Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne var ki altı üstü kavga edip polislik olmuşsunuz. Hangimiz görümceyle eltiyle bu durumlara gelmiyoruz ki? Soruyorsunuz bir de. Tabii ki gidin.
Tabii ki. Aile olmanın kitabında var bu. En az bir kere karakola düşmelisiniz ki bağlarınız güçlensin.Bir kere polislik olmadigim birilerine aile demem ben
Usta priva naşti kovala.Cennet mahallesinde mi yaşıyorsunuz , nasıl insan polislik olabilir ki görümce ve kayınvalidesiyle ?
Konu sahibinin gorumcesinin sozune gidip tum aileyi dunurlerine rezil etme fikri cik aklimdan. Tam bir Pembe move.Cennet mahallesinde mi yaşıyorsunuz , nasıl insan polislik olabilir ki görümce ve kayınvalidesiyle ?
Yakıştırabilse görümcenin sözüne gidip lokum yiyecek, olur mu diye soruyor.Cennet mahallesinde mi yaşıyorsunuz , nasıl insan polislik olabilir ki görümce ve kayınvalidesiyle ?
Karakolluk olduğum ailenin evine gitmez kapısından bile geçmezdimKavga ettik üç ay önce görümceler kaynanam polislik olduk ve kaynanam evime gelirse polisi çağırırım demisti ogun şimdi yarın görümcemin aile tanışması var eşime gelmek istese gelsin demiş ama ben gitmicem bir yengesi yim ama gitmicem siz olsanız gider miydiniz kaynanam da eşime gelcekmi demiş benim için oda yok demiş
Günlerdir ağzımda aklımda bu şarki, çık artık çıkUsta priva naşti kovala.
Bu sefer polisleri sen çağır ve polislerle beraber git görümcenin de aile tanışmasi mahvolsunKavga ettik üç ay önce görümceler kaynanam polislik olduk ve kaynanam evime gelirse polisi çağırırım demisti ogun şimdi yarın görümcemin aile tanışması var eşime gelmek istese gelsin demiş ama ben gitmicem bir yengesi yim ama gitmicem siz olsanız gider miydiniz kaynanam da eşime gelcekmi demiş benim için oda yok demiş
Kavga etmek istiyorsam giderimKavga ettik üç ay önce görümceler kaynanam polislik olduk ve kaynanam evime gelirse polisi çağırırım demisti ogun şimdi yarın görümcemin aile tanışması var eşime gelmek istese gelsin demiş ama ben gitmicem bir yengesi yim ama gitmicem siz olsanız gider miydiniz kaynanam da eşime gelcekmi demiş benim için oda yok demiş