Siz olsanız hangi hastaneyi seçerdiniz?

Otopark olayını düşünmek bir gebe için en son sırada bile olamaz. Benim içinde doktorun samimiyeti yaklaşımı önemlidir . Benim doktorumda başlamadan önce besmele çekerdi hatta ben alttan muayenelerde kendimi rahatlatmak için sürekli besleme çekerken onunda beni destekler biçimde tekrar etmesi beni rahatlatırdı. Bakış açısı işte. Kimisi için göze çarpan bir durum kimisi için gayet rahatlatıcı bir durumdur. Sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza. Hangi doktor size daha yakın geliyorsa ona gidin. Her ikiside bebeğinizi doğurtacak sezaryen veya değil. Önemli olan sizin psikolojiniz.

Bir dogumda onemli olan doktordur, hastane eger cok kotu degilse ikinci plandadir. Doktorun pozitif olmasindan dolayi A diyorum.

4 haftada bir gidilir kontrole normalde zaten, son aylarda haftada bire düşer sıkıntılı bir durum yoksa periyot bu. cihazların tırıvırısını da boşverin. geriden gelir, önden gider filan bu detayları boşverin. rahat hissettiğiniz hastaneye gidin. sağlıkla huzurla olsun her şey inşallah.

Zor valla hastane ve doktor seçme işi iyi bilirim. Ben de daha önce iyi dedikleri, nöbeti bile full çeken ama benim hiç elektrik alamadığım doktorda düşük yaşamıştım kötü bir anım var diye o ikinciye başka doktor istedim. Bunu bulana kadar da bir kaç doktor gezdim. İlk etapta işyerine söylemek istemediğim için de akşamları nöbetçi doktorlarla idare ettim. Söyleyince gündüz gideceğim doktoru netleştirebildim.

Sonuç bence A hastanesi. Ama 2 günde 1 gitme işinden vazgeç.

Amerikada falan sadece birkaç kere ultrasonla bakılıyormuş 9 ay boyunca.. Hatta problem olmadıkça kontrol bile istenmiyormuş. 4 ay arayla falan bakılıyormuş.

İyi güldüm ama yani :) hayirli olsun herseyden önce... sana tavsiyem ne çok sık gidersen o kadar strese girersin... bi de doktorunu seçerken dikkat edeceğin şey seni evhamlandirmamasi olsun... iki doktor kesinlikle seçme :) cunku cinsiyet öğrenme döneminde çok kafanı karıştırirlar. .. tavsiyem iyi bi doktor seç sonuna kadar onlan ilerle :) ve doktorunu dinle ne çok gitsen o kadar çok stress olursun ve kendini hasta gibi hissedersin :) unutma biz hasta değiliz hamileyiz sadece :)

eve ultrason mı alsan ki :) çok tatlı geldi isteğin. bekarım ama 2 günde 1 çok fazla. arkadaşımın eşi kadın doğumcu olmasına rağmen 2-3 haftada 1 gidiyordu

bende A diyorum 2 günde bir gitmek senide bir zamandan sonra heyecanlandırmaz , oluru ayda bir gitmektir zaten hem sende özlersin merak edersin daha çok araştırırsın bebeğinin gelişimini , allah yardımcımız olsun hassas oluyoruz sende haklısın tabi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…