Siz olsanız gider misiniz?

Ev yaparlarsa hiç alamaya bilirsiniz
Ucuza gitsin en azından payınızı alırsınız
Komple siz zarar göreceğinize herkes görsün

ayrıca bu miras yüzünden babanız annenize haksızlık ettiyse bu akrabaların değil babanızın suçudur. olayın sizin kaçmanızla vs bağlantısını ise hala çözemedim.
Ben babamı da haklı gördüğümü söylemedim zaten, onunla da ciddi problemlerimiz var. Ailedeki sorunları bildikleri halde maddi manevi bir yardımda bulunmadılar, sanki öyle birşey yokmuş gibi davrandılar bunu anlatmak istedim.

Ben de gitmem. Müsait değilim der geçerim. Hem de şehir dışı. Fazladan lüzumsuz masraf. Hakkınızı yemişler üstüne takı gelsin diye çağırıyorlar bir de.

Ben de gitmem. Müsait değilim der geçerim. Hem de şehir dışı. Fazladan lüzumsuz masraf. Hakkınızı yemişler üstüne takı gelsin diye çağırıyorlar bir de.
Evet bir de işin o boyutu var, gidersem para da olsa birşey takmam gerekecek, yıllarca sıkıntı çektiğimde yanımda olmayan insanlara, bir de üstüne para vermek de hoşuma gitmeyecekti, eşim de gitmek istemedi sorduğumda zaten, önce herkesin hakkını versinler dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…