- 23 Ağustos 2011
- 5.411
- 9.343
- 148
- Konu Sahibi iyotsuztuz
-
Kimmiş bu B deki.Bence A şıkkı
Hem kendini daha iyi hissediyorsun
Hemde B yi sanırım biliyorum, isteğe bağlı konusu bana göre milleti kazıklamak.
Öyle sadece bismillahla olmuyo yanimilleti kazıklıyolar
Kızlar malum hamileyim. Hastane kararı verip oraya devam etmem gerekiyor. (Eşimin mükemmel yardımcı oluş stili ikisine de gidelim gebelik boyunca olunca sizden yardım alayım dedim. İkisine de gitmek ne be?!) Aslında karar vermiştim ama her hafta gitmek isteyince doktorum beni kibarca reddetti ben de küstüm başka yere de gittim. (Doktora trip atmak?)
Bulunduğum mevkiide hastane seçeneği bol o yüzden 5 km çapta takılıyorum ki acil bir şey olursa adeta uçabileyim.
A hastanesi.
Muayeneler b'den pahalı
Doğumlar biraz daha ucuz.
Doktordan memnunum. (2 günde bir gitmeye çalışınca kadın gelme o kadar sık dedi işte küsüp başka yere gitme sebebim o)
Çevrede ve internette doğumları güle oynaya yaptırması ile meşhur.
Otopark sorunu yok.
Doktor 4 haftada 1 kontrole çağırıyor.
A'daki doktorum bayağı ünlü, çalıştığı yerler falan da iyi.
Ultrason cihazında gebeliğim gün itibari ile geriden falan gelmiyor. Cihazlar farklı.
B hastanesi.
Muayeneler ucuz.
Doğumlar pahalı. İsteğe bağlı sezaryende fark 2 bin tl'yi buluyor.
A'dan daha yeni ama daha büyük daha lüks hastane. Ve çok kalabalık.
Gittiğim doktor ultrasona başlarken "hadi bismillahirrahmanirrahim" diye dua falan ediyor. Bizimle heyecanlanıyor falan. ( o da 2 günde bir kabul etmiyor beni sorun kendi doktorumda değilmiş)
Otopark sorunu var.
Doktor 2 haftada bir kontrole çağırıyor.
Doktor daha 1 senedir türkiyede. Yurtdışında çalışıyormuş elimde net veri yok.
Ultrason cihazına göre gebeliğim 5 gün geriden geliyor.
Önceki kimyasal gebeliği bu b'de öğrendiğim için huzursuz oluyorum orada biraz. Psikolojikman oradan uzak duruyorum.
İkisinde de yenidoğan yoğun bakımı falan var. Muayenelerinde de bir fark yok sadece b'deki dr kendi doğuracakmış gibi heyecanlı diğeri normal bakıyor sevinç çığlığı atmıyor. (Elalemin çocuğuna niye sevinsin zaten aslını isterseniz) bilgilendirme kısmı falan aynı.
Sizce hangisine devam edeyim? Kalbim a'dan yana ama b'de kötü bir seçenek değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?