da alsa mahkemeyle ihale yoluyla satış olunca ucuza gittiğini öğrenmiştim, kendileri para verip almak da istemiyorlar kullandıkları için, annem de bunu istemişti aslında hayattayken siz alın evi de tarlayı da kirasını vermiyorsanız diye ona da yanaşmadılar hala aynı.
Kesinlikle katılıyorum, miras yüzünden herkes kavgalı, çözmeye yanaşmak yerine sanki hiç böyle bir mevzu yokmuş gibi davranıyorlar, satılsa veya kirası verilse konu kapanacak herkes yoluna bakacak.Alt tarafı bir miras için kararan hayatlar cok üzüldüm durumunuza. İçinden gelmiyorsa gitme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?